Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ya ben evden dükkana dükkandan eve gittiğim için pek anlatcak bişi olmuyo susuyorum öle anlatcak bişiler bulup kafasını dağıtıyım istiyorum ama yok hiç en ufak bişi bile yok çocuk o yüzden sadece bi sesimi duymak için arıyo pek zevk veremiyorum onu telefon konuşmalarında,istiyorumki beni aramak için can atsın telefonda benim neşemle neşelensin anlatıyım anlatıyım güldirim hep onu istiyorum ama bunu sağlayamıyorum bi türlü...:1no2:

anladım canım ama dedim ya olacağı varsa senin yanındayken bile olur,Allah korusun
dualarımız hep onlarla,inşallah bişey olmıcak sağ salim kavuşucaz hepimiz:1hug:
aman kimseye parlamasın olur olmaz şeylere ceza veriyolar zaten,kalan 6 ayda da sabretsin canım

amin canım amin hepimiz sağ sağlim kavuşalım inşallah,bende söylüyorum dikkat et sabret diyorum ama bakalım nolcak...

sesini duymak için can atmadığını nerden biliyosun canım sakın düşünme böyle
benim de çok bişey yaptığım yok ki
şu sıralar ders çalışmaya başladım yeniden,onu bile anlatıyorum,birlikte çalışıyoruzhihoyyyt

evet canım ya aynı gün mutluluktan uçucazdelikafadulden

evet canım benim kinin yol izninin mazeret izninin falan üç gün olması eşitledi tezkere günlerimizi ama izinlerimizinde aynı olması müthiş bişey seninkinin izin günü kaç gün benimki 19 unda gelio 26 gün burda sen gelişceği günü saymıyosun dimi benim gibi...

yok canım saymıyorum,10uyla 15i arası bi günde gelicek inşallah
daha kesinleşmedi

valla bende bilmiyorum ama buluyoruz bişeler.ne bileyim mesela yemekten sora arıyorsa yemekte ne vardı diyorum.
eğitim nsldı.kaçta kalktın. bak ben bugün bunu yaptım.ki gün içinde çok değişik şeyler yaşayan insan değilim çalışıyo olmama rağmen. arkdşlarımla görüştüysem onlardan bahsederim. ailesiyle ilgili olanları anlatırım.ya k.annemler yada ben 2günde bir hep tlf eder görüşürz mutlaka.
ordan burdan derken laf lafı açıyo. ve hiç öyle özledim ettim,gel artık vs gibi duygusal moda girmiyoruz.bi bayram izni çıkmadığında ağlamıştı.
ozaman bile onu mutlu edip güldürmeyi başardım.
ya bilmiyorum nişanlım askere gitmeden 1ay kadar önce ben burdaki arkdşların yaşadıklarını okumaya başladım.
askerlikte neler yaşanabiliyo,asker psikolojisi nedir hep bunu anlamaya çalıştım.
kndmi hazırladım.nişanlımı tanıyorum ve yaşayabileceğim sıkıntının ne olabileceğini az çok tahmin ettim.
ve tahminlerimde doğru çıktı.şuana kadar çok iyi gidiyoruz,inş hep böle devam eder.
allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

evet canım haklıısn.. işte ama biraz daha dikkat istiyoruz ama arada.. çok alttan aldığında da tamamen kendilerini bırakıyorlar.. yahu kendi annelerine bu kadar naz kapris yapmazlar bence.. kendileri de farkındadırlar da... bazen çok kırıcı olabiliyor, orada bir asker arkadaşına gösterdii özeni göstermeyebiliyor .. yuvayı dişi kuş kurar demişler dimi.. çok doğru bir söz.. hep bayanların sabırı, olgnluğudur ayakta tutan..
RAbbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah..

