- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #12.381
sana 1 ay kaldı bana daha 53 gün varrrrrrrrrrrr:sinifsinif:
geçer hayatım o da geçer...kaydirigubbakcemile5
Askerim yarın gidio bugun onu son görüşümdü ne çabuk geçti 7 gün ya önümde 12 ay var Allah ım sabır mafoldumben
ŞaFak 380 ...Adıyaman....
canım benim gitsinki hemencecik bitirip gelsin acemi izninden dönüş zor oluyo iki taraf içinde zor oluyo ama bitmesi için gitmesi lazım Allah sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin canım...:teselli:
Askerim yarın gidio bugun onu son görüşümdü ne çabuk geçti 7 gün ya önümde 12 ay var Allah ım sabır mafoldumben
ŞaFak 380 ...Adıyaman....
çok sağol tatlım sorma bir türlü ayrılamadım geri gidip gidip öptm sarıldım kaç kere. şu an yazarken bile ağlıorum mafoldumben
şafak 79 istanbul... nerde olursa olsun ne kadar zaman kalmıs olursa olsun zor yaa zor :'(
göndermek beklemekden zor zaten mafoldumben mafoldumben ama hepsi gececek inşallah sende çok yıpratma kendini bizlere her zaman kinden çok ihtiyaçları var.
çok sağol tatlım sorma bir türlü ayrılamadım geri gidip gidip öptm sarıldım kaç kere. şu an yazarken bile ağlıorum mafoldumben
canım benim yaa insan tam alıştım derken çıkıp gelio sonra kısacık bi zaman sonra hadiiiii tekrar gidiyo ilk gidişinde ascemi birliğinden sonra hemen gelcek çok uzun zaman yok deyip avunuyoruz biraz ama ikincisi öle olmuyo ne zaman geliceği belli olmadığı için insan boşlukta kalıyo üzülme diyemem ama ikinci gidişinde ilk bi aydan sonra zaman çabuk geçmeye başlıyo inan bana...
sağ salim dönsünlerde inşallah.. bazende özlemek iyi oluyor aslında.
gonderdıgım gunude hııc hatırlamak ıstemıyorum zaten :)
sende o anı unutup daha gecmısı dusun bence o an cok agır gelıyor cunku ha bıde en guzel tarafı geleceklerı gunu dusunmek :) terhıs oldugu gun ben gıtmeyı dusunuyorum bırlıkte gelelım dıye :) insan hayallerle mutlu yasıyor işte bu durumlarda :)
slm kıslarrr nasılsınızzzzopuyorumnanaktan
slm kıslarrr nasılsınızzzzopuyorumnanaktan
slm cnm biraz kötü :çok üzgünüm:sen nasılsın
slm cnm biraz kötü :çok üzgünüm:sen nasılsın
selam hilal ben bunalımım da diğerlerini bilmem:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?