Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ben yurtdisinda yasiyorum zaten, Nikah falan oldu sadece dugun olmadi..
Oda askerden sonra insallah, askerlik bitsin evlenip hic ayrilmicaz insallah..
Boyle cok kotu oluyor.. Turkiyeye git/gel, kavus/ayril

Bugun teslim oldu ama cok sukur aksam aradi beni..
gunde belki 8 defa telefondan konusuyorduk hep..
Simdi onun sesini duymadan uyuyamiyorum, saat kac olmus

Arkadaslar Safak kactan basliyorki,
biri 460 diyo biri 456..
Bilen varmi..

Allah hepimize sabir versin..
Ve Allah kavustursun bizleri..
senağlama

arkadaşLar daha çok war ama ben dayanamıorum sewgililer gününde nasıl birşey alabilirim sizcee bi fikriniz warmıı??
bnm hiçbi fikrm yook yardım ederseniz cooook sewinirimm

senağlama

ayy ALLh kawustursun qüzeLim qecio zaman sıkma canını bana ağlamak yasak ama yazdıklarını okuyunca gözlerim dolduu hep dua et cnm baska yapcak bişein yook..

ayy ALlah sabır wersn ilk günler çok zor bn 38 kiloya düşmüştüm kfayı yemiştm resmen şimdi toparladım kendimi çok şükür kızlar üzmeyin kendinizi dua edelim tüm askerlere onlar bizden moral bekliolar üzüldüğümzü belli etmeyelim unutmaın bizi onlar koruyo gurur duyuyorum aşkımla ama çok özledmmm yaaamafoldumben Allah sabır wersin hepimizee
zaman geçmiyo diye şafağımı bile saymıorum ama hep aklımda bugün 350 olması lazım saĞ saĞLim geLierler inşşşşş...

merhaba kızlar bende eşimi dün gönderdim.uzun dönem askerlik yapacak.bende memuriyet yaptığımız şehirde kalıyorum.şimdilik eşimin annesi yanımda 1-2 hafta kalacak.sonra annemgil gelecek.sanki eşim akşam olunca gelecekmiş gibi hissediyorum.hissizleştim birden.onu çok seviyorum ve ona olan sevgimi ağlayarak ve üzülerek değil güçlü ve umutla onu beleyerek geçirmeyi düşünüyorum.inş.başarabilirim bana ve eşime ve ailesinden sevdiğinden ayrılan hem giden hemde geride kalanlara dualarınızı eksik etmeyin lütfen.En çok duaya ihtiyacımız var.benim gibi eşini sevdiğini yeni gönderen arkadaşlar lütfen birbirimize destek olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…