- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #11.381
ŞAFAK 151
MEHTAP 52 ORDU'YA SLLMMM
şafak 400 küsürlerdeyken buraya bakıyordum, herkesin şafakları benden azdı, nasıl özenirdim, nasıl geçer bu kadar gün derdim, çaresiz hissederdim, aramızda 1200 kilometre mesafe, her şehit haberinde yüreyim bi hop eder, ya kötü haber alırsam diye düşünürken gözlerim dolardı. kimi zaman telefonum hiç çalmaz, eyvah ben şimdi ne yapacağım derdim.
bugun ise şafak 45, allahıma şükürler ediyorum, hala dua ediyorum sağ salim dönsün diye. aklıma şafağın kabarık olduğu günler geliyor, 365 kaldığında ne kadar sevinmiştim seneye bugun yanımda olacak dye. ne kadar teselliler vermiştim kendime 300 kaldı az kaldı, 250 kaldı hemen geçer, bugun geleceğin günlerin sayısı gittiğinden daha da azalmaya başladı diye.
Allah hepimize yardımcı olsun, Tunceli askeri bekleyenler varsa selam olsun.
şafak 400 küsürlerdeyken buraya bakıyordum, herkesin şafakları benden azdı, nasıl özenirdim, nasıl geçer bu kadar gün derdim, çaresiz hissederdim, aramızda 1200 kilometre mesafe, her şehit haberinde yüreyim bi hop eder, ya kötü haber alırsam diye düşünürken gözlerim dolardı. kimi zaman telefonum hiç çalmaz, eyvah ben şimdi ne yapacağım derdim.
bugun ise şafak 45, allahıma şükürler ediyorum, hala dua ediyorum sağ salim dönsün diye. aklıma şafağın kabarık olduğu günler geliyor, 365 kaldığında ne kadar sevinmiştim seneye bugun yanımda olacak dye. ne kadar teselliler vermiştim kendime 300 kaldı az kaldı, 250 kaldı hemen geçer, bugun geleceğin günlerin sayısı gittiğinden daha da azalmaya başladı diye.
evet yaaa unutmuşummmm biz kardeştik değilmi?klava: klava::mymeka:
şekerim siz bütün izni kullandınız mı neden aramızdaki fark artmış gibi sankim yahu fisfisfis
ii akşamlar kızlar nasılsnız ay ne bugün çok mutluyum yaaa aşkitomla knuştum nelerrrrr dedi bana neleeerrrrr kilo almışsın çok güzel olmuşsun deyip durdu takmış nanaklarıma kafayı ne güzel olmuş tombiş tombiş dedi bende dedimki sen geldiğinde sık die şişiriyom ben onları dedim hihi kaydirigubbakcemile3aaayyyy daha neler neler çok mutluyum çok eminim oda mutlu olmuştur o konuşmadan sonra...alkisalkisalkis
şafak=225
:nazar mehtap=69:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?