- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #11.581
gamzecim yalnız ben esimin yanına gidecegim tarih değişti yani benim mehtap 9 degil 6 cnm
gamzem bizi listeye alalı 6 gün oldu sanırım...:)öpüorum
TAMAMDIR CANIM TEMELLİ GELDİĞİ GÜNLERİDE GÖR İNŞALLAH MELEĞİM
KIZ ZİLLİ SEN ŞİMDİ BANA İĞNELEMEMİ EDİYON BAKEM Bİİİ:mymeka:
HASTEYDİM ULE HALEN HASTAYIM AMA LİSTELERİ GENE YAPIYOM ...KUSURA BAKMA KAFAM ÇOK DALGIN BİDE CİDDEN YATIYORUM 3 GÜNDÜR LİSTELER İÇİN GİRİYORUM SIRF KİMSENİN MESAJINI OKUYAMADAN ÇIKIYORUM CANIM YAZDIM.KUSURUMA BAKMAa.s.
insallah arkadasımm insallah.
seninde 21 gün kaldı cok sükür kavusuyorsunnnn:dance:
çok şükür beee canım çok bekledim bu günleri dayanmak çok zor hergeçen az daha yakınlaşıyor ama bi o kadarda zorlaşıyor ....anlatamadım herhal derdimi anlayıve işte öyle bişiler oluyosırnaşık şey
offff aramadı muhammedim ...içim daraldı zaten hastayım kafam davul gibi........offf yaaa offfffffff
ayyy kızlar yaa zavallı aşkımın kafasını ütüledim walla2 saat çocuk ginede bişi demedi sadece ebru iimisin sen bugün bişi felan içmedin dimi dedikaydirigubbakcemile3
anam taramalı tüfek gibi oldum yaa kaonuş konuş bitmiyo bide ordan burdan laf olsun diye konuşuyom uyutmadım walla çocuğu 00.01 de konuştuk ev telefonundan 47 da + sonra o beni aradı 30 dk öle konuştuk artık manyak ettim zavallıyı ebru artık ben yatsam dyo bende hemen başka bişi sallıyorum warya tam komedi artık sussan ebrum ya felan dedi gülüyorum kendime varya çok ilginç diyorumki aşkım ne yapayım elimde değil konuşuyorum diyorum biri beni durdursun artık ağzıma fermar çeksin felan dedim ya saatlerce dır dır ettik walla kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?