- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #12.561
425 daha çok yeni kızlar biter dimi : (
425 daha çok yeni kızlar biter dimi : (
Yedim valla canm be zemuszemus sositososito Allahım herkese göstersin uyku girmiyo gözlerime kaydirigubbakcemile2
canım içi gözünaydın ben yarime kavuştum sende kavuşmak üzeresin birgün gelecek bir gün kalacak demiştik hep birlikte o günleri gördük çok şükür artık 1 günün bile kalmadı saatlerin var sadece.inşallah bu son olur bi daha hasretlik yaşatmasın rabbim.zor zamanları beraber atlatmaya çalıştık ben çok teşekkür ederim allah razı olsun desteklerin için canım benim.tekrar gözünaydın olsun gönlün huzurla aşkla dolsun meleğim:Saruboceq:a.s.
bu gece MERVİSHH in gecesi sonunda bitiyo onun hasreti bu gece sevğisi olmadan geçirdiği son gece darısı bizim başımıza inşallah kızlaar sağ sağlim kavuşalım sevdiklerimize ve bi daha hiç ayrılmayalım inşallah...
MERVİSHH TEBRİKLER HAYATIM GÖZÜNAYDDIIIINNNNNN ALLAH Bİ DAHA HİÇ AYIRMASIN SİZİ İNŞALLAH MUTLULUĞUNUZ UZUN ÖMÜRLÜ OLSUN SEVGİNİZ EBEDİ OLSUN TEKRAR GÖZÜNAYDIN CANIM AYAĞIN UĞURLU GELİR İNŞALLAH BİZİM ŞAFAKLARDA ÇABUK ÇABUK ATAR GÜLE GÜLE CANIM YİNE GEL BİZİ UNUTMA SAKIN...:asigim::1hugpuyorumnanaktan :teytey::hooray::hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?