Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)
ARORA=DOĞANNN GÜNEŞŞŞ (MEHTAP) :hooray: :hooray:

DADLUİZMİRLİ=2 ADIYAMANA SELAM

BIDIŞŞŞ=2 ADIYAMANA SELAM

ÖZLEMİM=15 BURDURA SELAM

BUTTERFLY=18 ÇANKIRIYA SELAM (MEHTAP)

İZMİRPERİSİ= 22 EDİRNEYE SELAM

MESTURE=28 GİRESUNA SELAM

NİSANYAĞMURU=28 GİRESUNA SELAM

ESPERANZA=29 GÜMÜŞHANEYE SELAM

MUHAMMEDİMİNGAMZESİYİM=30 HAKKARİYE SELAM

MERVİSHH=40 KIRŞEHİRE SELAM

NİL88AY=41 KOCAELİYE SELAM

DESUDEM=46 MARAŞA SELAM

APRİL09=49 MUŞA SELAM

DİDOSH=52 ORDUYA SELAM

ZYNPGRKM=52 ORDUYA SELAM

MOON_610=54 SAKARYAYA SELAM (MEHTAP)

KUBİ=55 SAMSUNA SELAM

BALPAREM=72 BATMANA SELAM (MEHTAP)

MÜHÜRLÜ KADERİM=72 BATMANA SELAM (MEHTAP)

herkese günaydınnnn....

gamzecim her şerde bir hayır vardır derler.. sıkma canını.. Yeterki sağ selamet gelsin askerin... yüreğini ferah tut tatlım.. buraya kadar bekledin.. onun selametine say bu bir günü de.. Gelsin biriciğin, Allah bir daha ayrılık yaşatmasın tatlım..

allahım bnada kısmet olur inş. 28 demek 1ay sora gidicek bnmde eşim :gitme:

canım Allah yardımcın olsun şimdiden.. bende nişanlım gitmeden evvel per-perişandım.. nasıl gidecek, nasıl gelecek.. stress, sıkıntı.. ama bugn şafak 15.. ay halen inanamıyorum.. hem dün gitmiş gibi.. yüreğimde sıcaklığı.. hemde yıllardır hasretini çekmişim gibi.. karmakarışık.. ama şuan ki duygunun tarifi yok inan.. kalbimin sesini duyuyorum sanki.. kelebek gibi uçup gidecek bıraksam.. bugünlerimizin çok güzel hatıraları olacak.. hasret kokan mektuplarımızla anacağız.. Allah sabrını veriyor.. gücü veriyor.. kendini fazla yıpratma canm.. ALlah bir daha ayrılık yaşatmasın ilk ve son ayrılığımız olsn hepimiz içn inşallah..
sevgiler canım,

kızlar çook mutluyum.. aşkım sürpriz yapmak için haber vermeden geldi izne. gecenin 3ünde aradı geldim diye.. nasıl mutluym anlatmam. öyle çok özlemişimki kokusunu doysaıya çektim içime sarıldım sımsıkı... aşkımı çook seviyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…