Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

öle be canım allahtan bana destek oluyor o yoksa çok çok farklı olurdu durum.bugün konuştum dedim çok üzüldüm çok yıprandım diye haksızlık yapıldı bana diye oda zaten durumun farkındaydı anladı beni sağolsun a.s
benim işte 2 ay sonra mehtap şafakta ağustos canım benim öle ne yapalım bekleyecez allahın izniyle geçecek inşallh iyiki varsınız kızlar ya yoksa nerde içimi dökecektim ben:1hug:

sevdiğinle aran iyi olsun yanında olsun gerisi önemli değil hepsi geçer bitanem bizde herzmn burdayız a.s.

son 3 ayda poposuna depüğü yiyenler

tezkereyi almış tezkere güzellerim

11 eylül 2009 aycaaaaaaaa

15 eylül 2009 damla_06

15 eylül 2009 boshayallerbunlar

17 eylül 2009 pembe-beta

17 eylül 2009 joeyfun

19 eylül 2009 azradilan

2 ekim 2009 arora (mehtap)

4 ekim 2009 dadluizmirli

4 ekim 2009 bıdışşş

17 ekim 2009 özlemim

17 ekim 2009 butterfly

27 ekim 2009 moon_610 (mehtap)

30 ekim 2009 mesture

30 ekim 2009 nisan yağmuru(mehtap)

31 ekim 2009 esperanza

01 kasım 2009 muhammedimingamzesiyim zemuszemus

ii geceler bayanlaaarrr...
saat itibariyle şafağım...197...
biten.......250...
veeee mehtap......43...hihoyyyt
HANDAN cım sana kaldı artık liste işi ge hadi bakalım yeni görevin hayırlı olsun bakalım kaç kişi göndericem listeden gidene kadar...Ama senden bişi isticem benim mehtabı 43 olarak düzeltirmisin canım şimdiden ellerine sağlık...vereliniortakalkisalkisalkis

ayh yok şekercim gamze kocişiyle oynaşırken karalim dedim kaydirigubbakcemile3 hiç tarzım değil hergün biri yapcak artık yok öle kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ebelemece gibi benden sonraki ismi ben belirlicem zemuszemus benden sonra meltem yapsın mesela kaydirigubbakcemile3 öle yani yoksa bu baş edilcek gibi değil kaydirigubbakcemile3

(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)

(bu arada liste yapmak ne zormuş be sırnaşık şey )

zordur tabi canım tek tek uğraşıyosun onu ayarlamak için ama ben bi türlü öğrenemedim yapmayı bilsem yardım ederdim sana bi ben yapardım bi sen hep sana yüklemezdik ama bi ara öğretirsen yaparım yine problem olmaz kolay gelsin canım ellerine sağlık şimdiden...

canm benim yaparız tabi nedemek bi öğrensem her akşam yapmaya razıyım yaparım yine ama zor ve oyalayıcıdır kesin eminim bana özelden msn adresini ver istersen ordan beri anlatırsın yaparım ya ortalıyolar ya sayfayı onu beceremiorum bi türlü yaa...naniknanik

(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)

:hooray: :hooray:

İZMİRPERİSİ=1ADANAYA SELAM

MERVİSHH=9 AYDINA SELAM

NİL88AY=10 BALIKESİRE SELAM

DESUDEM=15 BURDURA SELAM

_HASRETİMSİN_=15 BURDURA SELAM

CORPSEBRİDE=16 BURSAYA SELAM

APRİL09=18ÇANKIRIYA SELAM

DİDOSH=21 DİYARBAKIRA SELAM

ZYNPGRKM=21DİYARBAKIRASELAM

K_C= 21DİYARBAKIRA SELAM

KUBİ=24 ERZİNCANA SELAM

MATMAZEL87=26 ESKİŞEHİRE SELAM(MEHTAP)

BALPAREM=41 KOCAELİYE SELAM (MEHTAP)

MÜHÜRLÜ KADERİM=41 KOCAELİYE SELAM (MEHTAP)

EBUŞŞŞ=57SİNOPA SELAM (MEHTAP)

MATMAZEL87=74BARTIN SELAM

BUTTERFLY=75 ARDAHANA SELAM

CHARM=75 ARDAHANA SELAM

DİRİM=76 IĞDIRA SELAM

KARA_SEVDAM =76 IĞDIRA SELAM

EXTREME=76 IĞDIRA SELAM

KK-DELİSİ=77 YALOVA SELAM

DLKLTN=77YALOVA SELAM

SERSA_24= 77 YALOVA SELAM

DENİZM=77 YALOVA SELAM

CORALBLUE=79 KİLİSE SELAM

CEMRE81=79 KİLİSE SELAM

canım ben seni üst devrem sanıyordum alt devreymişsin Allah yardımcın olsun :1hug:
burası çok şey katıyor insana gerçekten. neden bilmem burdaki dostlukların daha dürüst ve samimi olduğuna inanıyorum şahsen opuyorumnanaktan

sağol kuzum benim allah kimseyi darda bırakmsın inşallh:Saruboceq:kimsesiz koymasın

amiinn :Saruboceq:

bak ya attı üstüme gitti iyi mi klava: en iyisi şöyle yapalım en azından gönüllü 7 kişi bulalım, herkese haftanın bi gününü verelim herkes gününde yapsın olur mu sengözlerimebaksanab
bide bişey daha dicem şafak düşmek için mehtapları geri sayalım da tepüğü yiyenlerde mehtabı yazmaya gerek var mı :uhm: ay ne tembelim 2 3 kişinin hesabını yapıyorum -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…