sende elinden geldiğince gönlünü ferah tutmaya çalış tatlım.. Allaha emanetimizdir tüm askerlerimiz.. sen onun için bol bol dua et.. kötü düşüncelern yükünü de taşıma canım.. hasret zaten fazlasıyla yoruyor bizleri.. kendine eziyet edersin.. o sabırı ve olgunluğu Rabbim verecektir.. azcık daha sabır tatlım..

inşallah canım.. aradı az önce yine.. ne yapacak edecek zaten illa affetirecek kendini yoksa bana da rahat vermez, kendide rahat etmez.. eh buda bir artı.. kendi ailesi de böyle diyor ya buda olmasıydı diyorlar.. çok şükür bu kadar dipte değiliz yaa..

evet canım haklısın.. işte bazen bu psikoloji hasretin üzerine yüklenince, üstelikte son günlerde inanılmaz insanı yoruyor.. daha hassas, daha kırılgan oluyorsn.. bu günleri bekledin çünkü aylarca.. şimdi en iyi, en mutlu olacağımız günler.. havalarda uçmamız lazım değilmi?? ama bu heyecanın yerine onda stress görünce daha çok üzülüyorsun.. en zoru son günler, dikkat etmek gerekir diyordu.. ama kendi dikkat etmiyor.. özlem dikkat edecektir.. yine yeniden.... sabır.. daha çok sabır..

Son düzenleme:

tatlım aynı balparem'ın dediği gibi orada geçenleri anlatamıyorlar zaten.. orada yaşananları anlatamadığı için anlatacağı bir şeyde kalmıyor.. burada iş sana kalıyor malesef..
benim ki dönünce herşeyi anlatıcam sana diyor... bana sürekli ee anlat, eee anlat diyip duruyor.. eğer tartışırsak saatler sürüyor zaten ama öyle duygusal bir konuşma yapmıyorm bende.. bu daha da zorlaştırır askerliğini.. zaten eli kolu bağlı.. bi ara çıldrdı izinde gelip nikahmızı kıycam diyip durdu. ya delimisin divanemsin.. ailemiz bilmeden kafamıza buyruk nikahmızı yapsak ikimize de olan güveni yitirirler... neymiş bekleyemzmiş çok pişmanmş düğünden evvel askere gittiği için.. korkuyomuş.. ay böyle absürt şeyler.. tatlım şimdi sana bol bol sabır ve anlayış ile idare gerek.. hemde son güne kadar.. sen şimdi nişanlın delirmesin diye idare edicen.. oradan buradan konuş.. valla ben yediğim yemekleri, ettiğim telefonları, konuşmaları, tüm günümü sabahtan akşama kadar anlatıyodm.. bu defa konuşmasan ilgilenmiyorsun olur.. o hayatı durduğu.. burada ki hayatı ona sen anlatacaksın tatlm..

Son düzenleme:
kafamçokkarıştı oh ne az kalmışşş bizzimkiside 247Çok üzgünüm çoook

Ah be cnm bnm ilk üçyüz küsürleride yazdığımı hatırlıyorum :gitme:

ama son 5 aya girince vakit hiç geçmiyor inan buna senağlama
diyosun rabbim sağsalim kavuştur bana özlemekden yoruluosun bazen helede kötü şartlar altında oldugunuda biliyosan dahada üzülüosun şükürler olsun 136 yerine 1 de yazarım inş... :Saruboceq: sizde inş sağsalim şafaklarınızı azaltırsınız sağsalim gelsinler yeterki biz burda el birliğiyle bekleriz onları turkbayragi

Ay yok canım ne ağlayıp sızlanması,ona hiç demiorum özledim falan die bak 7 ay bitti sekizin içindetiz taş çatlasa üç kere ded,im özledim die üçüncvüsünüde doğum günümde söledim duygusallığıma kapıldım ama b,izde hayatta öle duygusal muhabbetlere girmeyiz bence en ii si de bu yoksa hepten zehir olur askerlik iki tarafada sağol tatlım teşekkür ederim ilşgin için...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…