Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

gamzecim yalnız ben esimin yanına gidecegim tarih değişti yani benim mehtap 9 degil 6 cnm

TAMAMDIR CANIM TEMELLİ GELDİĞİ GÜNLERİDE GÖR İNŞALLAH MELEĞİM

gamzem bizi listeye alalı 6 gün oldu sanırım...:)öpüorum

KIZ ZİLLİ SEN ŞİMDİ BANA İĞNELEMEMİ EDİYON BAKEM Bİİİ:mymeka:
HASTEYDİM ULE HALEN HASTAYIM AMA LİSTELERİ GENE YAPIYOM ...KUSURA BAKMA KAFAM ÇOK DALGIN BİDE CİDDEN YATIYORUM 3 GÜNDÜR LİSTELER İÇİN GİRİYORUM SIRF KİMSENİN MESAJINI OKUYAMADAN ÇIKIYORUM CANIM YAZDIM.KUSURUMA BAKMA a.s.

insallah arkadasımm insallah.
seninde 21 gün kaldı cok sükür kavusuyorsunnnn :dance:

insallah arkadasımm insallah.
seninde 21 gün kaldı cok sükür kavusuyorsunnnn :dance:

çok şükür beee canım çok bekledim bu günleri dayanmak çok zor hergeçen az daha yakınlaşıyor ama bi o kadarda zorlaşıyor ....anlatamadım herhal derdimi anlayıve işte öyle bişiler oluyosırnaşık şey

Bitanecik kocacım benim şimdi sesini duydum gerçi Allahıma binlerce kez şükür sesini duymadığım gün hiç olmadı.. Çok rahat geçirdik elimizden telefon düşmedi heran benimle gibiydin biraz daha dayan aşkım 31 günümüz kaldı sabır.....

ayyy kızlar yaa zavallı aşkımın kafasını ütüledim walla2 saat çocuk ginede bişi demedi sadece ebru iimisin sen bugün bişi felan içmedin dimi dedikaydirigubbakcemile3
anam taramalı tüfek gibi oldum yaa kaonuş konuş bitmiyo bide ordan burdan laf olsun diye konuşuyom uyutmadım walla çocuğu 00.01 de konuştuk ev telefonundan 47 da + sonra o beni aradı 30 dk öle konuştuk artık manyak ettim zavallıyı ebru artık ben yatsam dyo bende hemen başka bişi sallıyorum warya tam komedi artık sussan ebrum ya felan dedi gülüyorum kendime varya çok ilginç diyorumki aşkım ne yapayım elimde değil konuşuyorum diyorum biri beni durdursun artık ağzıma fermar çeksin felan dedim ya saatlerce dır dır ettik walla kaydirigubbakcemile3

ayhh gece gece iyi güldüm kaydirigubbakcemile3 cnm allah seninde yüzünü güldürsün et dır dır arkandayım sırnaşık şey tek lüksümüz o var zaten bizde günde 30 kere konuşuyoruz aynı şeyi bazen muhabbet konusu yapıyoruz ama özlüyoruz olsun o kadarcık kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3

kız gamzemm şaka dedim leynn:)
geçmiş olsn balım okdr önemli deil nasıl olsa şafaktan düşüoz ama yinede soktun listeye balım allah razı olsun öpüorum senia.s.

şafak 6 ve bugünde bitiyor.. aşkım bugün son çarşısına çıktı.. alışverişini yapmış, çeyiz almış bize :)
canm canım canıımm benim.. bak bitirdik bu günlerimizii.. demiştim sana bitecek bugnler, bizim tozumuzu bile alamayacak demiştim.. bitirdik işte paşam.. bitirdik çok şükür..
:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…