Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

son 3 ayda poposuna depüğü yiyenler

tezkereyi almış tezkere güzellerim

28 ağustos 2009 mrs.sönmez

11 eylül 2009 aycaaaaaaaa

15 eylül 2009 damla_06

15 eylül 2009 boshayallerbunlar

17 eylül 2009 pembe-beta

17 eylül 2009 joeyfun

19 eylül 2009 azradilan

2 ekim 2009 arora (mehtap)

4 ekim 2009 dadluizmirli

4 ekim 2009 bıdışşş

17 ekim 2009 özlemim

17 ekim 2009 butterfly

BİTEN=427

ŞAFAK=6 ANKARAYA SELAMLARR:içelim:

88/3

TUNCELİ/NAZIMIYE

KURBAN OLDUĞUM GEL ARTIK NOLURSUN GEL:gitme:

NE SABRIM NEDE GÜCÜM KALMADI GEL ARTIK :gitme:

:Saruboceq:ALLAHIMA EMANETİMSİN:Saruboceq:

MUHAMMEDİM

gamzem şükür rabbime sana bugünleri gösterdi :Saruboceq: rabbim bir daha asla ayrılık göstermesin canım herşey için ben en azından kendi adıma teşekkür ederim emeklerin için hergün girip bizimle paylaştın bizede yardımcı oldun canım benim allah razı olsun senden güzel yüreğin geniş kalbin hiç acı çekmez üzülmez bundan sonra inş. :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2lülülülülülülaelaelaelaelaedelikafaduldensırnaşık şey:içelim::sm_cool::hooray::dance::asigim:

canım gözün aydın bizim yerimizede acısını çıkar özlem dolu günlerin :lepi: hihoyyyt

amin hilalim amin geçecek inşallh:teselli:

SON ZAMANLARDA ÇOK SIKIŞIĞIM NE KONUŞABİLDİK NE DERTLEŞEBİLDİK HİÇ BİŞEYLE İLGİLENEMEZ OLDUM UMARIM YANLIŞ ANLAMIYOSUNDUR BENİ.UMARIM BENİ UNUTTU DİYE DÜŞÜNMÜYORSUNDUR KARDEŞİM...DERDİNE DERMAN OLMAK İSTERDİM AMA BAŞIMI KAŞIYACAK VAKİT BULAMIYORUM.KEŞKE DURUMUM İYİ OLSAYDIDA VAKTİM OLSAYDI VE YANINDA OLUP SANA DESTEK OLABİLSEYDİM CANIM.mafoldumben

EVET HANDANCIM ŞÜKÜRLER OLSUN BU GÜNLERİDE GÖRDÜM.NE ÇOK BEKLEDİM NELER ÇEKTİM BU GÜNLER İÇİN EN İYİ SİZLER ŞAHİTSİNİZ...AMA SİZDE AYNI BENİM GİBİ BEKLİYORSUNUZ NELER ÇEKİYORSUNUZ BENDE SİZE ŞAHİDİM.RABBİM İNŞALLAH SİZEDE BU GÜNLERİ GÖRMEYİ NASİP ETSİN.TEŞEKKÜR EDİLECEK BİŞİ YAPMADIM CANIM BENİM İÇİMDEN GELDİĞİ İÇİN YAPTIM SİZİ SEVİNDİREBİLDİMSE BİRAZDA OLSA GÖNLÜNÜZÜ HOŞ EDEBİLDİMSE NE MUTLU BANA.ASIL SİZLERDEN ALLAH RAZI OLSUN BENİ HİÇ YALNIZ BIRAKMADINIZ.BURDA HEP BERABER BEKLEDİK BENİMLE BİRLİKTE SİZDE BEKLEDİNİZ...BEN ÇOK MEMNUNUM BU ORTAMDA SİZİN GİBİ DEĞERLİ KİŞİLERLE ARKADAŞ KARDEŞ OLABİLMEKTEN.BENİM İÇİN ETTİĞİNİZ DUALARIN MİSLİ MİSLİ SİZİN İÇİN BENDEN ......HAKKANIZI HELAL EDİN AYRILMIYORUM GENE BURDA OLUCAM AMA GENEDE HELAL EDİN ÖPÜYORUM HANDANIM opuyorumnanaktan

