Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Askerim yarın gidio bugun onu son görüşümdü ne çabuk geçti 7 gün ya önümde 12 ay var Allah ım sabır mafoldumben
ŞaFak 380 ...Adıyaman....

canım benim gitsinki hemencecik bitirip gelsin acemi izninden dönüş zor oluyo iki taraf içinde zor oluyo ama bitmesi için gitmesi lazım Allah sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin canım...:teselli:

canım benim gitsinki hemencecik bitirip gelsin acemi izninden dönüş zor oluyo iki taraf içinde zor oluyo ama bitmesi için gitmesi lazım Allah sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin canım...:teselli:

çok sağol tatlım sorma bir türlü ayrılamadım geri gidip gidip öptm sarıldım kaç kere. şu an yazarken bile ağlıorum mafoldumben

çok sağol tatlım sorma bir türlü ayrılamadım geri gidip gidip öptm sarıldım kaç kere. şu an yazarken bile ağlıorum mafoldumben

göndermek beklemekden zor zaten mafoldumben mafoldumben ama hepsi gececek inşallah sende çok yıpratma kendini bizlere her zaman kinden çok ihtiyaçları var.

göndermek beklemekden zor zaten mafoldumben mafoldumben ama hepsi gececek inşallah sende çok yıpratma kendini bizlere her zaman kinden çok ihtiyaçları var.

evt cnm gerçktn öyle yokluğuna bi şekilde alışıo insan ama gelipte göndermek çok zormuş..:çok üzgünüm: herkese dua ediorum bol bol Allah ım herkesi tez zmanda kavuşmayı nasip etsin senağlama

canım benim yaa insan tam alıştım derken çıkıp gelio sonra kısacık bi zaman sonra hadiiiii tekrar gidiyo ilk gidişinde ascemi birliğinden sonra hemen gelcek çok uzun zaman yok deyip avunuyoruz biraz ama ikincisi öle olmuyo ne zaman geliceği belli olmadığı için insan boşlukta kalıyo üzülme diyemem ama ikinci gidişinde ilk bi aydan sonra zaman çabuk geçmeye başlıyo inan bana...

sağ salim dönsünlerde inşallah.. bazende özlemek iyi oluyor aslında.

gonderdıgım gunude hııc hatırlamak ıstemıyorum zaten :)

sende o anı unutup daha gecmısı dusun bence o an cok agır gelıyor cunku ha bıde en guzel tarafı geleceklerı gunu dusunmek :) terhıs oldugu gun ben gıtmeyı dusunuyorum bırlıkte gelelım dıye :) insan hayallerle mutlu yasıyor işte bu durumlarda :)

evt cnm gerçktn insan ilk gittinde hemn gelicek diye avutuo kndini ama bu sefer en az 6 ay görememk bu düşnce çok kötü içi paramparça oluo insann..inş cnm bnm alışıcam mecburen vee 200 100 derken biticek senn şakaf kaç cnm:Saruboceq:

ŞAFAK 125

:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:

ALLAHIN İZNİYLE BU AY SONUNDA 100'DENDE DÜŞÜCEZZ...

BU GÜNLERDE GEÇİCEK VE BİZ HEP BİRLİKTE OLUCAZZ..

:asigim::asigim::asigim:

evt cnm zaten geleckleri günleri hayal ederek geçiyor günler :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…