Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

YETER ULEN BİTİSİN ŞU ARALIK ARTIK
BU AYIN 13 ü BENİM YAŞ GÜNÜM AMA HİİİÇ UMURUMDA DEĞİL NEDENSEkaydirigubbakcemile3
ZATEN YANIMDA SEN OLMAYINCA HİÇ BİŞEYİN ANLAMIDA YOK YA İŞTE
DOĞMUŞUM YİNEDE NE YAPAYIM :umursamaz:

burdayım ASO geldi kocam yanımda hemde 1 ayıda geçti ...beni tek merak eden sensin herhalde walla sağolasın..

aşk olsun gamze bizde merak ediyoruz ama kocan yanında olduğu için daha önemli bi uğraşın olduğunu bildiğimizden rahatsız etmyoz
kocan geldi şımardın haaa getirme beni orayaklava:

Son düzenleme:
slm kızlar benm sözlüm dün teslim oldu şafaktan bugn itibariyle düşüyoruz dimi onu tam bilmiyorum off içim sıkılıyo dün öğlende teslm oldu daha hiç aramadı sabırsızlıkla aramasını bekliyorum daha 1gün oldu ama ben acayip bunAlımdym nasıl atlatıcam bugnleri bilmiyorum Allh herkese peygamber sabrı versin.

Allah ım sabır versn cnm bnm :teselli:... yok tatlım kötü bişey senn sıkntıların varya ondan öle yaptım :çok üzgünüm:

Seni hastalığımda sağlığımda da yanımda görmeliyim
Güneşin doğduğunu da battığını da senle izlemeliyim
Yanabilir saltanatlar olsun yeniden yaparız
Bizde bu sevda sürdükçe ölsek de yanyanayız........:asigim::asigim:mafoldumben

ŞaFak....351..........mafoldumben ...SENİ ÇOOOOKK SEVİORUMM AŞKIMM...

amin canım Allah kavuştursun
nerede sözlün

Arkadaşlar bende aranızda yeniyim..
Benim sevdiğimde askere gitti çok zor bi durummuş gerçekten..
Bugün ilk aradı o kadar mutlu oldum ki canım rahatmış allahtan..
Şafak 456 geçer mi:çok üzgünüm:

bende geldim kızlarr şuan sankı yasamıyo gıbıyımm acayıp zor bıseymısss.... bugün teslim oldu sözlümm ben burda o da orda çok üzgünn geçermi o kadar günn:gitme::gitme::gitme::a015:

bende geldim kızlarr şuan sankı yasamıyo gıbıyımm acayıp zor bıseymısss.... bugün teslim oldu sözlümm ben burda o da orda çok üzgünn geçermi o kadar günn

ay canlarım benim çok zor Allah yardım etsin hele ilk anlar çok zor ama inanın sizinle aynı şeyleri yaşayan birileriyle konuşmak iyi oluo çnkü anlıyolar sizi inşaallah zaman burda daha hızlı geçer şimdiden hayırlı teskereler sağ salim gelsinler inşaallah
sizin askerleriniz nerede

:hooray:turkbayragiŞAFAK 96turkbayragi:hooray:

:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:

:asigim::asigim::asigim:

:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:

:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden​

Teşekkürler arkadaslar evet ilk günler gercekten zor geciyo askım bugun 2 kere aradı bi öglen 3 te bi de yarım saat önce uyumadan aradı kıyamam yorgunmuş uyucakmıs Allah bütün askerlerimizi korusun..
Karasevdam canım benim askerim bilecikte

(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)

BALPAREM=9 AYDINA SELAM (MEHTAP)

MÜHÜRLÜ KADERİM=10 BALIKESİRE SELAM (MEHTAP)

EBUŞŞŞ=23 ELAZIĞA SELAM (MEHTAP)

EXTREME= 40 KIRŞEHİRE SELAM

BUTTERFLY=42 KONYAYA SELAM

CHARM=42 KONYAYA SELAM

DİRİM=42 KONYAYA SELAM

GULSUM=42 KONYAYA SELAM

ALINYAZIMSIN=42 KONYAYA SELAM

KARA_SEVDAM =43 KÜTAHYAYA SELAM

KK-DELİSİ=44 MALATYAYA SELAM

DLKLTN=44 MALATYAYA SELAM

SERSA_24=44 MALATYAYA SELAM

DENİZM=44 MALATYAYA SELAM

CHEMİST89=44 MALATYAYA SELAM

CORALBLUE=46 KAHRAMANMARAŞA SELAM

CEMRE81=46 KAHRAMANMARAŞA SELAM

İZMİRİM_=48 MUĞLAYA SELAM

ARORA=50 NEVŞEHİRE SELAM

ÖZLEMOFOF=61 TRABZONA SELAM

MELTEMRE=68 AKSARAYA SELAM

DSH=68 AKSARAYA SELAM

HAANDAAN=68 AKSARAYA SELAM

AZKALDI=71 KIRIKKALEYE SELAM

ÇİTLEMBİK=77 YALOVAYA SELAM

:hooray::hooray:

ŞAFAĞI YARILADIK

ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI

alkisalkisalkisDİYENLERalkisalkisalkis
(230/81 ARASI)

