- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #11.981
evet hemde nerdeyse bi ay olmuş olucakkksırnaşık şeydelikafadulden
şafak 109 ayh bi çift rakamlara düşsem ya mafoldumben daral geldi artıkın kafamçokkarıştı
sağol cnm bnm az kaldı allahın izniyle geçio bi şekilde ama dedğin gibi keşke şafak 3 olsaydı ama olsunnn en azından bi haftcıkda olsa sevgilimle geçiricem 4.5 aydır bi kere bile göremedim yüzünü :çok üzgünüm: seninde az kaldı cnm bnm şu 400ler bi bitse dediğin günleri hatırlıorumm geçio...sen problemlerini halledebildin mi inşallah yoluna girmiştir herşeyyy:teselli:
ŞAFAK 129
MEHTAP DOĞAN GÜNEŞŞŞŞŞŞ:hooray::teytey::sm_cool::lepi:alkisalkisalkis
walla haklısın hilalcim 400 ler bitse diye ağlıyodum şimdi 200 lere indik ama ginede
ben bu aralar birazsıkıntılıyım o yüzdende daralıyorum malum hem ailevi hemde manevi olarak sorunlar var biraz ama allah ın izniyle halledecem inşallh geçecek bu günlerde
bazen beynim dönüyo içim yanıyo ama işte bi şekilde avutmaya çalışıyorum kendimi
ne yapayım işte 2 ayımız kaldı kavuşamaya mehtaba ama nası geçecek diye şimdiden içleniyorum oda çok özlemiş beni dün gece saat 3 te aradı uykudan kalktım konuştuk bayağı bir bugün de sabah 10 gibi çarşıya çıkmış nete girmek için ama cafe kapalıymış pazar diye çok şansız o konuda orası ilçe diye geçiyo ama hiç alakası yok köy diyo düpedüz hiç insan yok hep yaşlı yaşlı kişiler kahvede felan oturuyo diyo yani anlıyacağın hayat yok be canım kaç aydır göremedim yüzünü sadece 2 hafta felan önce nete girmişti oda kısa ondan başkada yok işte böle canım umarım banada çabuk geçer şu 2 ay :Saruboceq:
ohh oh sefan olsun kardeşim yaaa ne güzel kaydirigubbakcemile5
inşallah geçicek hepsi cnm bazen öle herşey üst üste gelio insan içinden çıkamıo ama en azından sevdiği yanında olunca insan bişileri onunla paaylaşıo azda olsa hafiflio dertler :teselli: ama yinede yoklukları bize çok şey öğretio en azından onların bizim için ne kadar değerli olduklarını bi kere daha anlıoruzz:asigim: öle işte allah bize sabır versin onlarada dayanma gücü:Saruboceq:
sağol tatalım çok sağolll inşallah bi gün hepimiz sefasını sürücez cefasını az çakmioz dimi amayerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?