Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kız hilalim nasıl özledim seni ...ne güzel anlatmışsın canım.az kaldı gülüm az daha sabır sende tezkereci son imparatorsun artıkın

cnm bnm bende seni çok özledimmm öle gamzemm az kaldı allahın izniyle valla bazen sabrım tükenio ama yemin ederim hep senin yaşadıklarını getiriyorum aklıma snr diorum kiii allahım sana şükürler olsunnn:Saruboceq:

evettt gamzemm tezkereci son imparatorummmm artıkkkkk:hooray::hooray:

bugün sesini duydumya artık raht uyurm bugece onun varlığı sesini duymk bile nekdr huzur veriyomuş bana yanmdayken bunu hiç farketmemiştim insan herşeyn değerini anlıyo gerçekten.

12'DEN SONRA
:hooray:turkbayragiŞAFAK 94turkbayragi:hooray:

:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:

:asigim::asigim::asigim:

:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:

:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden​

bugün sesini duydumya artık raht uyurm bugece onun varlığı sesini duymk bile nekdr huzur veriyomuş bana yanmdayken bunu hiç farketmemiştim insan herşeyn değerini anlıyo gerçekten.

askerliğin 4. gününde yine morali bozuk.. keşke kendi aramızdaki sorunları halletmeye zamanımız olsaydı da öyle gitseydi askere.. böyle çok zor oluyor...

askerlik bazı şeylri fark etmek için iyi aslında Pazza canım bunun için geç sayılmaz şuan senin kendi adına özürdilemen ve herşeye rağmen sevdiğini söylemen daha kalıcı ve etkili vede ona moral olur yani konuyu bilmiyom ama ikinizin arasında ise bunu değerlendirebilirsiniz tek basınıza kaldığınız için daha sağlıklı düşünme imkanınız olur ve olacaktır inşaallah halledebilirsiniz sorunlarınızı:1hug:

sevgilimin askerliği 1 yıl sürecek.. kendisi doktor olduğundan kısa dönem şansı yok ne yazık ki.. ama sanırım diğer kişilere nazaran daha rahat yapacaklar öyle değil mi?

askerlik erkekler için bir olgunluk süreci ee biz bayanlarda bu süreçte bayağı pişiyoruz.gerçi bizim pişecek halimiz yok eşim 29 yaşında vatan borcu daha fazla ertelememek için katlanıyoruz.

sevgilimin askerliği 1 yıl sürecek.. kendisi doktor olduğundan kısa dönem şansı yok ne yazık ki.. ama sanırım diğer kişilere nazaran daha rahat yapacaklar öyle değil mi?

canım ücretli yapıo sanıırm evli olsaydnız şu durumda beraber olurdunuz
yerine bağlı ama elbette doktorlar daha rahat olur
Allah kavuştursun
biz istedik 12 ay ama olmadı nasip

herkes psikopata bağlamış walla hepimiz bir araya gelsek sabaha dek ağlardık birimiz susar birimiz başlardık herhalll ...kızlar bi silkelenin kendinize gelin yıpratmayın kendinizi siz güçlü olacaksınız ki onlarda sizlerden güç alsınlarr ne bu haliniz allah aşkına...kendinize işkence ediyorsunuz resmen silkelenin noılur yaaa

aa herkes kısa dönem ister hemen bitsin diye.. siz neden uzun istediniz ki?

beraber kalabilmek için yani her akşam eve gelcekti bende gidecektim yanına
ama şimdi öle olmadı die şükredio askerlik o kadr zmn çekilmezz dio ama
bence daha ii olurdu çünkü aksam eve glcekti
döndüktn sonra iş sıkıntısı olcak
onu dert etmezdi biraz para birikirdi daha rahat olduğu için işte bakına bilirdi
ve ayrıca bi iş tecrübeside olurdu

heeeeeyyyyyy ahali ben gelddiiiimmmm..... noluyo bakim burda bu ne hal yaa topik dökülüyo olmazki böle ne yararı var kendimizi paralamanın bişz beklemeye mecburmuyuz mecburuz onlar orda vatani görevini sonuna kadar sürdürmeye mecburmu mecbuurr...eeee peki nereye kadar böle gitceksiniz ve daha doğrusu böle nereye kadar devam edebilirsiniz siz ii şeyleri düşünüp moral bulmak yerine kötü şeyleri düşünüp hepten karamsarlığa itiyosunuz kendinizi olmazki böle...arkadaşlar bu zamana kadar onlar yarı bizimdi yarı devletin ama geldikten sonra artık tamamen bizim olcaklar yaa düşünsenize en büyük engel kalkıyo aradan varmı ötesi yaaa.....sırnaşık şey

he yaa sorma bu yeni arkadslar bizi bunalıma soktular :mymeka:
bitio die sevinirken eskiye geri döndük -tatlicadiarzu-
nese ya saka bi tarafa napalım ilk günler siz bize destek oldunuz biz onlara olcaz
derdimiz bir olduğu için onlarla beraber üzülüyoruz bugunleri atlatsınlarda
toparlanırız hep beraber:1hug:

anladım.. neyse elinizdeki tek teselli daha kısa sürede kavuşmak oldu bu durumda.. inallah döner dönmez işii gücünü kurar da rahata erersiniz..

dimi yavrum yaa resmen işkence ediyolar kendilerrine ama bende böleydim galüba dimii:kedi:ama o zaman sizde bana böle sölüyodunuz...kaydirigubbakcemile3
naber yawwrum nasılsın... ARTIK KEP ALTI OLDUK BE CANIM KADERE BAK YAA NERDEN NEREYE GELDİK...kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…