Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ay üzülme canım kıyamam walla.ama bak yeri iyi bide kısa yapıyomuş şükret bunun için çok şanslısın inanki ...benim eşim tuncelide komando bak 28 günümüz kaldı ama hala dağlarda .kaç kere çatışmaya girdi çıktı.çarşı iznimiz yok netimiz yok aylardır yüzünü bile görmedim.bi sesi var oda her zaman değil .şükret haline canım.üzülme

gamzecim yavrum çok az kaldı meleğim senin adına çok seviniyorum allah birdaha yaşatmasın ayrılık
herşey yoluna girer canını sıkma kardeşim bak seninle biz kardeşiz bunu unutuyorsun sanırım ama ben hiç unutmuyorum seni çok seviyorum mehtabım 97 şafağımın 97 olduğu günleride göstersin rabbim allah a emanet ol kardeşim

evet yaaa unutmuşummmm biz kardeştik değilmi?klava:klava::mymeka:

allah kolaylık versin canım sana.
biz hafat sonları netten görüşebiliyoruz allaha şükür
allah tez zamanda hepimizi kavuştursun inş.
bir daha da ayrılmayalım ne olur:a015:

allah kolaylık versin canım sana.
biz hafat sonları netten görüşebiliyoruz allaha şükür
allah tez zamanda hepimizi kavuştursun inş.
bir daha da ayrılmayalım ne olur:a015:

amin canımmm aminnn .allah razı lsun sizde öyle hiç ayrılmayın babası bebeinden senden uzaklara gitmesin bidaha bu son olsun :Saruboceq:

ŞAFAK:225/KIBRIS
MEHTAP:8 :sm_cool:
AZ KALDI AŞKIM 10 GÜNDE OLSA YANMDA OLCAKSIN BİTANEM SENİ ÇOKKKK SEVİORUM CANIM KOCACIM :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…