- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #13.301
şafak 255 Hakkari.. Allah bizede nasip etsin plakaları saymayı insallah opuyorumnanaktan
şafak 49 tüm bekleyenlere inş günler su gibi geçer
AMİN TATLIM HOŞGELDİN VE ALLAH KAVUŞTURSUN BİTİRMİŞ SAYILIRSIN PEK BİŞİ KALMAMIŞ ALDIM LİSTEME SENİDE...opuyorumnanaktan
burdayım ASO geldi kocam yanımda hemde 1 ayıda geçti ...beni tek merak eden sensin herhalde walla sağolasın..
amanınn şuna bak aldım listeme falan deyooo sen bu listeleri iyice benimsemişsin walla ne güzel gözüm arkada kalmadı hiç ellerine sağlık gülümm:içelim:a.s.
ay şafağım 69 olmuş yaaa alkisalkisalkis
bi süredir nete de giremiyordum şafağımı da takip edemiyordum, mühürlükaderim eline sağlık ya opuyorumnanaktan
OYYY CANIM BENİM BENİMSEDİM TABİ HER AKŞAM ZEVKLE YAPIYORUM VALLA MİLLETİN AZALDIĞINI GÖRMEK İİ GELİO HER ÖNÜME GELENİDE ALIYOM KIZ TOPİKTEN OLSUN OLMASIN...kaydirigubbakcemile3
kafa dağıtmak için çok iyi oluyo walla ...bide orda gidenleri gördükçe ellerinle gönderdikçe seninkininde bittiğini sıranın sana geldiğinii hissediyosun yaa o yeter yapmak için .sende onun zevkini anlamışsın nasılsa anlatmaya gerek yok..ellerine sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?