Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

geçicek inşallah bugünler kızlar ben geldıklerınden eskısıne gore cook cok daha mutlu olacagımıza ınanıyorum bunu hepımız adına dıyorum sadece bız ozlemıyoruz kı onlarda bızlerı cok ozluyorlar bızle bırlıkte aılelerını rahat hayatlarınıda tabi.. bızım tedırgınlıgımız onların bulundugu ortamı pek bılememekden ıste onlarda bu duyguyu hıssetmıyorlar o acıdan rahatlar :)

benim şafak 123 oldu tatlım çok şükür ama nasıl geçti gerçekten anlamadım arada bi bunalım dönemleri oluyo tabi ama ii geçio alışınca canım merak etme şimdi böle olman çok normal...

ayy canım ya bak keşke benimkide gelse mehtaba diye bekliyorum seninki gelmiş güzelcene vakit geçirmişsinz.azda olsa özleminz gitmiştir sen gine şükret saşak ne kadar kaldı canım

öle cnm biraz özlem giderdik çok şükür :çok üzgünüm: darısı senn başına cnm.. bnm şafak saat itibariyle

ŞaFak 379 mafoldumben

benim şafak 123 oldu tatlım çok şükür ama nasıl geçti gerçekten anlamadım arada bi bunalım dönemleri oluyo tabi ama ii geçio alışınca canım merak etme şimdi böle olman çok normal...

ne güzel az kalmış cnm ya Allah ım cabuk cabuk geçrsn günlerimizi :Saruboceq:
ama askeri yannda olan arkadaşlarımznda zman yavaş geçsin opuyorumnanaktan

bende istiyom mervişim bendesenağlamasenağlamasenağlama
bana ne zaman gelcek yaaaaaaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Gelcek bitanem sabret biraz daha dayanmalısın kolay olmuyor biliyorum ama gecicek bugünlerde bende inanamıyodum ama bazen düşünüyorum ya 5 gün kaldı kalk yerinden diyorum sende yaşıcaksın Allahın izniyle bunları tatlım Şeniz

şafak 72(batman)
ağrı tutak doğan güne selam aşkım bak 70 leride geride bırakmamıza az kaldı
bekliyorum bekleyeceğim geleceğin günü
ömrüüm seni çok seviyorumm :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…