gamzem benim bizde helal ediyoruz tabiki Allah razı olsun senden bizde seni tanıdığımıza çok mutlu olduk birbirimizi teselli ettik yeri geldi beraber merak ettik ama şükür burlarda ol tabi hasret çekmede arada bir gelsende olur razıyım ben mutlu huzurlu olda canım en önemlisi bu geçirdiğin bugünlerin acısını çıkar bitanem en iyisini en güzeli ve mükemmelini hak ediyosun dualarımız yine senle senin mutluluğun için canım kocam kocaman öpüyorm bende Şeniz

Buralardan ben gitsem beynim gitmez takıldım kaldım buraya ben hani yapmak istemesemde bi bakarım elim listelerei yapıyor baya bi alışknlık oldu bende yani yapmadığım sadece 1 gün olmuştu riza ettim kızlara bugünlük yaparmsınız die ama döndüm durdum uyku tutmadı gecenin bi yarısı kalkıp yaptım listeyi o derece alıştım buraya ben.kopabileceğimide sanmıyorum.listeleri boşverin listeler zaten sizin sayenizde ve sizin için yapılıyor önemli olan beni bağlayan sizlersiniz.gerçekten siz olmasanız geçmezdi vakitzor zamanları böyle atlatamazdım eminim bundan.sizleri çok seviyorum gerçektende ...en çohhhta seniiiiiiiiii:)=)

canımmmmmmmmm ya kıyamam bende seni çok seviyorummmmm opuyorumnanaktan :1hug: :asigim:

BENİM FEDAKAR ARKADAŞIM ASLA VE ASLA BUNU DÜŞÜNMEDİM
SENİN HALİNİ EN ÇOK BEN BİLİYORUM BUNDAN EMİN OL ALLAH BANA Bİ ŞEKİLDE SABIR VERİYO ŞİMDİ SENİN NE DENLİ YOĞUN GÜNLER GEÇİRDİĞİNİ BİLİYORUM HELEBİ KOCAN GELSİN Bİ HASRET GİDERİNDE GERİSİ KOLAY BEN RAHATLARIM AMA ŞUNU BİLKİ BEN SANA YETERİNCE İLGİ GÖSTEREMİYORUM SON ZAMANLARDA İNANKİ İŞLER İYİCE ZORLAŞTI BİLİDİĞİN GİBİ DEĞİL DUA ET BENİM İÇİN HERŞEY YOLUNA GİRSİN.EŞİN GELİNCE SENİN İÇİN HAYAT YENİDEN BAŞLAYACAK BİLİYORUM VE O ZAMAN SENİN BANA TEKRARDAN DESTEK VERECEĞİNE EMİNİM ÇÜNKİ SENDEN ÖĞRENECEĞİM ÇOK ŞEY VAR İLGİN İÇİN SAĞOL:1hug:

Ama şimdi çıkmam lazım artık beni affedin eskisi gibi giremiyorum eskiden sabahlara kadar sohbetler ederdik.şimdi yetiştirmem lazım olan elişlerim var onları yapıyorum sabahtan gece yarısına dek .belim falan çok ağrıyor nette fazla kalamıyorum bu saatlerde çok yorgun oluyorum her yerim tutulmuş vaziyette oluyor özelikle son zamanlarda çok sıkıştım siarişler yüzünden yoksa bende kalmayı çok yürekten istiyorum aklım burda kalyor hep.sizleri özlüyorum inanın bana...bugünde gene tutulmuş vaziyetteyim o nedenle çıkmak zorundayım.iyi geceler dilyorum öpüyorum allaha emanet olun sizlerde askerlerimizde

BENDE SENİ SEVİYORUM ULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNN:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

Farzet ki "O" burayı okuyacak... neler yazmak istersin?

HANDAN BURAYA BAK Bİ KIZ HABERİM VARR SANA SEN BAKARSIN BE KAÇTIM BU GÜN İÇİMDE MUZUR Bİ ÇOCUK VAR SANKİM HERKESİ BİRBİRİNE SOKMADAN KAÇIYORUM İYİ GECELER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…