E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #11.281
şafak 234 ben niye yokum la listenizde:):)
şimdi gamze banada kızcak ühühü:):)
öpüorum seni balım
kocaaaaaa eylül ayını da bitirdik şükürler olsun
ne bitmez aymış yaaaa:)
ŞAFAK-->29
bitsin artık kıbrıs esareti
çook çooookkkk sewiyorum biricikimi ben :**
sositososito:lepi:hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance::asigim:
sevincimi anlatmaya similey yetmniyo :teytey:
veee beklediğimiz ay sonunda geldigözümüz aydın ola; darısı beklediğimiz günün, doğacak güneşimizin başına..
hayatımda geçen en bitmez ay, en uzun eylül'dü.. köprülerin ulaşamadığı, martıların yetişemedği o koca adanın esareti de bu ay bitecek inşallah...
ekim güzeli tüm arkadaşlarımı da sonsz sabırlarından ötürü tebrik ediyor, kalan sayılı günlerimizin su gibi geçmesini temenni ediyorumm..
vuslat ayımıza kavuştuk nihayeetttttttttttttttt.................. :teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
tebrik ederim sizi kızlar sabrın sonu selamet...bizde ereriz inşallah o selamete...Eylül ayının biztmez bi ay olduğu konusunda katılıyorum size gerçekten bitmek bilmedi yaa ama çok şükür bitti artık...
şafak 416
uff Allah ım şu 4 sayısından bi kurtulsam mafoldumben
ah canım benim yaa biter merak etme sen 400 lerdeyken bende öle dyordumkaydirigubbakcemile3 ama allah a çok şükür şimdi 300 ler bitti
bizde aynı özlemle birbirimizi bekliyorum canım benim sımsıkı durmalıyız ama direnmeliyiz onlar için canım offff off denizli yarimle aramıza girdin:1no2:
OY BEN SANA KURBAN OLAYIM BİTANECİK YARİM SENİ NE KADAR ÇOK ÖZLEMİŞİM YA KIZLAR BAKIN ALLAH AŞKIN A ASKERİME BAKIN YAA NE KADAR MASUM BENİM TATLIM
ÇOK ÖZLEDİM WALLA BEN SENİ YAA MSN DEN ÇEKTİM BU RESMİ
ÖLE BAKIŞTIK BAYAĞI BİR NERDEYSE 3 AYDIR GÖREMEMİŞTİM ALLAH IM ÇOK ŞÜKÜR YAA .ÖYLE MUTLU OLDUMKİ TABİ ODA ALLAH HERKEZE NASİP ETSİN KIZLAR ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU ALLAH KORUSUN HEPSİNİ CANLARIM BENİM ASKERLERİM turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?