♥ ♥96 CANDY67 ♥ ♥

♥ ♥ŞIRNAK 96 MOON_610 ♥ ♥

♥ ♥ 100 UMUTEFE ♥ ♥

♥ ♥ 127 ZUZU88 ♥ ♥

♥ ♥ 142 İLDEMMM ♥ ♥

♥ ♥ 143 NERGİS ♥ ♥

♥ ♥MARDİN 161 BALPAREM ♥ ♥

♥ ♥KIBRIS 163 KBRO6 ♥ ♥

♥ ♥VAN 164 MÜHÜRLÜ KADERİM ♥ ♥

♥ ♥ 169 EMOSSSSS ♥ ♥

♥♥176 MOON ♥♥

♥ ♥ 177 ASEVER ♥ ♥

♥ ♥178 MATMAZEL87♥ ♥

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK...

son 3 ayda poposuna depüğü yiyenler

tezkereyi almış tezkere güzellerim

2 ekim 2009 arora (mehtap)turkbayragi

4 ekim 2009 dadluizmirli:lepi:

4 ekim 2009 bıdışşş:lepi:

17 ekim 2009 özlemim:lepi:

17 ekim 2009 butterfly:lepi:

27 ekim 2009 moon_610(mehtap)turkbayragi

30 ekim 2009 mesture:lepi:

30 ekim 2009 nisan yağmuru (mehtap)turkbayragi

31 ekim 2009 esperanza:lepi:

1 kasım 2009 muhammedimingamzesiyim:lepi:

2 kasım 2009 izmirperisi:lepi:

11 kasım 2009 mervishh:lepi:

12 kasım 2009 nil88ay:lepi:

14 kasım 2009 menar:lepi:

17 kasım 2009 desudem:lepi:

18 kasım 2009 corpsebride:lepi:

20 kasım 2009 baypipo:lepi:

20 kasım 2009 april09:lepi:

20 kasım 2009 matmazel87(mehtap)turkbayragi

22 kasım 2009 _hasretimsin_:lepi:

23 kasım 2009 didosh:lepi:

23 kasım 2009 zynpgrkm:lepi:

23 kasım 2009 k_c:lepi:

24 kasım 2009 kubi:lepi:

Allah ım sabır versn cnm bnm :teselli:... yok tatlım kötü bişey senn sıkntıların varya ondan öle yaptım :çok üzgünüm:

OYYYY TATLIM BENİM SAĞOL MELEĞİM DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİNDE SABIR DİLEKLERİN ÇİNDE İYİYİZ ŞİMDİLİK BİZ ÇOK ŞÜKÜR YAA BAKALIM GELİNCE TEKRAR AÇILCAK MEVZULAR SONU İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLUR İNŞALLAH SAĞOL BİTANEM ALLAHIM HEPİMİZE SABIR VERSİN AYRI AYRI ASKER YOLU BEKLEMEK YÜREK İSTEYEN BİŞEY BENCE HERKESİN HARCI DEİL...:1hug:

bende geldim kızlarr şuan sankı yasamıyo gıbıyımm acayıp zor bıseymısss.... bugün teslim oldu sözlümm ben burda o da orda çok üzgünn geçermi o kadar günn:gitme::gitme::gitme::a015:

Canlarım benim hepiniz ayrı ayrı hoşgeldiniz...Önce Allahs baır versin ve sağ sağlim kavuşabilmeyi nasip etsin inşallah...Asker yolu beklemek gerçekten zor,iki taraf içinde zor ama bi o kadarda kutsal ve eşşiz bişey bence...Ben bu duyguyu yaşadığım için o kadar mutluyumki asker bekliyoruz sonuçta başka söze gerek yokk bunun üstüne ki insan sevdiğini özlemekten bile sonsuz haz alıyo zamanla bunun farkına vrıcaksınız sizde...İlk günler ve son günler askerliğin en zor zamanlarıdır şuan sizi çok ii anlayabiliyorum yaşayan bilir anca etrafınızda kime sölerseniz söleyin bi iki boş teselli sözü eder geçer insan aldığı her nefeste sevdiğinin yokluğunu solur gibi oluyo çok çok farklı bi his herşey onun yokluığunu çarpıyo gsuratına gibi oluyo ama inanın bi usta birliğine geçsin size yerleştiğini yatağını dolabını aldığını rahat olduğunu ortam kurduğunu falan anlatsın o zaman askerliğin rahat dönemleri başlıyuo demektir ustaya geçtiğinden bi ay sonra çok çabuk geçmeye başlar zaman siz sadece sevdiklerinize şuan en çok destek olmanız gereken zaman çünkü onlar yıllardır bulunduğu ortamdan farklı bi dünyaya geçiş yapıyolar ve afallama dönemleri ve sıkılma bunalma dönemlerindeler sizde ağlarsanız onlara hepten zor olur onların bu günleri mümkün olduğunca destek olmalısınız onlara şuan kızlar şimdi söliceğim laf başta boş ve imkansız geliyo bana öle gelmişti ilk sölendiğinde ama inanın bana gerçekten çabuk geçiyo zaman anlamıyosunuz bile nasıl geçtiğini ama baştan kendinizi şartlayın onlar ne yaparsa yapsın içinde bulunduğu durumu düşünüp alttan alıcaksınız aksini yaparsanız ne zaman geçer nede askerliği ii geçirebilirsiniz... ALLAH SABIR VERSİN CANLARIM...sölencek başka bişi bulamıyorum üzülmeyin demek anlamsız çünkü çok zor bişey...:çok üzgünüm::teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…