- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #12.701
allah banada nasip eder inş şafak 6 demeyi12 den sonra altııııııııı altıııııııııı altıııııııııı gel teskere gel teskere bitsin bu gurbeeeeeeeet gelsin güzel günler (inşallah.):Saruboceq:
ne güsel gamzem ya. inş bende böle dediğim günleri görürüm.
şafak 372 turkbayragi
allah banada nasip eder inş şafak 6 demeyi
inşallah canım nasip eder şafak kaç sizin 6 günümüz var ama inan bana son hafta ölüm geliyor insana gerçekten aylar geçiyor zor geçiyor ama son hafta çok zor geliyor insana ben çok kötü durumdayım senağlama
allah tüm sevenlere nasip etsin
inşallah canım nasip eder şapak kaç sizin 6 günümüz var ama inan bana son hafta ölüm geliyor insana gerçekten aylar geçiyor zor geçiyor ama son hafta çok zor geliyor insana ben çok kötü durumdayım senağlama
bizim şafak 372
canm benim safagım 372:teselli::teselli:
melek ne dalga geçiyon kuzum yaa bu formu siz gibi süper ötesi mükemmel kullanamıyom diyelmaz:
ama o bi gelsin bak ben ona neler yapacaaaaaammmmmmm:jeyyar:
de işte evli değilim melefeffff bişi yapamıyacam ama senin yerinde olmak isterdim kızz fentezilere şimdiden başlardım walla nuri alço planları felan gazoz ve ilaç numarası deeemiidelikafadulden
kıs aksam aksam öldürdün beni gülmekten ya:))) kaydirigubbakcemile3melek ne dalga geçiyon kuzum yaa bu formu siz gibi süper ötesi mükemmel kullanamıyom diyelmaz:
de işte evli değilim melefeffff bişi yapamıyacam ama senin yerinde olmak isterdim kızz fentezilere şimdiden başlardım walla nuri alço planları felan gazoz ve ilaç numarası deeemiidelikafadulden
10 kaldı aaaaaahh ahhopuyorumnanaktan bi kavuşsaakk.. bi sarılsam sıkıcaa:1hug: bi öpseeeemmŞeniz bu sene çifte bayram yapıcazz Allah izin verirse.. Allah bütün askere hayırlı tezkereler nasip etsin.. Sağ salim sevdiklerine kavuşmak nasip etsin Rabbimm:Saruboceq:
melek ne dalga geçiyon kuzum yaa bu formu siz gibi süper ötesi mükemmel kullanamıyom diyelmaz:
ayyy az kaldı seninde hilalim yaww maşallh sende bitiriyon plakalara az kalmış canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?