- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #12.721
ay ynlış yazmışım şafağı deminnnn allahım yaa aşıkmıyım neyimmmmkaydirigubbakcemile3
hilalcim naber canım konaşamadık bi senle yeni işin hayırlı olsun canım nasıl gidiyo...
im cnm sağol sen nasılsın çok teşekkür ederim cnm bnm alışmaya çalışıorum p.tesi başladım işte bu hafta çabuk geçti ama yarında geçsin de ilk tatilime giriyimmm diye beklorummmopuyorumnanaktan
BENDE İİ YİM CANIM SAOL OOH NE GÜZEL HAFTA SONU EVDESİN YANİ SÜPER VALLA İNŞALLAH İİ GİDER Bİ SORUN ÇIKMAZ...:Saruboceq:
evet cnm evdeyim inş ii olur hayırlısı olsunda öptüm cnm çıkıom....
herkese i geceler tatlı rüyalar kısslarrrŞeniz
ne güzel kızlar evlenmeden askerliği yaptırıyorsunuz...
EVET CANIM EVLENMEDEN KURTULCAZ BU HASRETTTEN BEN NİŞANLIYIM NİŞAQNLIYKEN BİLE ÇOK ZOR OLUYO ÖZELLİKLE AİLELER Bİ ARAYA GELİNCE YADA BERABER BİŞİLER YAPIP Bİ YERLERE GİTTİKÇE İNSAN EŞİNİN BOŞLUĞUNU ÇOK HİSSEDİYO YANİ BEN ÇOK HİSSEDİYORUM BİDE EVLİ OLSAK DÜŞÜNEMİORUM NE OLURDU HALİM ALLAH KOLAYLIK VERSİN SANA VE TÜM EVLİ OLUR EŞİNDEN UZAK HASRET ÇEKENLERE....:1no2:
melek ne dalga geçiyon kuzum yaa bu formu siz gibi süper ötesi mükemmel kullanamıyom diyelmaz:
ama o bi gelsin bak ben ona neler yapacaaaaaammmmmmm:jeyyar:
de işte evli değilim melefeffff bişi yapamıyacam ama senin yerinde olmak isterdim kızz fentezilere şimdiden başlardım walla nuri alço planları felan gazoz ve ilaç numarası deeemiidelikafadulden
kız ne fantazileri ben bilmiyom yahu anlatda öreneyim hem evlendikten sonra nuri alçoo ilaç milaç gerekmez onlar herzman hazır vede nazırdırlar ancak kamak için ilaç kullanırsın kaydirigubbakcemile3:roflol:
kesinlikle katılıyorum hayatım sana.geçenlerde kayınvalidemler yemeğe gelmişti.herkes sofrada bi aşkım yoktu. içim çok burkulmuştu.sürekli onu anıp durdum.bitiyo çok şükür Allh kavuştursun sizi dee ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?