- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #11.601
ayhh gece gece iyi güldüm kaydirigubbakcemile3 cnm allah seninde yüzünü güldürsün et dır dır arkandayım sırnaşık şey tek lüksümüz o var zaten bizde günde 30 kere konuşuyoruz aynı şeyi bazen muhabbet konusu yapıyoruz ama özlüyoruz olsun o kadarcık kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3
handan cım ne yapayım walla dün tam kafayı yemiştim çocuğada yedirdim bacım...
ilk defa birine bu kadar dır dır lak lak ettim wallakaydirigubbakcemile3
seviyürüm uleeeeennnnnnnnnnnnnnn ne yapamŞeniz
handan senide seviyom leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnn
hepinizi ulennnnnnnnnnnn ben deli kadir lennnnnnnnnnnnnnnnnndelikafadulden
gine başlıyom sanırım biri beni durdursun yaaaaaakaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı
Gamzeeeeeee listeye gırmek kadar cıkmakda cok zor olduu :S:S:S:S sabrın sonu selamet cıkmadı :S
Ne koydu bılıyomusunnnnn ...
MERVECİM HERŞEYİN HAYIRLISI İÇİN DUA EDERİZ ...ARKADAŞLARIMIZDA ÜZÜLECEKSE EĞER OLMASIN DERİZ.SENDE ÜZÜLME BİTANEM DENEDİNİZ AMA GENE OLMADI ZORLARSANIZ EĞER BUNDAN SONRA İŞİN TADI İYİCE KAÇABİLİR.BIRAK GİTSİN CANIM.HAYIRLISI DEĞİLMİŞ RABBİM DAHA İYİLERİNİ KARŞINA ÇIKARSIN İNŞALLAH MELEĞİM..:Saruboceq:
Sağol canım benım doğru diyosun işdedee bu ara mantığım pek mantıklı değil =)
İdare edin beni..İnsan emeklerının boşa gittiğini görünce üzülüyo ..Bi seebebi olsa tamam olmadı kısmt değilmiş dersin..Sebeb bile yokken 5 senelık ılıskım telefonda tek bı cumleyle bitti ..
öyle canım yaİki haneli şafaklara ulaşmak bile rüya gibi geliyordu. Allahım tek haneleri ve sonunda güneşi de göstersin inşallah bütün bekleyenlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?