- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #12.221
Öyle tabi canım, her hikayenin kendine göre imtihan konusu var sizinki de şimdilik bu demek. Sevdiğin sana destek olduktan sonra herşey geçer en önemlisi de o zaten :asigim:
şimdilik tek yapacağın gelene kadar tepkisiz beklemek, sabretmek o kadar. şafağın da çok yoktu sanırım senin bişey anlamadan gelecek geçecek hepsi içini ferah tut yeter opuyorumnanaktan
öle be canım allahtan bana destek oluyor o yoksa çok çok farklı olurdu durum.bugün konuştum dedim çok üzüldüm çok yıprandım diye haksızlık yapıldı bana diye oda zaten durumun farkındaydı anladı beni sağolsun a.s
benim işte 2 ay sonra mehtap şafakta ağustos canım benim öle ne yapalım bekleyecez allahın izniyle geçecek inşallh iyiki varsınız kızlar ya yoksa nerde içimi dökecektim ben:1hug:
sevdiğinle aran iyi olsun yanında olsun gerisi önemli değil hepsi geçer bitanem bizde herzmn burdayız a.s.
sağol kuzum benim allah kimseyi darda bırakmsın inşallh:Saruboceq:kimsesiz koymasın
ii geceler bayanlaaarrr...
saat itibariyle şafağım...197...
biten.......250...
veeee mehtap......43...hihoyyyt
HANDAN cım sana kaldı artık liste işi ge hadi bakalım yeni görevin hayırlı olsun bakalım kaç kişi göndericem listeden gidene kadar...Ama senden bişi isticem benim mehtabı 43 olarak düzeltirmisin canım şimdiden ellerine sağlık...vereliniortakalkisalkisalkis
(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)
(bu arada liste yapmak ne zormuş be sırnaşık şey )
tamam daha yapmıcam kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey sırnaşık şey canım özür valla mafoldumben düzeltiyorum hemen kızmayın tamam kafamçokkarıştıHandan benim şafak 76 74 diil ama olsaydı memnun olurdum :sinifsinif:
maşallah cnm bişey kalmamış alkisalkisalkis
darısı başımıza artık
ayh yok şekercim gamze kocişiyle oynaşırken karalim dedim kaydirigubbakcemile3 hiç tarzım değil hergün biri yapcak artık yok öle kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ebelemece gibi benden sonraki ismi ben belirlicem zemuszemus benden sonra meltem yapsın mesela kaydirigubbakcemile3 öle yani yoksa bu baş edilcek gibi değil kaydirigubbakcemile3
tamam daha yapmıcam kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey sırnaşık şey canım özür valla mafoldumben düzeltiyorum hemen kızmayın tamam kafamçokkarıştı
Olmuşmu kızlar
olmuş tabi bitanem neden olmasınkihihoyyyt
öle be canım allahtan bana destek oluyor o yoksa çok çok farklı olurdu durum.bugün konuştum dedim çok üzüldüm çok yıprandım diye haksızlık yapıldı bana diye oda zaten durumun farkındaydı anladı beni sağolsun a.s
benim işte 2 ay sonra mehtap şafakta ağustos canım benim öle ne yapalım bekleyecez allahın izniyle geçecek inşallh iyiki varsınız kızlar ya yoksa nerde içimi dökecektim ben:1hug:
sağol kuzum benim allah kimseyi darda bırakmsın inşallh:Saruboceq:kimsesiz koymasın
ayh yok şekercim gamze kocişiyle oynaşırken karalim dedim kaydirigubbakcemile3 hiç tarzım değil hergün biri yapcak artık yok öle kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ebelemece gibi benden sonraki ismi ben belirlicem zemuszemus benden sonra meltem yapsın mesela kaydirigubbakcemile3 öle yani yoksa bu baş edilcek gibi değil kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?