- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #11.161
tatlım ayı balparem'İn dediği gibi orada geçenleri anlatamıyorlar zaten.. orada yaşananları anlatamadığı için anlatacağı bir şeyde kalmıyor.. burada iş sana kalıyor malesef..
benim ki dönünce herşeyi anlatıcam sana diyor... bana sürekli ee anlat, eee anlat diyip duruyor.. eğer tartışırsak saatler sürüyor zatenama öyle duygusal bir konuşma yapmıyorm bende.. bu daha da zorlaştırır askerliğini.. zaten eli kolu bağlı.. bi ara çıldrdı izinde gelip nikahmızı kıycam diyip durdu. ya delimisin divanemsin.. ailemiz bilmeden kafamıza buyruk nikahmızı yapsak ikimize de olan güveni yitirirler... neymiş bekleyemzmiş çok pişmanmş düğünden evvel askere gittiği için.. korkuyomuş.. ay böyle absürt şeyler.. tatlım şimdi sana bol bol sabır ve anlayış ile idare gerek.. hemde son güne kadar.. sen şimdi nişanlın delirmesin diye idare edicen.. oradan buradan konuş.. valla ben yediğim yemekleri, ettiğim telefonları, konuşmaları, tüm günümü sabahtan akşama kadar anlatıyodm.. bu defa konuşmasan ilgilenmiyorsun olur.. o hayatı durduğu.. burada ki hayatı ona sen anlatacaksın tatlm..
ya ben telefonda oldukça neşel,i konuşuyorum zaten canım normal bişi anlatırken bile gülüyorum işi gırgıra vurmaya çalışıyorum ama işte konuşcak bişi bulamıyorum genelde ve kısa sürüyo konuşmamız,ama bazen bi başlıyoruz konuşmaya yıkılıyoruz ikimizde istiyorumki her konuşmada onu böle güldürebiliyim uzun uzun bişiler anlatıp kafasını dağıtıyım ama bulamıyorum bişi,demek izne gelip nikah kıycakmış he ay delü,valla bunlara askere gidince verdikleri ilaç ters etkimi yapıyo yaa benimkide gelir gelmez hemen evlenelim dio...:roflol:
özlemcim az daha sabır.
kaç ay geçti. 18 günmü geçmeyecekyerimseniben
evet canım bende böyle düşünüyorum... benmki rahat bi askerlik yapsa belki biraz daha rahat olabilirdik.. son günler saatlere bakarak geçiyor diyor.. benim dediklerimi sözlerimi kafana takma, duyma diyor.. deniz bizi ayıramayacak sabret diyor.. ALlahım az kaldı.. ama çok üzgünüm.. sesini kötü duyacağım yine, ve yine bir yanlış anlama doğacak endişesi yüzünden ahizeyi elime alasım gelmiyor.. kalbim acıyor..
böyle garip duygular işte..
iyi olsun, huzurlu olsn başka hiç birşey istemiyorum.. ne güzel söz, ne başka bişey.. sadece iyi olduğunu bilmek istiyorum.. iyi olsn varsın ben üstüne 15 ay daha beklerim.. yeterki iyi olsun.. kabuslarn ortasına atmasın bizi..
şimdilik bizde rahatız. ama usta birliğinde ne olur hiç bilmiyorum.
inş çok zorluklarla karşılaşmayız.
sende üzme kndni.moralini yüksek tut.ve mümkün oldğnca anlayış göster ona.
gerçekten çok zor ve çok bambaşka bi psikoloji içindeler orada.
ki çok az bi zmn kalmış ve o orada senden daha sabırsızdır.hiç geçmiyodur ona zmn.
gelince herşey daha iyi olacaktır cnm:1hug:.
umarım canm.. hepimiz için umarım gönlümüzce geçer bu günler..
senin sevdiğin nerede şuanda?? sende de usta birliğinde nereye düşecek heyecanı var dimi?? ben rüyamda balıkesir görmüştüm ama kıbrıs çıktı.. yanından bile geçmedi delikafadulden
şuan kastamonuda.ordan söğüte gidip eğitim görecek.
ordanda nereye gönderirlerse oraya.
çok kafama takılıyo ya.neolcak nasıl olcak falan diye.
ay ben rüyalarıma hiç inanmam. hiç çıkmazkaydirigubbakcemile3
Bayadır uğramıyodum şafak topiğineee kızlarr ne kadar azalmış şafaklarınız Gamzecim maşllah ya ne kalmış Ispartaya kadar inmişinizzBenimde 2 ay oldu aşkıma kavuşalı sanki hiç gitmemiş gibi:kedi: ama bu gece rüyamda aşkımı askere gidiyo gördüm izne gelmiş sanırım askere gidcekmiş tekrardan ha bire zırlıyodum heeemafoldumben sonra uyandım dedim lenn aşgun geldüyaa mızıklama:mymeka:
öptüm şafak güzelleria.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?