Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ARKADAŞLAR BUGÜN ÇİTLEMBİK 100 LERDEN 90 LARA ESEVER DE 200 LERDEN 100 LERE DÜŞTÜ TEBRİKLER ARKADAŞLAR GÖZÜNÜZAYDIN ALLAH DOĞANGÜNEŞİ GÖRMEYİDE NASİP ETSİN ARKADAŞLAR...opuyorumnanaktan

im cnm sağol sen nasılsın çok teşekkür ederim cnm bnm alışmaya çalışıorum p.tesi başladım işte bu hafta çabuk geçti ama yarında geçsin de ilk tatilime giriyimmm diye beklorummmopuyorumnanaktan

BENDE İİ YİM CANIM SAOL OOH NE GÜZEL HAFTA SONU EVDESİN YANİ SÜPER VALLA İNŞALLAH İİ GİDER Bİ SORUN ÇIKMAZ...:Saruboceq:

BENDE KAÇIYIM MıLLET HEPıNıZE ıı GELER YARIN GÖRÜŞÜRÜZ ıNŞALLAH ALLAHA EMANET OLUN NEDENSE BU ARALAR ıÇıMDE HEP DEPREM OLCAK HıSSı VAR YATARKEN AKLIMA GELıO HEP ıNŞALLAH OLMAZ HADı ıı GECELER HEPıNıZE TEKRAR ÖPTÜM...opuyorumnanaktan

ne güzel kızlar evlenmeden askerliği yaptırıyorsunuz...

EVET CANIM EVLENMEDEN KURTULCAZ BU HASRETTTEN BEN NİŞANLIYIM NİŞAQNLIYKEN BİLE ÇOK ZOR OLUYO ÖZELLİKLE AİLELER Bİ ARAYA GELİNCE YADA BERABER BİŞİLER YAPIP Bİ YERLERE GİTTİKÇE İNSAN EŞİNİN BOŞLUĞUNU ÇOK HİSSEDİYO YANİ BEN ÇOK HİSSEDİYORUM BİDE EVLİ OLSAK DÜŞÜNEMİORUM NE OLURDU HALİM ALLAH KOLAYLIK VERSİN SANA VE TÜM EVLİ OLUR EŞİNDEN UZAK HASRET ÇEKENLERE....:1no2:

kesinlikle katılıyorum hayatım sana.geçenlerde kayınvalidemler yemeğe gelmişti.herkes sofrada bi aşkım yoktu. içim çok burkulmuştu.sürekli onu anıp durdum.bitiyo çok şükür Allh kavuştursun sizi dee ...

kız ne fantazileri ben bilmiyom yahu anlatda öreneyim hem evlendikten sonra nuri alçoo ilaç milaç gerekmez onlar herzman hazır vede nazırdırlar ancak kamak için ilaç kullanırsın kaydirigubbakcemile3:roflol:

amin canım
aslında bende isterdim askerlk yaptıktan sonra evlenelim ama okuyordu okul bitecek askerliği yapacak ondan sonra evleneceğiz ohooo ooooo ne o beklerdi ne de ben
ya şimdi o zaman beklemezsen şimdi bebekle beklersin

EVET BİTANEM KESİNLİKLE ÖLE,KAYNANAM ÇAĞIRIYO EVİNE İNAN HİÇ GİTMEK İSTEMİOM GİDİNCE HEP ONU ARIYO GÖZLERİM ÖZELLİKLE MUTFAĞA GİRİNCE,BEN NE ZAMAN MUTFAĞA GİTSEM İŞ YAPMAK İÇİN Bİ BAKMIŞIM PEŞİMDEN GELMİŞ GİT DEDRDİM KOVARDIM AYIP OLUR ANNENLERE DERDİM ŞİMDİ O GÜNLERİ ARAR OLDUM AH AŞKIM BENİM NERDESİN YAA AMA BU GÜNLERİME ŞÜKREDİYORUM HAYAL GİBİYDİ 100 LER AMA 6 GÜN SONRA 170 LERE DÜŞÜYORUM BEEE HEEYYYT BEE,SENİNDE BİTİYO CANIM EVET LİSTEDEN TAKİP EDEBİLİYORUM HERKESİ ÖNCEDEN KİMİN ŞAFAĞI NE KADAR BİLMİODUM HİÇ SENİN BEN GÖNDERİCEM HEH HEE ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU GÖZÜNAYDIN CANIM ÇOK AZ KALDI....zemuszemushihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…