Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aynen katılıyorum ewlendnmı ole olmuyo

amin canım
aslında bende isterdim askerlk yaptıktan sonra evlenelim ama okuyordu okul bitecek askerliği yapacak ondan sonra evleneceğiz ohooo ooooo ne o beklerdi ne de ben
ya şimdi o zaman beklemezsen şimdi bebekle beklersin

mrb sende bnm gbı evlı cocuklu asker yolu bekleynlrdensn sanırım bn foruma daha yeni uyeoldum kımseyı dgru drst bılmıyorm kndıme yakın grdklerıme yazıyorm ist da nerde sn? safak kc bnm cok 371::teselli:

merhaba arkadaşlar Allah yardımcınız olsun valla asker yolu beklemek çok zor bende yaşadım bilyorum :) hemde 15 ay boyunca hele de beklediğiniz insan doğuda askerlik yapıyorsa haber bile izlemiyor izleyemiyorsunuz zaman geçiyor bi şekilde beklerken çok zor oluyor ama geçtikten sonra ardınıza baktığınızda kocaman zamanın geçmez sandığınız zamanın nasılda geçtiğine şahit oluyorsunuz. Ben askerime kavuşalı iki ay oldu elh sağ salim kavuştum gelince çok sorun yaşadık ayrıldık barıştık size şunu söyliyeyim ki geldiğinde bekleidğinizden daha farklı göreceksinz.
Allah sabrınızı artırsın selamet versin inş.. sizede askerde olan sevdiğinizede

Şafak 64(Uşak)
aşkımm benimm bana mektup yazmışşş :dance: :teytey:
öyle bir mektup yazmışki hemde ağlarım diye elime aldım
ama gülmekten kırıldım resmen ben ağlamiim diye espiri bombardımanına tutmuş bebişim
tabii arada romantik sevgi dolu cümleleride unutmamış
2 tane resimde göndermiş Allah ım ne güzel yakışıyor aşkıam üniforma
çook beendim mektubunu heleki bana yazdığı aşk sözlerini
:asigim: :asigim: :asigim:
cnm kocammm canımm aşkım çom çok moral oldu bana
şu zor günlerde :asigim:

slm arkadaşlar sellllllaaaaammmmmmmmmmm nasıllar teskere bekleyenler ben heyacanlıyım yaaaazemuszemus

Doğan güneşe 5 kala heee
ne şanslısın arkdaşım yhaa Rabbim bizlerede nasip etsin :Saruboceq:
nee güzel keyfini çıkar şu bekleyeceğin 5 günn
çünkü heyecan doruktadır şimdi sende
çok sevndim senn adına :dance::hooray:

Amiiinnnnn:Saruboceq:.saol arkadaşım ya gerçekten öyle 5 gün ama son günler bir felaket gerçekten saatleri bile sayıyorum bazen o uzun aylar geçiyor ama son hafta sabır artık tükeniyor çok sinirli, sabırsız, heyecanlı, agresif vs... herşey var bende son haftaya girdik gireli. inşallah arkadaşım görürsünüz o günleri ve bana hak verirsin son günler ölüm gibi......senin şafak kaç??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…