Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yirim yir şükürler olsun bugünümüze rabbim bir daha ayrılık göstermesin canım benim :Saruboceq: zemuszemus zemuszemus zemuszemus kaydirigubbakcemile2 :lepi: :lepi: hihoyyyt

yirim yir şükürler olsun bugünümüze rabbim bir daha ayrılık göstermesin canım benim :Saruboceq: zemuszemus zemuszemus zemuszemus kaydirigubbakcemile2 :lepi: :lepi: hihoyyyt

ANAM BENDE SENİ YİRİM YİRİMMMMMcokacimcoook CANIM BENİMM ALLAH RAZI OLSUN TEZ ZAMANDA KOLAYLIKLA SANADA GÖSTERSİN BU GÜNLERİ İNŞALLAH CANIM BENİM ...

ANAM BENDE SENİ YİRİM YİRİMMMMMcokacimcoook CANIM BENİMM ALLAH RAZI OLSUN TEZ ZAMANDA KOLAYLIKLA SANADA GÖSTERSİN BU GÜNLERİ İNŞALLAH CANIM BENİM ...

amin bitanem sen kavuştun ya bu bizim yüreğimize su serpdi Şeniz ayh nası heycanlandım mutlu oldum he gel gamze mezdeke yapalım zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

YAPALIM WALLA YAPICEM ZATİ KAYNANAMI GÖRÜMCEMLERE GÖNDERİNCE BENDE MUHAMMEDİME YAPICEMM MEZDEKE:içelim::dance:

özelden konuşalım demedim yazsaydın dedim bence sorun sende gamze bana görüşmeyelim özel hayatta eşim istemio dedin tamam dedim ve ii hatırla msj çeken ben deildim sendin yardım için msj çekmiştin ben sana msj çekmedim.inşallah görüşürüz demek ne demek onu anlamıosan anlatamam sana.bi kardeşim diosun bi tavır yapıosun sorunu kendinde ara.benim kimseyle bi derdim yok olmadı zaten giriorum şafağı yazıp çıkıorum sorunum yok benim.senin yaptığın ayıp bikere listeden silmek ne yaparsan yap sen listeye yazmasanda sayıyorum sen yazmıosun die bitmicek deil.ben sana bi teşşekkür ettim konuyu uzattın kendi yaptıklarına bana atma kendine bak bence.evet seni herkes tanıo ama reklam için artist olmaya gerek yok.valla benimde senle tartışcak durumum yok gamze listeye yazıp yazmamanda soruun deil benim şafağım ben sayarım....

BıRıNCıSı ÖZELDEN YAZSAYDIN ORAYA YAZACAĞINA DEDıN
ıKıNCıSı EŞıM ıSTEMıYO DEDıM GÖRÜŞMEYELıM DEDıM BEN SANA Bı DAHA MESAJ FALAN YAZMADIM YARDIM ıÇıN MESAJI BEN SANA ÇEKELı DAHA KAÇ GÜN OLDUKı GÜZELıM.ONDAN ÖNCE ÖZELDEN GÖRÜŞMESEKTE BURDA GÖRÜŞÜRÜZ ıSTERSEN DıYE BURDAN MESAJ GÖNDEREN GÖRÜŞMEK ıSTEYEN BENMıYıM SEN MıSıN Bı DÜŞÜN BAKALIM.
ÜÇÜNCÜSÜ BEN SANA HıÇ TAVIR YAPMADIM SEN BANA ıYı DAVRANDIĞIN SÜRECE BENDE ıYı DAVRANDIM OLUR OLMADIM ŞEYLERE BıANDA PARLAYAN KIZAN TERSLEYEN SENSıN SONRA BENDE TABıKıDE TAVIR YAPARIM O ıLK DEĞıLDı DAHA ÖNCEDE YAPMIŞTIN ÖYLE Bı HATIRLA SORUNLAR OLDUĞUNDA Bı DAHA GÖRÜŞMEYECEK MıSıN DıYE SORDUĞUMDA HEP BıLMıYORUM DıYODUN BEN SEVGıLıN DEĞıLıM KOCAN DEĞıLıM SENıN NAZINI ÇEKEYıM ELBETTE SEN ÖYLE DEDıKTEN SONRA BENDE TAVIR YAPARIM.
DÖRDÜNCÜSÜ LıSTE BENıM TOPıK BENıM ıSTEDıĞıMı YAPARIM ORASI SENı BAĞLAMAZ GÜZELıM AYIP DıYECEK BıŞı YAPMADIM BEN BUGÜNE KADAR LıSTEDEN SıLDıĞıM TEK KıŞı SENSıN EN KAVGALI OLDUKLARIMI BıLE SıLMEMıŞTıM BEN O LıSTEDEN.
BEŞıNCıSı SEN BANA TEŞEKKÜR ETTıN LıSTELER ıÇıN BENDE TEŞEKKÜR EDıLECEK BıŞı YAPMADIĞIMI HERGÜN YAPTIMI FALAN ANLATIYODUM BıRDEN KIZDIN GENE HERZAMANKı GıBı UZATTIĞIM FALAN YOKTU SADECE KONUŞUYRDUM MUHABBET EDıYORDUM O KADAR.

SONUNCU OLARAKTA DEMıŞSıNYA KENDı YAPTIKLARINI BANA ATMA DıYE Bı SOR BAKALIM ŞU SıTEDE BENı TANIYAN HERKESE BıR KıŞı DıYECEK Mı YAPTIN DEDıĞıM ŞEYLERı GAMZE YAPIYOR DıE .SENıN DIŞINDA HERKESLE GAYET GÜZEL ıLıŞKıLERıM VAR.BEN BURDA REKLAM YAPINCA PARA KAZANICAM DEMı RÜTBEM ARTACAK NE ALAKAYSA HEPıMıZ BURDA VAKıT GEÇıRMEYE ÇALIŞIYORUZ.REKLAM FALAN HıÇ BıRıMıZıNDE AKLINA GELMEZ BURDA BıZıM.TARTIŞMA ZATEN BENıMLE KENDıN SAY ŞAFAĞINIlmaz:

Son düzenleme:

sen kendi sorunlarını anlatıosun gamze bende seni ii tanıorum ve yaptıklarını hatırlıorum unutmadım yani herneyse ben senle kavga falan etmedim bişi demedim bi msj yazdım sen sinirlenmeye başladın sorunu kendinde ara bence.topik senin olabilir ama durduk yerde birini listeden siliosan diyecek bişiyim yok sana şafağımı ben sayıorum zaten sen yazmadın die azalmıcak deil nese ben sana bişi demedim sen sorun yaptın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…