- 11 Ağustos 2008
- 12.353
- 1.666
- 773
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #12.421
canım nergisim senin 200 küsürleri saydığın günleri biliyorum be
maşallah şimdi 100 küsürleri sayıyorsun be canım çok ii walla bide ben bide ben bide ben saysam yaaa palakalara düşsem üff yaaa:çok üzgünüm:klava:
N€RGİS;9956856 .!.:ewet canım walla bitiyo bitmez dedik ama zaman işte geciyo cok şükür. hepimiz birbirimizin neler cektiğini biliyoz bu tupikte kocaman bi aile olduk :) seni kavuşturduğumuz günleri de göreceğiz inşallah hiiç sıkılma..opuyorumnanaktan
öle cnm biraz özlem giderdik çok şükür :çok üzgünüm: darısı senn başına cnm.. bnm şafak saat itibariyle
ŞaFak 379 mafoldumben
Gelcek bitanem sabret biraz daha dayanmalısın kolay olmuyor biliyorum ama gecicek bugünlerde bende inanamıyodum ama bazen düşünüyorum ya 5 gün kaldı kalk yerinden diyorum sende yaşıcaksın Allahın izniyle bunları tatlım Şeniz
sabırdan başka çare yok zaten canım kolay değil hemde hiç offf off yakında değilki gidipte göreyim yaaa:sinifsinif:
hoşgeldin canım ben ii sayılırım grip olcam gibi ama iyiyim şimdilik sen nasılsın canım...:smiley-cool:
88/2 ler varmı aranızda kızlar tertiplerim nerdesiniz yahuuuuuuuuyerimseniben
canım 89/2 olmayasın fisfisfis yerimseniben
canım geçmiş olsun aman dikkat et bu ara üşütmek çok çok daha tehlikeli opuyorumnanaktan
bu arada şafağın 123müş, tertipmişiz yahu haberim yok :kedi: bi de bütün izni mi kullandınız canım siz :hulya:
yahu biz kaç kişiyiz kızlar 88/4 (ben, Handan, Hilal, muhurlukaderim) başka :uhm:
muhurlukaderim arkadasım listeleri sen yapıyosun galiba 100den düşenler acık mavi oluyor sanırım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?