- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #13.321
burdayım ASO geldi kocam yanımda hemde 1 ayıda geçti ...beni tek merak eden sensin herhalde walla sağolasın..
burdayım ASO geldi kocam yanımda hemde 1 ayıda geçti ...beni tek merak eden sensin herhalde walla sağolasın..
mehtap sıkıştırıyo bitanem yaa çok kötüymüş valla şafak sıkıştırması nası geçicek bilmiyorum da sana noldu kuzucum yaa nie böle ağlak mesaj gönderdiiinn...:çok üzgünüm::teselli:
slm kızlar benm sözlüm dün teslim oldu şafaktan bugn itibariyle düşüyoruz dimi onu tam bilmiyorum off içim sıkılıyo dün öğlende teslm oldu daha hiç aramadı sabırsızlıkla aramasını bekliyorum daha 1gün oldu ama ben acayip bunAlımdym nasıl atlatıcam bugnleri bilmiyorum Allh herkese peygamber sabrı versin.
Arkadaşlar bende aranızda yeniyim..
Benim sevdiğimde askere gitti çok zor bi durummuş gerçekten..
Bugün ilk aradı o kadar mutlu oldum ki canım rahatmış allahtan..
Şafak 456 geçer mi:çok üzgünüm:
bende geldim kızlarr şuan sankı yasamıyo gıbıyımm acayıp zor bıseymısss.... bugün teslim oldu sözlümm ben burda o da orda çok üzgünn geçermi o kadar günn
Allah ım sabır versn cnm bnm :teselli:... yok tatlım kötü bişey senn sıkntıların varya ondan öle yaptım :çok üzgünüm:
Arkadaşlar bende aranızda yeniyim..
Benim sevdiğimde askere gitti çok zor bi durummuş gerçekten..
Bugün ilk aradı o kadar mutlu oldum ki canım rahatmış allahtan..
Şafak 456 geçer mi:çok üzgünüm:
bende geldim kızlarr şuan sankı yasamıyo gıbıyımm acayıp zor bıseymısss.... bugün teslim oldu sözlümm ben burda o da orda çok üzgünn geçermi o kadar günn:gitme::gitme::gitme::a015:
slm kızlar benm sözlüm dün teslim oldu şafaktan bugn itibariyle düşüyoruz dimi onu tam bilmiyorum off içim sıkılıyo dün öğlende teslm oldu daha hiç aramadı sabırsızlıkla aramasını bekliyorum daha 1gün oldu ama ben acayip bunAlımdym nasıl atlatıcam bugnleri bilmiyorum Allh herkese peygamber sabrı versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?