- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #11.961
kızlar BENIM AŞKIM GELDII dün gece amelıyat oldugu ıcın 30 gunluk rapaor verdıler ve askerlıgıde 30 gundu şimdi ŞAFAK 000000000 dün gece geldı artık ömrumun sonuna kadar yanımda birdaha hıc bır yere yollamam onu
aha benimde böle kaydirigubbakcemile5
gerçi beyimiz 3 gün fazla sayıyosun diyo ama 2 gün geç teslim olduğu için ama düşüyolar burda diyo ama bakalım son ayımızda belli olcak aman ya valla yeter yorgun düştüm he mafoldumben bu arada bugün aşkıma elmalı kurabiye su böreği kek peynirli poğaça atlet filan yolladım kaydirigubbakcemile3 böle yollayınca orda hep kalcamış gibigeliyor yahu :bbo:
ŞAFAK 131
MEHTAP 3 AFYON'A SLMM
senin benden bi şafak düşük olman lazım diimi kız sen 110sun bugün çünkü bana da 2 gün fazla sayıyorsun bizim burdakiler 2 gün az hesaplıyor diyo kaydirigubbakcemile3 bizde aynen öyle yaptık aman eksik saymayalımda fazla olsun yani füşmek kolay da eklemek zor gelir yoksa
ya ne güzel bende yollamak istiyorum yiyecek şeyler ama nasıl yolluyorsun direk içeriye mi teslim ediyorlar yoksa o mu dışarı çıkıp kargodan alacak banane bendee bendee kaydirigubbakcemile2
canım malum benimki hakkaride olduğu için çarşısı yok o yüzden içerden alıyor canım ptt ile yolluyorum ama seninki çarşıya çıkabiliyorsa cumartesileri açık oluyor ptt öğlene kadar ki orda kargoda vardır yada hafta içi çıkabiliyorsa hafta içi gönderebilirsin canım canı çekiyor bakalım bozulmadan giderse yollarım sürekli 2-3 gün sürüyor gitmesi ona göre karara bağlıcaz bakalım kıyamıyorum o orda canım çekiyor diyince ben bişicik yiyemiyorum eridim valla 62 kilodan 56 ya düştüm :gitme: işime yaradı ama o olmadanda olmuyor işte :sinifsinif:
canım yaa sizinki çok zor çok yani doğuda yapan herkesin çok zor Allah kocaman yardımcınız olsun valla :Saruboceq: :teselli:
benimkinin orda alışveriş merkezi var merkezde olduğu için her hafta çarşısı da var çok şükür adam askerde go karta biniyo var mı böyle bi askerlik kaydirigubbakcemile
ev yemeklerini özlüyormuş o da. :asigim:
herkes neye sahipse daha fazlasını istiyo işte yetinme duygumuz yok ki -tatlicadiarzu-
öle canım bırak bari sevdiklerimizin sevdikleri rahat askerlik yapsın yapsın yani beimkinin yerinede binsin a.s hayırlısıyla gelsinler dörtyüz küsür yazdığımız mesajlara bakıyorumda acayip oluyorum kafamçokkarıştı
3 güncük mü ne güzel canım benim
aman artık gelsinler de gitmesinler yaa :gitme:
hilalim gözün aydın kuzum az kalmış çok seviniyorum canım sizin adınıza malum benim daha çok var
bari böyle yaklaşanlara sevinelim :1no2:
3 gün sonra senin için çok farklı olacak umarım şafağına da 3 kalan günleri görürsünüz tatlım
evet cnm bnm sadece 3 güncük ama mehtap için keşke şafak olsaydı ama oda olucak inşallah evt gelsinler gitmesinler hep dizimizin dibinde olsunlar:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?