Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

mehtap yaklasmıs canım ya cok sevindim yerimseniben

hoşbulduk bebeğimm:1hug:
bu gün banlanırım die düşündüm ama baktım açıldı kk:sm_cool:sana dün yazdığım topikteydimde
şafağın düştükçe ben mutlu oluyorum kız:1rolleyes:

ne varmış o topikte du bende girem :jeyyar:
he yaa düşüyor çok şükür baksana 30 lara geldim
az kaldı bebem yaaaa :lepi:
sen enişteyi az kızdırdaa daha uzamasın hee :mymeka:
hee bu arada benim güneş dounca ilk topiği senlen açıcaz unutma :kedi:

ya arkadaşlar kafayı yemek üzereyimm ben acayip kötüyüm siz nasıl atlattınız bu ilk günleri lütfen yardımcı olunmafoldumben

sevdiğini özleyenler topiği sayesinde atlattım
hep destek tam destek di orda herkes :lepi:
ama seni anlıyorum heç bişe yapasın yook
için kötü dışın kötü ağır bi yük var üstünde
onca zaman nasıl geçicek diyee
ama geçiceekk sadece biraz ver kendine ve şafağına
günlerin geçtiğini görünce sende anlicaksın
vee ozaman şafak saymak bukadar zor olmicak emn ol :teselli:

iyiyim canım benim,o da çok iyi şükürler olsun
niye uzadı yaa,kötü olmuş :uhm:

çok sevindim maşalah canım
kötü olduki ne kötü oldu sorma..zaten izne gelmeden önce bi 10 gün ceza almıştı ömr
mden ömür gitti ama burda yazmadım,istemiyo burda paylaşmamı,ama şimdi tekrar uzadı büyük ihtimal 3 ay daha uzıycak daha mahkemeye çıkmadı:çok üzgünüm:

ohoo geç kaldın hayatım mesajlarım silindi bile:roflol:ben sana özelden dedikodu yaparım:jeyyar:zaten her gittiğim topikte takipte birileriçatlıycak beni takip etmezseakannehirtopiğini allah izin verirse ben açıcam zatensositososito
ya arkadaşlar kafayı yemek üzereyimm ben acayip kötüyüm siz nasıl atlattınız bu ilk günleri lütfen yardımcı olunmafoldumben

valla bu günlerde bende atlatmış değilim.uzayınca deprosyona girdimkafamçokkarıştıama extremenin dediği gibi asker topiklerinde paylaştıkça atmaya bak sıkıntını,birde hobiler edin,kafanı dağıtmaya bak.ben kk sayesinde attım diyebilirim

az okudum kıs demin ne demek istedini anladım azcık
ama gerçekten ona öyle yaaa akannehir
nesem burayı dedikodu mahalline çevirmeyelim sengözlerimebaksanab
hee ben sana dünden yazarım eşimleyarın kavuşuyorum diye
sende hazırlıklara başla artık başlık neim düşün :jeyyar:
güneşin doğacağına inanamıyorum hala amaa
doğucak galibaa :Saruboceq:

kk de vakit geçirince azda olsa acım azalıyo ama bu saydıklarının hepsi suan ustumdeemafoldumbensenağlama

benmi kızdırıyorum:1shok:kız kendi deli ben ona hiç bişey yapmıyorum vallasenağlama

yapma satii yeavrum adam asker
biz alttan alıcazz ama onlar gelince bi müddet geçince
alttan alınacak biz olucaz emn ol :jeyyar:
hee kızdırmıyonda adam neye öle yapıyor :mymeka:
sana olan sevgiside yanında olunca delirio tabe enişte :çok üzgünüm:

Esim aradi beni.. Cok iyiyim diyo.. Cok rahatmiss.. Gözlerim doldu konusurken.. Cok Seviyorum onu cok, herseyden, herkezden cokkk opuyorumnanaktan bizimkisi bir ask hikayesii.. Allah bizlere sabir versin...

tamam bitanem sen bana bi gün öncesi söylersin,güzelce bi başlık yaparız mutluluktan uçtuğumuz haberlerezemuszemus

hayatım nasıl anlatılırki şimdi burda:)ben zaten alttan alıyorum bilmediğin durumlar oluyo ama anlıyorum demek istediğiniyerimsenibenkeşke dediğin gibi alttan almayla mümkün olan ve benle alakalı bi durum olsa

geçicek bee asomm senn güneşide burdan kutlicaz
sadece sabırr bi sınav gibi iştee :çok üzgünüm:
ne bitmemişki bu bitmesin bu biticek inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…