- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #12.581
çok heyecanlıyım şimdiden geleceği günün planlarını yapıyorum odasını süslücem balonlar aldım güller koyacağım yatağının üstüne mumlar yakacağız arkadaşlarla beraber ben sözlüyüm bu arada. kapısına hoşgeldin bebek yazısı asıcam yaş pasta yaptırıp üstüne yazı yazdıracağım arkadaşlar
canım yatak odanı süsle kayınvaliden karışmaz umarım odana en azından bir kaç süs falan yatağınıza güller süper olur ben evli olsam kaynanada olsa daha neler yaparım da evli değilim sözlüm avatarımı evli yapmış :) yaparsın emin ol yatak odanı süsleyebilirsin az da olsa kaç var sizin şafağakaydirigubbakcemile5ne güzel şeyler düşünmüşsün canım keşke bizde yapabilseydik ama başımda bi kaynana olunca özel hayattada otomatik olarak sınır çizilmiş oluyor ..hep özendim imrendim böyle şeyler duydukça inan bana....nasip yaa belki bigün bizde yaparıkkkk
canım yatak odanı süsle kayınvaliden karışmaz umarım odana en azından bir kaç süs falan yatağınıza güller süper olur ben evli olsam kaynanada olsa daha neler yaparım da evli değilim sözlüm avatarımı evli yapmış :) yaparsın emin ol yatak odanı süsleyebilirsin az da olsa kaç var sizin şafağakaydirigubbakcemile5
giriyo kapıdan görüyo falan olmuyor öyle yaa.sanki sevgiliyiz gizli saklı iş yaparmış gibi oluyo oda insanın moralini bozuyor...
ben evliyim canım eşim geçen pazar geldi tuncelide komando onbaşı olarak yaptı askerliğini kşke daha önceden geleydin ahh neler neler yaşadım ben ...burdaki arkadaşlarımın desteğiyle ayakta kaldım burayı asla göz ardı edemem ...allah razı olsun hepsindende :Saruboceq:
evet çok zordu hiçbi destek görmedim kimseden tam tersine bide köstek oldular desem yeter herhalde. şimdilik tek sorunumuz işsizlik daha çok yeni geldi kafası çalışmak için müsait değil hala ordaymış gibi davranıyor psikolojisi çok bozuk ama askerden geldi bi tutmadı der millet die hazır olmadığı halde iş arıyor 4 gündür falan her yer lise mezunu arıyor eşim lise terk olunca eli boş dönüyo tabi çok morali bozuk bana sarıyo tartışmalar yaşıyoruz biraz ama atlatıcaz inşallah nasip gelir bi yerden bi iş.çalışmak isteyene allah verir .seninde çok az kalmış gözün aydın canım sağsalim kavuşun inşallah:Saruboceq:keşke daha önce gelseydim keşke ya:uhm: bilmiyordum ama ne yaşadıysan inşallah düzelmiştir ne güzel kavuşmuşsun eşine.gerçi evli ve kayınvalide ile oturup asker yolu beklemek zordur tahmin edebiliyorum her ne kadar iyi olsa bile kayınvaliden inşallah düzelmiştir canım ya artık bende burda gün sayıcam yerimsenibena.s.
