- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #12.741
amin canım
aslında bende isterdim askerlk yaptıktan sonra evlenelim ama okuyordu okul bitecek askerliği yapacak ondan sonra evleneceğiz ohooo ooooo ne o beklerdi ne de ben
ya şimdi o zaman beklemezsen şimdi bebekle beklersin
dur daha sen bi evlen peşinden gelmesi için yalvarsan da gelmez önceden biz de öyleydik yalnız kalmak için fırsat kollardı ne zaman başka odya geçsem kuyruk gibi gelirdi bi öper kaçardı evlendikten sonra iple sürüklesem bile mutfağa yardım etmeye gelmez fisfisfisÖZELLİKLE MUTFAĞA GİRİNCE,BEN NE ZAMAN MUTFAĞA GİTSEM İŞ YAPMAK İÇİN Bİ BAKMIŞIM PEŞİMDEN GELMİŞ GİT DEDRDİM KOVARDIM AYIP OLUR ANNENLERE DERDİM ŞİMDİ O GÜNLERİ ARAR OLDUM AH AŞKIM BENİM NERDESİN YAA zemuszemushihoyyyt
dur daha sen bi evlen peşinden gelmesi için yalvarsan da gelmez önceden biz de öyleydik yalnız kalmak için fırsat kollardı ne zaman başka odya geçsem kuyruk gibi gelirdi bi öper kaçardı evlendikten sonra iple sürüklesem bile mutfağa yardım etmeye gelmez fisfisfis
dur daha sen bi evlen peşinden gelmesi için yalvarsan da gelmez önceden biz de öyleydik yalnız kalmak için fırsat kollardı ne zaman başka odya geçsem kuyruk gibi gelirdi bi öper kaçardı evlendikten sonra iple sürüklesem bile mutfağa yardım etmeye gelmez fisfisfis
bakalım değişecekler mi gelince bir umut bekliyoruz...:Saruboceq:
sohbet edecek kimse yok mu kızlar?
canım sıkılıyor siz de olmasanızmafoldumben
izmir -bornova
bnde burdayım :hulya:
bnde burdayım :hulya:
sen ist.dasın profilde öle yazıyo?
ne güzel yakınsınız
gidebiliyormusn yanına
papatya nasılsın
eski nickim oges değiştrdim nickimi :)
evt istanbuldayım ama gidemiyorum bebk var ya daha küçük onu bırakıp gidemiyorum hem de soğuk yaz olsaydı bir saniye durmazdım:çok üzgünüm:
EVET BİTANEM KESİNLİKLE ÖLE,KAYNANAM ÇAĞIRIYO EVİNE İNAN HİÇ GİTMEK İSTEMİOM GİDİNCE HEP ONU ARIYO GÖZLERİM ÖZELLİKLE MUTFAĞA GİRİNCE,BEN NE ZAMAN MUTFAĞA GİTSEM İŞ YAPMAK İÇİN Bİ BAKMIŞIM PEŞİMDEN GELMİŞ GİT DEDRDİM KOVARDIM AYIP OLUR ANNENLERE DERDİM ŞİMDİ O GÜNLERİ ARAR OLDUM AH AŞKIM BENİM NERDESİN YAA AMA BU GÜNLERİME ŞÜKREDİYORUM HAYAL GİBİYDİ 100 LER AMA 6 GÜN SONRA 170 LERE DÜŞÜYORUM BEEE HEEYYYT BEE,SENİNDE BİTİYO CANIM EVET LİSTEDEN TAKİP EDEBİLİYORUM HERKESİ ÖNCEDEN KİMİN ŞAFAĞI NE KADAR BİLMİODUM HİÇ SENİN BEN GÖNDERİCEM HEH HEE ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU GÖZÜNAYDIN CANIM ÇOK AZ KALDI....zemuszemushihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?