- 8 Eylül 2009
- 1.320
- 1
- 156
- 44
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #13.801
Arkadaslar, bi sorum var size, o gun sayma seyiniz var ya :kedi:
onu nereye yapistiriyorsun oyle ciksin die?
ewet canım kayınwalidem we görümcemle... sırnaşık şey sırnaşık şey
aşkımn sesini duyduumda dünyalar benim oldu resmen... ağlamamak için kendimi çok zor tuttum çünkü ilk aradıında ağlamıştım ağlama aşkım kıyamam sana ben çok iyiyim diyip benim ona morel,destek wermem gerekirken aşkım weröişti bana o destei =)...
aaayyyy çok özledim askerimiiii ALLAH'ım hafta sonu gelsin biran öncede ALLAH'ın izniyle görsem sewgilimi :Saruboceq:
canım yardımcı olayım sana
Cok sanslisin vallaha, Goruse gidebilirsin yani.. iyimis vallaha benimki 1 ay cikamiyo malesef.. cikabilseydi sanki gorebilirdim -tatlicadiarzu-
evet kiz ii oluyor, nereye yapistiriyorsunuz. o siteyi buldum yaptim oyle bisey ama burda nereye koyacam
Haslug, dogru diyosun vallaha.. bende cok miz miz yapiyom yaa
ŞAFAK:160 ALLAHIM SEN BÜTÜN ASKERLERİMİZİ KORU SAĞ SALİM GELMELERİNİ NASİP ET :Saruboceq:
160DAN DA DÜŞÜCEZ HAYIRLISIYLA İNŞALLAH AZ KALDI CANIM KOCACIM SABRET :asigim:
[ı]ay ne güzel yaa 160 gün o kadar az bi zamn gbi gelioki şuan bana (şafak 453)...
Allah kawuştursun canım [/ı]
yapamadim ya, kalsin
Haslug, cok guzel avatarin var.. sizmisiniz
saol canım senide allah kavuştursun.az ama bitirio ömrünü valla 9.5 ay bitti ama bende bittim.seninde geçicek canım anlamıcaksın bile nasıl geçtiğini ilk zamanlar zor olur ama geçer.allah kavuştursun canım
Haslug, harbiden cok guzel bir fotograf.. masallah.. o tarz fotolari cok seviyorum..
teşekkürler canım...bende çok sewyorum bu fotoğrafımızı...ahh ahhh yanımda olsada sarılabilsem yine mafoldumben
kızlar size iyi geceler yarın görüşmek üzere yarın okul war malum :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?