evet çok zordu hiçbi destek görmedim kimseden tam tersine bide köstek oldular desem yeter herhalde. şimdilik tek sorunumuz işsizlik daha çok yeni geldi kafası çalışmak için müsait değil hala ordaymış gibi davranıyor psikolojisi çok bozuk ama askerden geldi bi tutmadı der millet die hazır olmadığı halde iş arıyor 4 gündür falan her yer lise mezunu arıyor eşim lise terk olunca eli boş dönüyo tabi çok morali bozuk bana sarıyo tartışmalar yaşıyoruz biraz ama atlatıcaz inşallah nasip gelir bi yerden bi iş.çalışmak isteyene allah verir .seninde çok az kalmış gözün aydın canım sağsalim kavuşun inşallah:Saruboceq:
inşallah ayağımız uğurlu gelirde sizde çarçabuk bitiriverirsiniz canım.:Saruboceq:
bu arada maşşallah be güzelim yokluğumu hiç aratmıyosun listeler tıkır tıkır işliyor ellerine sağlık beni çok mutlu ediyosun allah razı olsun biz bitirdik belkide ama hala buralıyım ben sizler hala dualarımdasınız bıyaakamammm siziiiilmaz:Şeniz
sekizzzzzzzzzzzzz gün kaldı arkadaşlar teskereye..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben ilk kez gördüm bu başlığı yoksa her gün yazardım emin olun bizim şafak sekizzzzzzzzz geçmiyor günler 19 Kasım Perşembe kavuşma günümüz Allah tüm sevenleri kavuştursun çok zormuş bu kadar zor olacağını bilsem göndermezdim askere Allah herkezi kavuştursun
oyyy kuzum hoşgeldin hoşgeldin nasıl kocişin kendine gelebildimi az buçukda olsa, listelere gelince beğenmene sevindim ihmal etmiyorum her akşam gelip yapıyorum merak etme sen canım çok zevkli yaa bak mervishi gönderdim listeden ilk kişiyi gönderiyorum yarında göndericem inşallah bi gün kendimide gönderirim inşallah aah ah...
canım hoşgeldin Allah kavuştursun sen yemişsin şafağı bişi kalmamış darısı başımıza....
oyyy kuzum hoşgeldin hoşgeldin nasıl kocişin kendine gelebildimi az buçukda olsa, listelere gelince beğenmene sevindim ihmal etmiyorum her akşam gelip yapıyorum merak etme sen canım çok zevkli yaa bak mervishi gönderdim listeden ilk kişiyi gönderiyorum yarında göndericem inşallah bi gün kendimide gönderirim inşallah aah ah...
QUOTE]
görüyorum canım merak etme yazmasamda girip bakıyorum ger.ektende zevkli elin alışınca dahada kolay gelecek listeden her birini çıkardığında sıranın sana geldiğine artık şafağın bittiğine inancın gelecek.merak etme ben vururum sana depüğüüsositososito
N€RGİS;10024962 .!.:atarsa 167 kaydirigubbakcemile2
kızlar yarın bizim evlilik yıldönümümüz am malesef bitanem yok:sinifsinif:
bu gece MERVİSHH in gecesi sonunda bitiyo onun hasreti bu gece sevğisi olmadan geçirdiği son gece darısı bizim başımıza inşallah kızlaar sağ sağlim kavuşalım sevdiklerimize ve bi daha hiç ayrılmayalım inşallah...
MERVİSHH TEBRİKLER HAYATIM GÖZÜNAYDDIIIINNNNNN ALLAH Bİ DAHA HİÇ AYIRMASIN SİZİ İNŞALLAH MUTLULUĞUNUZ UZUN ÖMÜRLÜ OLSUN SEVGİNİZ EBEDİ OLSUN TEKRAR GÖZÜNAYDIN CANIM AYAĞIN UĞURLU GELİR İNŞALLAH BİZİM ŞAFAKLARDA ÇABUK ÇABUK ATAR GÜLE GÜLE CANIM YİNE GEL BİZİ UNUTMA SAKIN...:asigim::1hugpuyorumnanaktan :teytey::hooray::hooray:
Bitanem tşk ederimm a.s. AMİNNNNNNN İNŞALLAHHH ALLAHIM HERKESE GÖSTERSİN BUGÜNLERİİİ ÇOK GÜZELLLL Bİ DUYGU GECE GELCEM EŞİMLE BİSON GÜN KEYİF KONUŞMASI YAPYAYIM zemuszemus
kızlar bugün aşkımı gördüm nette çok sevindim çok mutlu oldum oda çok morel buldu az görüşebildik ama olsun bunada şükür çooooook özledim seni bitanem :şafak281 mehtap:48
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?