- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #13.621
kız hilalim nasıl özledim seni ...ne güzel anlatmışsın canım.az kaldı gülüm az daha sabır sende tezkereci son imparatorsun artıkın
bugün sesini duydumya artık raht uyurm bugece onun varlığı sesini duymk bile nekdr huzur veriyomuş bana yanmdayken bunu hiç farketmemiştim insan herşeyn değerini anlıyo gerçekten.
askerliğin 4. gününde yine morali bozuk.. keşke kendi aramızdaki sorunları halletmeye zamanımız olsaydı da öyle gitseydi askere.. böyle çok zor oluyor...
sevgilimin askerliği 1 yıl sürecek.. kendisi doktor olduğundan kısa dönem şansı yok ne yazık ki.. ama sanırım diğer kişilere nazaran daha rahat yapacaklar öyle değil mi?
canım ücretli yapıo sanıırm evli olsaydnız şu durumda beraber olurdunuz
yerine bağlı ama elbette doktorlar daha rahat olur
Allah kavuştursun
biz istedik 12 ay ama olmadı nasip
aa herkes kısa dönem ister hemen bitsin diye.. siz neden uzun istediniz ki?
herkes psikopata bağlamış walla hepimiz bir araya gelsek sabaha dek ağlardık birimiz susar birimiz başlardık herhalll ...kızlar bi silkelenin kendinize gelin yıpratmayın kendinizi siz güçlü olacaksınız ki onlarda sizlerden güç alsınlarr ne bu haliniz allah aşkına...kendinize işkence ediyorsunuz resmen silkelenin noılur yaaa
beraber kalabilmek için yani her akşam eve gelcekti bende gidecektim yanına
ama şimdi öle olmadı die şükredio askerlik o kadr zmn çekilmezz dio ama
bence daha ii olurdu çünkü aksam eve glcekti
döndüktn sonra iş sıkıntısı olcak
onu dert etmezdi biraz para birikirdi daha rahat olduğu için işte bakına bilirdi
ve ayrıca bi iş tecrübeside olurdu
anladım.. neyse elinizdeki tek teselli daha kısa sürede kavuşmak oldu bu durumda.. inallah döner dönmez işii gücünü kurar da rahata erersiniz..
Nasılsınz tezkere güzelleri opuyorumnanaktan
biz iyiyiz hayatım da asıl sen nasılsın bunalımlara sokuyosun kendini yok yere yaa...klava:
herkes psikopata bağlamış walla hepimiz bir araya gelsek sabaha dek ağlardık birimiz susar birimiz başlardık herhalll ...kızlar bi silkelenin kendinize gelin yıpratmayın kendinizi siz güçlü olacaksınız ki onlarda sizlerden güç alsınlarr ne bu haliniz allah aşkına...kendinize işkence ediyorsunuz resmen silkelenin noılur yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?