Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ahh uzuldum ben senin icin.. dogru diyorsun, oyle derler askerlikten geldikten sonra insan cok degisiyormus..
kizlar sizin aranizdada oyle degismeler oldumu, esiniz yada sevgiliniz?
örnek verirmisiniz, cok merak ediyorum..

hmmm, olsun ya sesini duydun.. sesinden anlarsin :)
bak genede cabuk aZ olsa bile aradi :)
benimkide aricakmi bakalim..
dun 3 kere aradi ama bugun egitim basliyomus.. insallah zamani olur..

kizz takma kafana, bi aramadi die kafana takiyon, adamcagiz ariyo ondan sonra nasilsin die sormadim diye kafana takiyon delikafadulden
Telefonun cekecek yere koysana . ben yanimdan ayirmiyom vallaha..

Amasyada

yok tabiki uzulmez... o okadar yogun oldugu icin aklina bile gelmez sormadi diye..
merak etmeeee canimmm 2.5 ay sonraa gorecem bitanemi insallahhhhh
:lepi::lepi:

benm aşkımda aradı bizde ağlamaktan konuşamadk ama iyi olduğunu özğrendmya o yeter bana yemktn sonra aradı heyecandn ölcktm bende hala elm ayağım titriyo içim ferahladı resmen çok seviyoprum onu ya opuyorumnanaktan

gelmesin ama dedimki merak ediyorum seni
aramaya çalış askm dedim :1ninca::1ninca: bu geçerlimidir ki:1ninca:

seninki ne olarak yapıyor şekerim
acemilik kaç gün yemin ne zaman gidicen mi:kedi::kedi:

Gecerlidir canim kaydirigubbakcemile3
EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI
acemilik galiba 75 gun ama dun telefonda dediki degisebilirmis.. 40 gun falan olabilirmis..
ucak biletini daha alma dedi, belli olsun oyle al dedi..
yemin nezaman oldugunu sormadim vallah..
malesef gidemicem.. ucak biletleri cok pahali.. yoksa cok isterdim.. mafoldumben

Esim cunku turkiyeden.. buraya getiremedim malesef..
Askerden sonra bir son kez denicem buraya getirmeyi olmazsa..
yolcuyum istanbula :)

Safak 453.. Cuma gunu teslim oldu.. 2 Gün oldu

HaSlug merak etme.. zamani oldugunda arar seni.. cok yogunlar, birde telefon sirasi hep cok oluyormus.. belki bos telefon bulamadi ve belki oda uzuluyordur, aramadim diye.. kotu seyler dusunme.. bi bakarsin bos telefon buldu ve aradi :)

ayyy anamm bende ilk günleri hatırladım walla yawww bizde böyle siz gibiydik aramadı konuşamadık nasıl acaba neden aramadı acaba sizin aynınızdık yani çok kötüydü sıkıntılı günlerdi anca kendimize eziyet ediyoz başka bişi değil walla .ama yapmadanda duramıyoruz...allah sabırlar versin kızlar güçlü olmaya çalışın oyalanacak bişiler bulun daha kolay geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…