Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ewet canım walla bitiyo bitmez dedik ama zaman işte geciyo cok şükür. hepimiz birbirimizin neler cektiğini biliyoz bu tupikte kocaman bi aile olduk :) seni kavuşturduğumuz günleri de göreceğiz inşallah hiiç sıkılma..opuyorumnanaktan

amin canım benim inşallh birgün bende burdan sevincimi paylaşcam nergisim iyiki varsın:1hug:

sabırdan başka çare yok zaten canım kolay değil hemde hiç offf off yakında değilki gidipte göreyim yaaa:sinifsinif:

sabırdan başka çare yok zaten canım kolay değil hemde hiç offf off yakında değilki gidipte göreyim yaaa:sinifsinif:

doğru diyosun canım ama sabır işte ne yapalım bizim için hiç kolay değil emin ol insanın evli olup gitmesi okadar başkakiii.. benim eşimde çok uzakta Ağrıda ama hep uzak olsun rahat olsun dedim ne gelirki gelden başka kuzum a.s.

hoşgeldin canım ben ii sayılırım grip olcam gibi ama iyiyim şimdilik sen nasılsın canım...:smiley-cool:

canım geçmiş olsun aman dikkat et bu ara üşütmek çok çok daha tehlikeli opuyorumnanaktan
bu arada şafağın 123müş, tertipmişiz yahu haberim yok :kedi: bi de bütün izni mi kullandınız canım siz :hulya:
yahu biz kaç kişiyiz kızlar 88/4 (ben, Handan, Hilal, muhurlukaderim) başka :uhm:

Son düzenleme:

çok saol tatlım geçmiş olsun dileğin içinde diğeri içinde,ama bi yanlışlık var tatlım benim şafak 123 deilki 193yerimseniben keşke öle olsaydı ama o günlerede az kaldı ben 89/1 im canım...:asigim

muhurlukaderim arkadasım listeleri sen yapıyosun galiba 100den düşenler acık mavi oluyor sanırım opuyorumnanaktan

evet canım haklısın bende yeni farkettim onu dün klisteleri yaptıktan sonra farkına vardım ama bu akşam yaparken düzelticem hayatım saol hatırlattığın için...opuyorumnanaktan

70 - Karaman...

60 lara dusuyoruz... çok uzakmıs gıbı gelıyordu ılk gunler burda 60 ları gorunce..
Hıc bırsey uzak degıl aslında... sadece sabırın uzak oldugu donemler oluyor hayatımızda..
Zaman, vurdum duymaz bır sekılde ısteyene de ıstemeyene de akıyor... bıze kalan, sadece onu kendımıze yormak, akıllıca kullanmak, dersler cıkarmak...
ve tabi bunları yapabılmek ıcın yine kilit nokta önce sabrı ogrenmek.......

Ben kadar sabırsız bırıne, sabrı ogrettı bu sureç... oysakı kımıne gore cok kısa... ama hafıfe alınmayacak kadar da zorlu bır ayrılık..
Herseyden once gelecek korkusu var ısın ıcınde... ama gerıde bıraktım bunları artık.. sakın ve sessızce cektıgım her bır gunu atıyorum geriye...
Allah ın ıznıyle bu gunlerde sag salım bıtecek.. ve yasanmaya doyulmayan heyecanlar yerını bulacak yarınlarımızda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…