- 8 Eylül 2009
- 1.320
- 1
- 156
- 44
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #11.261
benimkini bi yere vermemişler habire günde iki üç defa nöbet tutuyomuş,aramamasının nedenide ordaki şerefsizler habire bişiler yapıyomuş bu seferde telefon internet bağlantılarını bozmuşlar hiç bi hat ankisözlü dahil çalışmıyomuş daha bugün yapabnilmişler adi herifler rahat drmuyoki işte asmak kesmek öldürmek çözüm deil dioruz biz ii yaklaştıkça bu hain köpekler hepten azıtıyo tam tersini yapıcaksın aslında içlerinde gerçekten masum olanlar olmasa kökünü kururtcaksın bunların işte ama ahhhh.......
safak 108.....
bu listeye kisa donemler giremiyor mu?
safak 108.....
ŞAFAĞI YARILADIK
ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI]
♥ ♥ağrı/tutak/doğangün 108 EXTREME ♥ ♥
♥ ♥108 DİRİM ♥ ♥
♥ ♥109 KK-DELİSİ ♥ ♥
♥ ♥111 CORALBLUE ♥ ♥
♥ ♥111 CEMRE81 ♥ ♥
♥ ♥126 ÖZLEMOFOF ♥ ♥
♥ ♥ŞIRNAK 133 DSH ♥ ♥
♥ ♥ŞIRNAK 134 HAANDAAN ♥ ♥
♥ ♥zonguldak 135 MELTEMRE ♥ ♥
♥ ♥kuzeyırak 142 ÇİTLEMBİK ♥ ♥
♥ ♥tekirdağ 146 MYSTİCGİRLS ♥ ♥
♥ ♥şırnak 154 MOON_610 ♥ ♥
♥ ♥159 CANDY67 ♥
♥ ♥165 UMUTEFE ♥ ♥
♥ ♥192 ZUZU88 ♥ ♥
♥ ♥210 NERGİS ♥ ♥
♥ ♥211 İLDEMMM ♥ ♥
♥ ♥228 KBR06 ♥ ♥
♥ ♥229 BALPAREM ♥ ♥
kız haniyin ben orda aşk olsun o kadar zaman çalıştık didindik bekledik ağladık sızlandık listeye koymayı unuttun bumudur yani aşk olsun çok teessüf ederim sana çok,kalbimi kırdın valla benim şafağımda 229 ama listeye giremedimmi daha,hemide bunun hayaliyle yanıp kavrulurken aşk olsun küstüm işte küstüm...senağlamananiknanik
şaka bi yana haniyim len ben o listede he al sana...:tomato:klava:
ikinizde susun bakem bi yoksaklava: klava:buaralar kafam allak bullak görmüyonuzmu depresyında diyo ruh halim.maddi manevi sıkıntılarla uğraşıyorum.ne var sizi görmediysem yada unuttuysam.eksik yazıcılar hemen yazıyolarr .sen bunca zaman çalış didin listeler hazırla hergün hastalıktan ölüyo olsan kalk listeyi yap ben bunu mu görecektim senden ümmü asıl ben teesüf ederim yane sana :çok üzgünüm:
şaka yapıyorum kızlar siz isteyin hemen alırım aslında istemenize bile gerek yoktu ama dediğim gibi bu aralar çok dalgnım siteyede listeleri düzenlemek için giriyorum pek öyle mesajlara bakamıyorum o yüzden görmemişim kusura bakmayın lütfen.hemen aldım canlarım benimopuyorumnanaktan:1hug::1hug::içelim:
safak 108.....
kocaaaaaa eylül ayını da bitirdik şükürler olsun
ne bitmez aymış yaaaa:)
ŞAFAK-->29
bitsin artık kıbrıs esareti
çook çooookkkk sewiyorum biricikimi ben :**
sositososito:lepi:hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance::asigim:
sevincimi anlatmaya similey yetmniyo :teytey:
sen de sağol canımm kaydirigubbakcemile5 ewet gercekten koccaman bi aile olduk:)))ayy canımsın ya çok saol inşlah sizlerinde o duyguyla anlattıkları günleri görürüz hepbirlikte.burası bi aile gibi oldu artık.
iyiki varsınızz:enbuyukkk:
canım benim sağol ,plakaları da birlikte sayıcaz inşallah:içelim:
başlarken bugünler hayal gibiydi,birlikte 200lere geldik de bitiriyoruz çok şükür:Saruboceq:
:
Yüce rabbim plalakarla saymayıda nasip etsin tatlım..
canım yaaa ne kadar az kaldııı 16, çok sewiniyorum senin adına
tek rakamlara düşmek istiyorum artık
geç zaman geeeçççç ömrümden bir ay daha götür ama
sevdiğime kavuştur beni gel 31 ekim geeeellllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?