Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Cok sanslisin vallaha, Goruse gidebilirsin yani.. iyimis vallaha benimki 1 ay cikamiyo malesef.. cikabilseydi sanki gorebilirdim -tatlicadiarzu-

evet kiz ii oluyor, nereye yapistiriyorsunuz. o siteyi buldum yaptim oyle bisey ama burda nereye koyacam

hıı sitedeki yerini anlatım canım üst tarafta
Kullanıcı Paneli var
Profilimden Profili Düzenle dicen ordan da
Doğum, Kilo, Yaş, Yıl dönümü Haricinde Ticker veya Resim paylaşımı yasaktır. Sadece Tickerfactory.com dan alınan tickerlar geçerlidir. yazan yerin altındaki uutcuğa hazırladığın linki yapıştıracan

ŞAFAK:160 ALLAHIM SEN BÜTÜN ASKERLERıMıZı KORU SAĞ SALıM GELMELERıNı NASıP ET :Saruboceq:
160DAN DA DÜŞÜCEZ HAYIRLISIYLA ıNŞALLAH AZ KALDI CANIM KOCACIM SABRET :asigim:

[ı]ay ne güzel yaa 160 gün o kadar az bi zamn gbi gelioki şuan bana (şafak 453)...
Allah kawuştursun canım
[/ı]

saol canım senide allah kavuştursun.az ama bitirio ömrünü valla 9.5 ay bitti ama bende bittim.seninde geçicek canım anlamıcaksın bile nasıl geçtiğini ilk zamanlar zor olur ama geçer.allah kavuştursun canım

Haslug, cok guzel avatarin var.. sizmisiniz

ewet canım biziz :asigim:

saol canım senide allah kavuştursun.az ama bitirio ömrünü valla 9.5 ay bitti ama bende bittim.seninde geçicek canım anlamıcaksın bile nasıl geçtiğini ilk zamanlar zor olur ama geçer.allah kavuştursun canım

saol canım inşallah bende ALLAH'ın izniyle görürüm o günleri...
çok özledim askerimi yaaa mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…