Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ŞAFAK:200/KIBRIS
ÇOK ŞÜKÜR 200LERDEN DE KURTULUORUZ ALLAH TEK RAKAMLARA DÜŞMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH :Saruboceq:
GAMZECİM AZALTTIN ÇOK ŞÜKÜR ALLAH SAĞ SALİM GELMESİNİ NASİP ETSİN BİDAHA DA HİÇ AYIRMASIN SİZİ :Saruboceq: SABRETTİN VE EN GÜZELİNİ HAKEDİOSUN alkisalkisalkis LİSTELER İÇİN ELLERİNE YÜREĞİNE SAĞLIK BİZİ UNUTMA AMA HERŞEYİN TADINI ÇIKAR ÖPÜORUM SENİ opuyorumnanaktan

tatlım sende bi karar ver ama yaa bi dediğin bi dediğine uymuyor ...bi dualar ediyosun teşekkür ediyosun sonra bi msn yi nerdeyse yüzüme kapatıyosun...bi karar verde bende ona göre davranayım tatlım.

ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI

DİYENLER
(230/81 ARASI)

♥ ♥ 82 CORALBLUE ♥ ♥

♥ ♥ 82 CEMRE81 ♥ ♥

♥ ♥ 86 ARORA ♥ ♥

♥ ♥ 97 ÖZLEMOFOF ♥ ♥

♥ ♥ ŞIRNAK 104 DSH ♥ ♥

♥ ♥ ŞIRNAK 104 HAANDAAN ♥ ♥

♥ ♥ zonguldak 105 MELTEMRE ♥ ♥

♥ ♥ kuzeyırak 113 ÇİTLEMBİK ♥ ♥

♥ ♥ şırnak 125 MOON_610 ♥ ♥

♥ ♥ 130 CANDY67 ♥

♥ ♥ 136 UMUTEFE ♥ ♥

♥ ♥ 163 ZUZU88 ♥ ♥

♥ ♥ 180 İLDEMMM ♥ ♥

♥ ♥ 181 NERGİS ♥ ♥

♥ ♥ 198 BALPAREM ♥ ♥

♥ ♥ 200 MÜHÜRLÜ KADERİM ♥ ♥

♥ ♥ 205 EMOSSSSS ♥ ♥

♥ ♥ 213 ASEVER ♥ ♥

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK...

ii akşamlar kızlaropuyorumnanaktan

atarsa şafak .....197
mehtap.....44

hilalcim gözün aydın,inşallah tezkere aldığı günü de görceksin canımkaydirigubbakcemile5

(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)

MESTURE=DOĞANN GÜNEŞŞŞŞ:hooray: :hooray:

NİSANYAĞMURU=DOĞAN GÜNEŞŞŞŞŞ(MEHTAP) :hooray: :hooray:

ESPERANZA=1 ADANAYA SELAM

MUHAMMEDİMİNGAMZESİYİM=2 ADIYAMANA SELAM

İZMİRPERİSİ=4 AĞRIYA SELAM

MERVİSHH=12 BİNGÖLE SELAM

NİL88AY=13 BİTLİSE SELAM

DESUDEM=18 ÇANKIRIYA SELAM

_HASRETİMSİN_=18 ÇANKIRIYA SELAM

CORPSEBRİDE=19 ÇORUMA SELAM

APRİL09=21 DİYARBAKIRA SELAM

DİDOSH=24 ERZİNCANA SELAM

ZYNPGRKM=24 ERZİNCANA SELAM

K_C= 24 ERZİNCANA SELAM

KUBİ=27 GAZİANTEBE SELAM

MATMAZEL87=29 GÜMÜŞHANEYE SELAM(MEHTAP)

BALPAREM=44 MALATYAYA SELAM (MEHTAP)

MÜHÜRLÜ KADERİM=44 MALATYAYA SELAM (MEHTAP)

EBUŞŞŞ=60 TOKATA SELAM (MEHTAP)

