Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

4ünde teslim oldu canım çavuş olarak gitti ama başka bi görev vermişler değişik bi ismi var manga başı sanırım

Benimkide valllaha, grup seklindemi girdi seninki,
benimmi 10 kisi görmus, internetcafeye takildilar, kuafore gidip beraber teslim oldular..
belki seninkide onlarin arasindaydi
Benimkide cavus olarak dedi ama gecende havanci gibi bisey diyodu, ne oldugunu bende bilmiyorum..
Zaten daha belli olmaz ne olucaklari.. Cavus olarak gitti iste.. bakalim hayirlisi

valla otobüsle giderken tanışmış 10 kişiyle, sonra 5 kişi kalmışlar inzibatlar almaya gelcekmiş yanı onlar o şekilde olcagını bılıyomuş o yonden korktu yanında tel. vardı ama ALLAHTAN serbest bırakmışlar saat 5 'e kadar gezin geç kalmayın demişler . içerde kestirmiş saçını oyle soyledı canım:).......

hayırdır canım neden sevincin kursağında kaldı neye seviniyodunki....fisfisfis

haa anladim.. :)
dedim zaten iyilermi icerdekiler,
evet dedi baya arkadas edindim :)

ewt bende sordum arkadaş edındınmı dıye arkadaş çokkkk dedi:)

super ya, dedi insallah amasyada kalirim dedi usta birligine.,.
cok sevdi galiba orayi

yaaaa hanımlar gördünüzmüüü bunları duymak nası moral verdi size dimii.işte böle böle alışcaksınız onlarla ordan buraya tek yürek olmaya sonra bi bakmışsınızkiiii 100 lerdesiniz...kaydirigubbakcemile5

ayyy inşşş. gerçekten çok yakın davranıyosunuz ya böyle yazdıkça tek ben değilim bu acıyı çeken diyerek kendimi teselli ediyorumm:kedi:a.s.

muhurlukaderim..
tsk ederim ya.. gercekten ara sira cok mutlu oluyorum ii oldugu icin ara sirada tutamiyorum kendimi.. eh olucak bunlar dimi?
Bravegirl, ohh bayadir cikiyorsunuz.. sadece sevgilimisiniz yada söz flndami var?

kızlar şehit olanlardan biri benm aşkıımn olduğu köydenmiş ailesine onlar haber vermişler sanırım yarında tören varmış ...o kadar kötüydüki bitanem yannda olmak için neler vermezdim mafoldumben

muhurlukaderim..
tsk ederim ya.. gercekten ara sira cok mutlu oluyorum ii oldugu icin ara sirada tutamiyorum kendimi.. eh olucak bunlar dimi?
Bravegirl, ohh bayadir cikiyorsunuz.. sadece sevgilimisiniz yada söz flndami var?

ALLAH bozmasın diyimde önce:) sevgilim, herbişeyim o benimmm :asigim:kendi aramızda söz var :asigim:

kızlar şehit olanlardan biri benm aşkıımn olduğu köydenmiş ailesine onlar haber vermişler sanırım yarında tören varmış ...o kadar kötüydüki bitanem yannda olmak için neler vermezdim mafoldumben

ALLAH tüm şehit ailelerine sabır versinn... bu tetöristlerinde cezasını versinnn ellerinde patlasın o bombalar tüfeklerrr inşşş.. kökleri kurusun yeter ama yaaaa senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…