- 28 Haziran 2007
- 2.135
- 1.288
- 333
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #11.621
şafak 5 ay heyecandan kalbim duracak sanki.. az kaldı çok az kaldı.. :teytey::teytey::teytey:
ay bende bende çook heyecanlıyım yaa kalbim durmazsa gelene kadar çok ii rüyalarım bile çıldırdı sürekli o hep o heryerde o geliş anı nası bi duygu 17 gün var ben heyecandan ölecem nerdeyse teklere düşünce ne olacak merak eidyorum :)))
canım yaaa 5 sadece ve sadece 5 gün saatleri sayacaksın artık harika bi duygu neler neler geride kaldıı ne günler acısıylatatlısıyla birlikte atlatıldı allah bir daha ayrılık göstermesin canım yaaa a.s. :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
içim içime sığmıyor benim ruhum bedenime dar geliyo artık :dance:
canım hadi gözün aydın olsun hihoyyyt
rabbim başka ayrılık göstermesin.:Saruboceq:
sositososito ben kavuştum da şimdi sizin mutlu haberlerinizi almak hoşuma gidiyor...:1hug:
N€RGİS;9590568 .!.:200 lü sayılar bitti simdi 100 lü sayıları yiyip bitircemmcokacimcoook
SAFAK 199 Şeniz
kızlar geldiklerinde psikolojileri nasıl olacak acaba çok merak ediyorum endişelenmiyorum da deil hani sonuçta aylardır uzaktalar yeni bi hayat telaşı olacak yeniden iş vs huyu değişmiş olacakmı gelecek heyecanı yanında bide birsürü soru var kafamda ???
bizdeki değişim de olumlu şimdiye kadar çok gereksiz insanlarla zaman harcamışım
geldiğimde böyle olmayacak diyo ama bakalım ne olacak olumsuz düşünmüyorum canım
ama kafamı meşgul etmiyor deil sorular herşeyin hayırlısı olsun elbette askerden öncesi yok
bizim için sonrası var diyor güzel olsun inşallah yaşayıp göreceğiz
N€RGİS;9590568 .!.:200 lü sayılar bitti simdi 100 lü sayıları yiyip bitircemmcokacimcoook
SAFAK 199 Şeniz
nergisim darısı 100lerin başına.. 100lerde bittikten sonra sanki yokuş aşağı koşuyor gibisinsonrası geliyor sabırla, güçle, heyecanla, ALlahın izniyle..
canım Allah kavuştursun
100 lü sayılara düşmüssün opuyorumnanaktan
inşallah nergizciğim yaN€RGİS;9593173 .!.:cok teşekkür ederim sağol canım. sen kavuşacaksın inşallah ben de 100 lü sayıları bitirmiş olcam :Saruboceq: kaydirigubbakcemile5
SAFAK 199 Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?