MATMAZEL87=77 YALOVAYA SELAM

BUTTERFLY=78 KARABÜKE SELAM

CHARM=78 KARABÜKE SELAM

DİRİM=79 KİLİSE SELAM

KARA_SEVDAM =79 KİLİSE SELAM

EXTREME= 79 KİLİSE SELAM

KK-DELİSİ=80 OSMANİYEYE SELAM

DLKLTN=80 OSMANİYEYE SELAM

SERSA_24=80 OSMANİYEYE SELAM

DENİZM=80 OSMANİYEYE SELAM

son 3 ayda poposuna depüğü yiyenler

tezkereyi almış tezkere güzellerim

28 ağustos 2009 mrs.sönmez

11 eylül 2009 aycaaaaaaaa

15 eylül 2009 damla_06

15 eylül 2009 boshayallerbunlar

17 eylül 2009 pembe-beta

17 eylül 2009 joeyfun

19 eylül 2009 azradilan

2 ekim 2009 arora (mehtap)

4 ekim 2009 dadluizmirli

4 ekim 2009 bıdışşş

17 ekim 2009 özlemim

17 ekim 2009 butterfly

27 ekim 2009 moon_610 (mehtap)

BİTEN=431

ŞAFAK=2 ADIYAMANA SELAMLARRR:içelim::teytey:

88/3

TUNCELİ/NAZIMIYE

SON 2 BE AŞKIM SIK DİŞİNİ NOLUR.. SADECE 2 KALDI 222 DEĞİL 22 DEĞİL

SADECE 2 BEBEĞİM...:içelim:

PAZAR GÜNÜ KOYNUNDA UYUYACAĞIM :sm_cool:.KOKUNU DOYASIYA İÇİME

ÇEKİCEM...:teytey:SICAKLIĞINLA UYKUYA DALICAM..:dance:NE ÇOK ÖZLEDİMmafoldumben

Bİ BİLSEN CANIM KOCAM...mafoldumbenO GÜNE KADAR

:Saruboceq:ALLAHIMA EMANETİMSİN:Saruboceq:

MUHAMMEDİM

tatlım sende bi karar ver ama yaa bi dediğin bi dediğine uymuyor ...bi dualar ediyosun teşekkür ediyosun sonra bi msn yi nerdeyse yüzüme kapatıyosun...bi karar verde bende ona göre davranayım tatlım.

ben msn falan kapatmadım yanlış hatırlıosun bence...ben normal davranıorum tatlım sen nasıl davranmak istersen öle davran...bu arada listede adım yok sildin mi unuttun mu merak ettim?

ŞAFAK:199/KIBRIS zemuszemus ÇOK ŞÜKÜR AŞKIM 200LERDEN KURTULDUK SAYMAKTAN YAZMAKTAN DEıL SENı ÖZLEMEKTEN YORULDUM AŞKIM mafoldumben

ben msn falan kapatmadım yanlış hatırlıosun bence...ben normal davranıorum tatlım sen nasıl davranmak istersen öle davran...bu arada listede adım yok sildin mi unuttun mu merak ettim?

yanlış falan hatırlamıyorum gayet net hatırlıyorum.listelerle ilgili güzelce konuşuyorduk teşekkür ediyodun bende teşekküre gerek olmadığını söyledim daha bişiler daha dedik sonra sen herzaman olduğu gibi olur olmadık bişeye kızdın terslemeye başladın ben çıkıyorum dedin.bende olur görüşürüz dedim inşallah deyip çıktın manalı bi şekilde.görüşmek istemiyorum anlamında seni tanıyorum çünkü.dediğin inşallah o anlamda bi inşallahtı.nerdeyse yüzüme kapattın yani.bu davranış sana göre normaldir bana göre değil seninle bunu tartışacak değilim.listeyi yaptım seni unutmadım sildim.çünkü inan bana bu davranışları çekemem ben.ben eğer artık seninle görüşmeyeceksem açık açık söylüyorum söyledimde zaten.sende görüşmeyelim demiştin ama ben anlamıyorum bigün geliyo hiçbişi yokmuş gibi davranıyosun bigün geliyo neye kızdını bile anlamaya fırsat kalmadan terslemeye başlıyosun.ben gerçekten seni anlamıyorum.birisiyle ya görüşürsün yada görüşmezsin.net olursun.öyle msn den çıkıp gitmezsin inşallah bilmem ne demezsin.ben seninle görüşmeyeceğimi söyledimsen bana mesaj yazana dekte bişi yazmadım sen yazdığındaysa eski görüşmelerimizn hatrına dayanamadım.haa bu arada benim reklama falan ihtiyacım yok ben artist değilim.BENİ BURDA BİLEN BİLİYO ZATEN.SEVENLERİM YETER .SEVMEYENEDE EYVALLAH

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…