- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #12.121
BİTEN=432
ŞAFAK=1 ADANAYA SELAMLARRRRRRR:teytey::içelim:
88/3
TUNCELİYE/NAZIMIYE
ŞAFAK 1 BEBEĞİM ADANAYA GELDİK SONUNDA NELER ÇEKTİK BU
GÜNLERİ GÖRESİYE KADAR...RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN BUGÜNLERİ
GÖSTERDİ BİZE.:Saruboceq:KAVUŞTUMUZ ZAMANIDA GÖSTERSİN İNŞALLAH..:Saruboceq:
ÇOK ÖZLEDİM SENİ GÜLÜM.ÖMRÜN YOLUNA FEDA OLSUN
YATCAZ KALKCAZGELİCEN AŞKIM:dance: O ZAMANA KADAR
:Saruboceq:ALLAHIMA EMANETİMSİN:Saruboceq:
MUHAMMEDİM
yirim yir şükürler olsun bugünümüze rabbim bir daha ayrılık göstermesin canım benim :Saruboceq: zemuszemus zemuszemus zemuszemus kaydirigubbakcemile2 :lepi: :lepi: hihoyyyt
ANAM BENDE SENİ YİRİM YİRİMMMMMcokacimcoook CANIM BENİMM ALLAH RAZI OLSUN TEZ ZAMANDA KOLAYLIKLA SANADA GÖSTERSİN BU GÜNLERİ İNŞALLAH CANIM BENİM ...
BU ARADA HANDANCIM BEN SİTEDE REKLAM YAPIYORUM :roflol:KENDİ ADIMA HERKES BENİ SEVSİN DİYE sırnaşık şeyBENİ DESTEKLEYİN OLURMU?kaydirigubbakcemile5
baş destekçiyim kaydirigubbakcemile5
KÜBRA ARKADAŞIM ÖYLE DİYOR REKLAM YAPIYORMUŞUM BEN :roflol:
amin bitanem sen kavuştun ya bu bizim yüreğimize su serpdi Şeniz ayh nası heycanlandım mutlu oldum he gel gamze mezdeke yapalım zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
YAPALIM WALLA YAPICEM ZATİ KAYNANAMI GÖRÜMCEMLERE GÖNDERİNCE BENDE MUHAMMEDİME YAPICEMM MEZDEKE:içelim::dance:
:roflol: :roflol: allah seni +18 topiği gerisisırnaşık şey sırnaşık şey
ayrıca özelden görüşecek kadar özel bişeyimiz mi var bizim ?ben sadece sana cevap yazdım burda özel bi konu değilki özelden konuşalım diyosun.gerçektende yeter kübra bi canciğer gibi davanıyosun bi çok uzak oluyosun.ben öyle eserekli biri değilim sana ayak uyduramıyorum sürekli değişik tepki veriyosun sana nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum. Başımdan aşkın derdim var.uzamasın bu konu uğraşamam.sana iyi günler diliyorum.hoşçakal
ANAM ORAYADA BİŞİ YAZAMIYORUZ Kİ YAWWW KK PRO KART ALMADIKYA KIRMIZI OLMAYINCA OKUMAKLA YETİNİYOZ ARADA Bİ BAKIYOM .EĞLENCELİ KONULAR VAR BİRAZCIKKK:roflol::kedi:
özelden konuşalım demedim yazsaydın dedim bence sorun sende gamze bana görüşmeyelim özel hayatta eşim istemio dedin tamam dedim ve ii hatırla msj çeken ben deildim sendin yardım için msj çekmiştin ben sana msj çekmedim.inşallah görüşürüz demek ne demek onu anlamıosan anlatamam sana.bi kardeşim diosun bi tavır yapıosun sorunu kendinde ara.benim kimseyle bi derdim yok olmadı zaten giriorum şafağı yazıp çıkıorum sorunum yok benim.senin yaptığın ayıp bikere listeden silmek ne yaparsan yap sen listeye yazmasanda sayıyorum sen yazmıosun die bitmicek deil.ben sana bi teşşekkür ettim konuyu uzattın kendi yaptıklarına bana atma kendine bak bence.evet seni herkes tanıo ama reklam için artist olmaya gerek yok.valla benimde senle tartışcak durumum yok gamze listeye yazıp yazmamanda soruun deil benim şafağım ben sayarım....
kocişinin gelmesi şart olmuş naniknaniksırnaşık şey
ŞART AZ KALIR HANDANIM FARZ OLDU KIZZ FARZZ:kedi::Saruboceq:Şeniz
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz kocişin öpmeden ben öpim lülülülülülü
birincisi özelden yazsaydın oraya yazacağına dedin
ikincisi eşim istemiyo dedim görüşmeyelim dedim ben sana bi daha mesaj falan yazmadım yardım için mesajı ben sana çekeli daha kaç gün olduki güzelim.ondan önce özelden görüşmesekte burda görüşürüz istersen diye burdan mesaj gönderen benmiyim sen misin bi düşün bakalım.
üçüncüsü ben sana hiç tavır yapmadım sen bana iyi davrandığın sürece bende iyi davrandım olur olmadım şeylere bianda parlayan kızan tersleyen sensin sonra bende tabikide tavır yaparım o ilk değildi daha öncede yapmıştın öyle bi hatırla sorunlar olduğunda bi daha görüşmeyecek misin diye sorduğumda hep bilmiyorum diyodun ben sevgilin değilim kocan değilim senin nazını çekeyim elbette sen öyle dedikten sonra bende tavır yaparım.
Dördüncüsü liste benim topik benim istediğimi yaparım orası seni bağlamaz güzelim ayıp diyecek bişi yapmadım ben bugüne kadar listeden sildiğim tek kişi sensin en kavgalı olduklarımı bile silmemiştim ben o listeden.
Beşincisi sen bana teşekkür ettin listeler için bende teşekkür edilecek bişi yapmadığımı hergün yaptımı falan anlatıyodum birden kızdın gene herzamanki gibi uzattığım falan yoktu sadece konuşuyrdum muhabbet ediyordum o kadar.
Sonuncu olarakta demişsinya kendi yaptıklarını bana atma diye bi sor bakalım şu sitede beni tanıyan herkese bir kişi diyecek mi yaptın dediğim şeyleri gamze yapıyor die .senin dışında herkesle gayet güzel ilişkilerim var.ben burda reklam yapınca para kazanıcam demi rütbem artacak ne alakaysa hepimiz burda vakit geçirmeye çalışıyoruz.reklam falan hiç birimizinde aklına gelmez burda bizim.tartışma zaten benimle kendin say şafağınılmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?