Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ne güzel şeyler düşünmüşsün canım keşke bizde yapabilseydik ama başımda bi kaynana olunca özel hayattada otomatik olarak sınır çizilmiş oluyor ..hep özendim imrendim böyle şeyler duydukça inan bana....nasip yaa belki bigün bizde yaparıkkkk

canım yatak odanı süsle kayınvaliden karışmaz umarım odana en azından bir kaç süs falan yatağınıza güller süper olur ben evli olsam kaynanada olsa daha neler yaparım da evli değilim sözlüm avatarımı evli yapmış :) yaparsın emin ol yatak odanı süsleyebilirsin az da olsa kaç var sizin şafağakaydirigubbakcemile5

giriyo kapıdan görüyo falan olmuyor öyle yaa.sanki sevgiliyiz gizli saklı iş yaparmış gibi oluyo oda insanın moralini bozuyor...
ben evliyim canım eşim geçen pazar geldi tuncelide komando onbaşı olarak yaptı askerliğini kşke daha önceden geleydin ahh neler neler yaşadım ben ...burdaki arkadaşlarımın desteğiyle ayakta kaldım burayı asla göz ardı edemem ...allah razı olsun hepsindende :Saruboceq:

keşke daha önce gelseydim keşke ya:uhm: bilmiyordum ama ne yaşadıysan inşallah düzelmiştir ne güzel kavuşmuşsun eşine.gerçi evli ve kayınvalide ile oturup asker yolu beklemek zordur tahmin edebiliyorum her ne kadar iyi olsa bile kayınvaliden inşallah düzelmiştir canım ya artık bende burda gün sayıcam yerimsenibena.s.

evet çok zordu hiçbi destek görmedim kimseden tam tersine bide köstek oldular desem yeter herhalde. şimdilik tek sorunumuz işsizlik daha çok yeni geldi kafası çalışmak için müsait değil hala ordaymış gibi davranıyor psikolojisi çok bozuk ama askerden geldi bi tutmadı der millet die hazır olmadığı halde iş arıyor 4 gündür falan her yer lise mezunu arıyor eşim lise terk olunca eli boş dönüyo tabi çok morali bozuk bana sarıyo tartışmalar yaşıyoruz biraz ama atlatıcaz inşallah nasip gelir bi yerden bi iş.çalışmak isteyene allah verir .seninde çok az kalmış gözün aydın canım sağsalim kavuşun inşallah:Saruboceq:

inşallah canım çok saol bi kavuşsak Allahın izniyle..:Saruboceq::Saruboceq: Allah gönlünüze göre verir inş.:Saruboceq: iş bulur dediğin gibi Allah çalışmak isteyene verir hayırlısıyla bulur o morali bozuk olunca üstüne gitme sende zaten üzülür iş bulamıyorum diye bir de sen bişey dersen heten üzülür canım ne yapalım her zaman bize düşüyor anlayışlı olmak.

oyyy kuzum hoşgeldin hoşgeldin nasıl kocişin kendine gelebildimi az buçukda olsa, listelere gelince beğenmene sevindim ihmal etmiyorum her akşam gelip yapıyorum merak etme sen canım çok zevkli yaa bak mervishi gönderdim listeden ilk kişiyi gönderiyorum yarında göndericem inşallah bi gün kendimide gönderirim inşallah aah ah...

canım hoşgeldin Allah kavuştursun sen yemişsin şafağı bişi kalmamış darısı başımıza....

Amin canım darısı başınıza:Saruboceq: 8 günümüz kaldı yedim yedimde saçlarım bile beyazladı ömrümden ömür gitti hele bu son günler geçmiyor durdu sanki şu saatler :1no2:

Bitanem tşk ederimm a.s. AMİNNNNNNN İNŞALLAHHH ALLAHIM HERKESE GÖSTERSİN BUGÜNLERİİİ ÇOK GÜZELLLL Bİ DUYGU GECE GELCEM EŞİMLE BİSON GÜN KEYİF KONUŞMASI YAPYAYIM zemuszemus

kızlar bugün aşkımı gördüm nette çok sevindim çok mutlu oldum oda çok morel buldu az görüşebildik ama olsun bunada şükür çooooook özledim seni bitanem :şafak281 mehtap:48

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…