- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #11.141
canım onların her günü aynı geçtiği için pek bişey anlatamıyolar,
biz ankesörlüden konuşuyoruz,dinlendiği için anlatması yasak zaten
ama ben herşeyden bahsediyorum,o gün neler yaptığımı uzun uzun anlatıyorum
tabiri caizse çenem düşüyo o andasırnaşık şey
burayla ilgili bişeyler duymak istiyo hep
havanın nasıl olduğunu bile ayrıntısıyla soruyo anla yanii
canım orda üç ay durabiliyomuş herkes bi görevde,üç aydan sonra alınıyomuş, sercanda 6 aydır o görevde artık alınmaz diyoduk ama dün çıkarmışlar,oranında tam tersi canım karakolları daha tehlikeli oluyo yani karakola ceza amaçlı çok asker gönderdiler gittiğinden beri öle bi yer,boşta kalnları falan hep oralara gönderiyolar boş kalmasından ziyade bizimki sinirli biraz biliyosun herşeye parlıyo mutfakta pek insan görmüyodu o yüzden sorun çıkmıyodu ama şimdi tam tersi oldu hiç sabrı yok ona biri çatsa hemen karşılık verir korkuyorum o yüzden olay çıkıcak da göndercekler die, ne bilim çok sarsıldım o mutfağın duvarları sanki koruyodu onu bütün tehlikelerden çıkınca onu koruyan en önemli duvar yıkıldı sanki çok sarsılcak biliyorum düzeni tamamen alt üst olcak ben nası yeni gönderdim gibi hissediyosam o da yeni başladı gibi hissediyo eminim...
amin canım amin hepimiz sağ sağlim kavuşalım inşallah,bende söylüyorum dikkat et sabret diyorum ama bakalım nolcak...anladım canım ama dedim ya olacağı varsa senin yanındayken bile olur,Allah korusun
dualarımız hep onlarla,inşallah bişey olmıcak sağ salim kavuşucaz hepimiz:1hug:
aman kimseye parlamasın olur olmaz şeylere ceza veriyolar zaten,kalan 6 ayda da sabretsin canım
ya ben evden dükkana dükkandan eve gittiğim için pek anlatcak bişi olmuyo susuyorum öle anlatcak bişiler bulup kafasını dağıtıyım istiyorum ama yok hiç en ufak bişi bile yok çocuk o yüzden sadece bi sesimi duymak için arıyo pek zevk veremiyorum onu telefon konuşmalarında,istiyorumki beni aramak için can atsın telefonda benim neşemle neşelensin anlatıyım anlatıyım güldirim hep onu istiyorum ama bunu sağlayamıyorum bi türlü...:1no2:
vereliniortakbalım yaa bizim seninle teskere günlerimizde aynı mehtapta dikkatimi çekti geçen gün...
evet canım ya aynı gün mutluluktan uçucazdelikafadulden
evet canım benim kinin yol izninin mazeret izninin falan üç gün olması eşitledi tezkere günlerimizi ama izinlerimizinde aynı olması müthiş bişey seninkinin izin günü kaç gün benimki 19 unda gelio 26 gün burda sen gelişceği günü saymıyosun dimi benim gibi...
sağol canım bgende hep gülerek açıyorum telefonu pek konuşcak bişey bulamıyorum aslında moral vermek için, yani benim pek anlatıcak bişeyim olmuyo onunda olmuyo ee deyip duruyoruz sonra kapatıyoruz ya nelerden bahsediyosunu konuşurken ne anlatıyosun napıyosun bende ç.ok istiyorum senin yaptığım gibi yapmayı ama olmuyo konuşcak hiçbişey bulamıyorum... Bugün arar kesin nolcak bakalım...
