Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım amin.. bir daha ayrılık yaşatmasın RAbbim.. bende sürekli rüyalarımda o kavuşma anını görüyordum.. :1hug: şimdi rüyalarımız gerçek olacak.. inanılmaz bir heyecan var.. 400ler bitti, 300'ler bitti, 200'ler bitti, 100'ler bitti, aylar bitti, haftalar bitti, şimdi sırada günler kaldı.. sonra da saatler :) yahu 1 sene olacak görmüyorum gözlerini.. o an görünce ne yapacaımı bilmiyorum.. birde havalimanına tek gidicem bu sefer.. ilk geldiğinde kardeşleri vardı onlarla heyecanımı yendim.. şimdi kimseye haber vermedi, ilk saatler bizim olsun diye.. ay napıcam bilmiyorm.. çok heyecanlıyım gerçekten.. çok.. çok...

canım hadi gözün aydın olsun hihoyyyt
rabbim başka ayrılık göstermesin.:Saruboceq:
sositososito ben kavuştum da şimdi sizin mutlu haberlerinizi almak hoşuma gidiyor...:1hug:

amin canım hiçbirimize yaşatmasın birdaha inşallah. çok teşekkür ederim :) daha var ama bizim son günler :) bugün ayrı geçen son pazartesi.. yarın ayrı geçen son salı.. son çarşamba.. son perşembe ve son cuma.. başka yoookkkkk delikafadulden

N€RGİS;9590568 .!.:
200 lü sayılar bitti simdi 100 lü sayıları yiyip bitircemmcokacimcoook

SAFAK 199 Şeniz

nergisim darısı 100lerin başına.. 100lerde bittikten sonra sanki yokuş aşağı koşuyor gibisin sonrası geliyor sabırla, güçle, heyecanla, ALlahın izniyle..

genelde huy konusunda hep olumlu yorumlar duymuşumdur.. erkekler bile kendileri itiraf eder.. hayatın anlamını, kıymetini anlıyoruz burada diyor nişanlm.. birde zaten duygusaldı iyice duygusallaştı.. bizde ki değişim gayet olumlu.. gelince nasıl olur diye pek düşünmedim.. bence onlar fazlasıyla bizim için düşünmüşlerdir bunu gitmeden evvel.. işte ayrılırmıyz, terkedermiyiz, değişirmiyiz.. kafayı bu soru ile yiyormş çoğu.. benm ki çaktırmasa da bu konuda örnek teşkil ediyor.. insan ne düşünürse onu yaşar bence.. negatif düşünmek zarardan başka birşey kazandırmaz.. ama elimizde olmuyor işte..

canım sen yine olumlu düşünmeye çalış.. işte bak bir engeli daha aştınız mesela.. kocaman 15 ayı beraber bitirdiniz gücünüzle.. kendisi de gayet olumlu konuşuyor, böyle düşünüyormuş.. sende kafanda olumsuz düşüncelere girme canım.. bu heyecanın, bu gücün zaferini yaşayın geldiğinde sadecde.. Rabbim gönlünüze göre versin dilediğimiz nice güzellikleri canım..

N€RGİS;9593173 .!.:
cok teşekkür ederim sağol canım. sen kavuşacaksın inşallah ben de 100 lü sayıları bitirmiş olcam :Saruboceq: kaydirigubbakcemile5
inşallah nergizciğim ya
o günlerde gelecekmi :gitme:
ilk günler çok zordu ama şimdi zaman daha çabuk geçiyor sanki
asker yolu beklemek ne zormuş öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…