Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

off yaa bi cevap yazamadım sitede bakım varmış listeleri bile yapamıyorum girmiyo sayfa .nisancım gözünaydın çok güzel olmuş .sevindim canım listelere bi el atarsan çok sevinirim sitedeki sorun hallaolursa detaylı anlatırım ben sana öptüm cnm

kıslarrr geldi serdarımmm geldi bugün nasıl bi duygu yaa allahım hepimize yaşatsın ama ben bi daha gitme korkusu olmada gelmesini istioruuumm ama biliorumm o günlerde geliceekkk...öle tuhafım kii aptal gibi oldummkaydirigubbakcemile3 çokk özlemişim çokkk kokladım öptümm allahım ya rüya gibi ama 7 gün snr yine gidickkmafoldumbenmafoldumben olsunn napıyımm 4 ay snr geri gelicekkk bi daha hiç gitmicekkk....çok seviyorummm çokkkkk:asigim::asigim:

gözünaydın canım 4 ayda bu geçireceğin 7 gün gibi hızla geçsin

şafak 81
düzceye selaaaaaaaaaammmm
Allah'ım şükürler olsun artık plakalardayız hihoyyyt:sm_cool:

Ah Adana ah bir bilsen sana kavuşmayı nasıl istiyorum

Son düzenleme:
BİTEN=429:dance:

ŞAFAK=4 AĞRIYA SELAMLARRRR:teytey:

88/3

TUNCELİ/NAZIMIYE

HASRETİNLE YANDI GÖNLÜM BEBEĞİM:gitme:

SADECE BUNU SÖYLEYEBİLİRİM BAŞKA BİŞİ DEMEYE GÜCÜM KALMADImafoldumben

HALİMİ ANLATACAK KELİME SIFAT KALMADI GÜLÜMmafoldumben

:Saruboceq:ALLAHIMA EMANETİMSİN:Saruboceq:

MUHAMMEDİM

Kızlar siteye girmede sorun yaşıyorum ...melekcim ve diğer plakalara düşen arkadaşlarım gözünüz aydın inanın bundan sonrası daha kolay geçecek.rabbim kolaylıklar versin .öpüyorum hepinizide

son 3 ayda poposuna depüğü yiyenler

tezkereyi almış tezkere güzellerim

28 ağustos 2009 mrs.sönmez

11 eylül 2009 aycaaaaaaaa

15 eylül 2009 damla_06

15 eylül 2009 boshayallerbunlar

17 eylül 2009 pembe-beta

17 eylül 2009 joeyfun

19 eylül 2009 azradilan

2 ekim 2009 arora (mehtap)

4 ekim 2009 dadluizmirli

4 ekim 2009 bıdışşş

17 ekim 2009 özlemim

17 ekim 2009 butterfly

27 ekim 2009 moon_610 (mehtap)

Demek poposuna depüğü vurmak üzere olunanlar listesındeyız artık.... vay bee...
Bırde su depük vurunlanlardan olsak sag salım ınsallahh...

Şafak 80 - Osmanıyeye selaam...

listeleri zorda olsa yaptım bağlantı kopup duruyo yapıyom listeyi kopuveriyo mesaj çıkmıyo yeniden yapıyorum akşamdan beri iki listeyi anca yapabildim yaww alla alla sinir geldi.listeler aşşağılarda kaldı melek

ellerine sağlık gamze.... bak azaldı günlerimiz de çok şükür ya Rabbim. Cumartesiyi 4 gözle bekliyorum şafak 3 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…