Canım benim bi tek sen yaşamıyosun bunları merak etme ben o kadar aptal şeyşer yüzünden sorun yaşadımki sana anlatamam burda kızlara anlatmıştım bi ara sen daha gelmemiştin o zaman bunlar olucak hayatım sıkıcaz dişimizi onların nazı bize geçiyo die böle yapıyolar inan kızıyoruz ama detaylı düşününce insanın nazı bi sevdiğine geçermiş onlarda bize yapıyolar çünkü en çok kendilerine yakın gördükleri biziz annelerine falan anlatamadıkları sıkıntılarını bizle paylaşıyolar,bize naz yapıyolar,anlıcağımızı biliyolar yani öle düşünüyolar o yüzden bi tek bize yapıyolar böle,çok kötü bizim için bu bende çok dertliyim inan bu konuda sade askerlik için deil burdayken de böle ama düşününce kötü olduğu kadar da güzel bişey çünkü bizim farkımızı gösteriyo bu ,yarın düşündüğü zaman dicekki en kötü günümde benimleydi o kadar şey yaptım saçma sapan şeylerden dolayı huzursuzluk çıkardım ama beni anladı yanımda oldu dicek seni kendine canından öte görcek bunları düşündükçe inan bana bu böle erkekler nedense böle hayatım napalım biz kadınların kutsallığıda burda saklı üzülme emi çok fazlada sert çıkışma ben bi kere 6 yıl sonra ilk defa telefonu suratına kapattım dedim daha aramaz beş dakka geçmeden aradı hemen kuzu gibi düşün bak o dereceye getirdi beni tek deilsin canım üzülme...opuyorumnanaktan:teselli:
bu arada ben direk konuya daldım günaydını falan unuttum...GÜNAYDINLAR HEPıNıZE...
Bu ara oldukça zor günler geçiriyorum tamamen isyanlardayım diyebilirim askerliğimiz dünden sonra başladı bizim düne kadar hiç bi tehlikesi yoktu nişanlımın ama dünden sonra tehlike altında her an vanın bi karakoluna gönderilip pusuya çıkabilir izni saymazsak 6 ay var bizmesine ve biz bu koskoca 15 ayı 6 ayda yaşıcaz sanki onu askere yeni göndermiş gibiyim o ilk günlerin korkusu canlandı yeniden içimde...GAMZE cim canım sen onca zaman her gün bu korkularla nasıl yaşadın nasıl boğuştun,bi kanadım kırıldı sanki benim dün...senağlama
şafak=232
biten= 215
mehtap=76 "IĞDIR'a SELAM..."turkbayragi
bu aranızda uçurum açar
seviyorsun belli katlanmaktan başka çare yok
hatasını anlıyormuş bak insan sevdiğine naz yapar
sıkma canını onuda kendini de üzme
geldiğinde bi sarılırsın sımsıkı herşeyi unutursun:))
cnm ya bukadar dayanmışsınız az daha sabret. gerçekten orası çok farklı biyer. bambaşka bi psikolojideler. ne derse desin o.aldırma. gerçekten sevgisine güveniyorsan bekle. geldiğinde herşey eskisi gibi çok güsel olacak bak.
sağol canım bgende hep gülerek açıyorum telefonu pek konuşcak bişey bulamıyorum aslında moral vermek için, yani benim pek anlatıcak bişeyim olmuyo onunda olmuyo ee deyip duruyoruz sonra kapatıyoruz ya nelerden bahsediyosunu konuşurken ne anlatıyosun napıyosun bende ç.ok istiyorum senin yaptığım gibi yapmayı ama olmuyo konuşcak hiçbişey bulamıyorum... Bugün arar kesin nolcak bakalım...
şafak 136 geçsin artık bu günler çok özledim çoookkkkkkk
hakkariye selam olsun turkbayragi
kafamçokkarıştı oh ne az kalmışşş bizzimkiside 247Çok üzgünüm çoook
valla bende bilmiyorum ama buluyoruz bişeler.ne bileyim mesela yemekten sora arıyorsa yemekte ne vardı diyorum.
eğitim nsldı.kaçta kalktın. bak ben bugün bunu yaptım.ki gün içinde çok değişik şeyler yaşayan insan değilim çalışıyo olmama rağmen. arkdşlarımla görüştüysem onlardan bahsederim. ailesiyle ilgili olanları anlatırım.ya k.annemler yada ben 2günde bir hep tlf eder görüşürz mutlaka.
ordan burdan derken laf lafı açıyo. ve hiç öyle özledim ettim,gel artık vs gibi duygusal moda girmiyoruz.bi bayram izni çıkmadığında ağlamıştı.
ozaman bile onu mutlu edip güldürmeyi başardım.
ya bilmiyorum nişanlım askere gitmeden 1ay kadar önce ben burdaki arkdşların yaşadıklarını okumaya başladım.
askerlikte neler yaşanabiliyo,asker psikolojisi nedir hep bunu anlamaya çalıştım.
kndmi hazırladım.nişanlımı tanıyorum ve yaşayabileceğim sıkıntının ne olabileceğini az çok tahmin ettim.
ve tahminlerimde doğru çıktı.şuana kadar çok iyi gidiyoruz,inş hep böle devam eder.
allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?