Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Biten:338 Şafak:92 HღU....
yahu zaman sanki durdu geçmek bilmiyor günler ya daraldım iyice tam 10 aydır görmüyorum onu dokunamıyorum koklayamıyorum yeter artık ya yeter mafoldumben

Biten:338 Şafak:92 HღU....
yahu zaman sanki durdu geçmek bilmiyor günler ya daraldım iyice tam 10 aydır görmüyorum onu dokunamıyorum koklayamıyorum yeter artık ya yeter mafoldumben

kıyamam ben sana yaa handaan canım benim 10 ay maşalllah sabır etmişin sabrın sonu selamet kardeşim az kaldı.allah sana kavuşturacak uğur u canım benim turkbayragi

ah ah nette görmek hayal benim için mafoldumben

canım benim kıyamam sana üzüldüm kız şimdi yazdığıma bee keşke demeseydim sende isterdin görmeyi ama zaten 4 aydır 2 defa gördüm ama oda 10 dk felan yani herhafta sonu görsem keşkeee bu kadar koymazda ne yapalım bunada şükür ama bak seninkide erken gelecek benimkinden öle düşün canım mutlu ol çünki bu daha önemli bence kaydirigubbakcemile5

ay canım sakın öle düşünme ne o keşke demeseydimlmaz: üzülürüm öle düşünürsen ben bak o görüo nie ben görmüom falan demiom öle içimden sölemek geldiği için söledim herkesin ayrı bi imtihan herkes için zor inşaallah hergün görmek nasip olur sana ve herkese seni seviyom canım Rabbim tez zamanda kavuşmayı nasip etsin a.s.

sağol canım arkadaşım inşllh bende seni çok seviyom minnoşum benim sen kaç doğumlusun bakımopuyorumnanaktan

kıyamam ben sana yaa handaan canım benim 10 ay maşalllah sabır etmişin sabrın sonu selamet kardeşim az kaldı.allah sana kavuşturacak uğur u canım benim turkbayragi

inş bitanem inş :Saruboceq: hepimiz kavuşalım ama işte yaram tepreşiyo ona ihtiyacım var çok hemde senağlama
özlediimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm senağlama senağlama

Biten:338 Şafak:92 HღU.

şafak 67(zonguldak)
gelicek biliyorum o gün gelicek
vee geldiği günüde burdan yazıcamm
delirmek üzereyim bugün çoooookkk özlediim çooookkk mafoldumben
dayanamıyorum ama dayanmak zorundayım
gücüm kalmadı ama güçlü olmak zorundayım senağlama
Rabbiim ne olur onu bana sağsalim gönder
senağlama senağlama senağlama

cnm gözünaydın. ne kadar mutlusundur sen şimdi.:1hug:
kayınvalideyle bi arada olmak zor. öle süpriz olayına falan giremiyosun anladığım kadarıyla.
ama boşver.önemli olan yanında olması. kavuşmuş olmanız bence.
allahım bizede göstersin o günleri inş.:Saruboceq:

kocişimle sabaha dek oturduk konuştuk sabah uyuduk daha şimdik kalktık ne tembel olduk yaaawww...akşam olmuş nerdeyse...allah sizede nasip etsin bu günleri tüm yüreğimle dua ediyorum

Gamzem gözün aydın inan çok sevindimm sende kavuştun sevdiğine darısı tüm bekleyen arkadaşların başına. Allah birdaha ayrılık göstermesin inşopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…