- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #13.841
benimm sewgilm 3 gün önce askere gitti we sparta komando uzun dönem. hala hiç konuşmadık ilk hafta aramıyolar mı dsenağlamasenağlamasenağlamaaha ne kadar beklicemmm dayanamıyorum artık
benimm sewgilm 3 gün önce askere gitti we sparta komando uzun dönem. hala hiç konuşmadık ilk hafta aramıyolar mı dsenağlamasenağlamasenağlamaaha ne kadar beklicemmm dayanamıyorum artık
canım şu anda seni en iyi bizler anlarız.Benim eşim kısa dönem ama askerliğini van ercişde yapıyor.38 günü kaldı.Ve ayrıca ben ıspartalıyım.Isparta askeri bir üs.Ve nişanlın birde komandnların eğitimleri gerçekten çok fazla.Ispartada biraz fazla sıkıyorlar.Muhtemelen ilk günleri olduğu için zor arayacaktır.Biraz zaman geçsin yoluna girer.Çarşı izni veridklerinde nişanlın daha da rahatlar.Sabretmek zorundayız hepimiz.Bu günler geçecek.Allahın geçmeyen günü yok.Yeterki sağlıklı ve mutlu geçsin.Nişanlına moral vermeyi sakın ihmal etme.GEçecek bu günler sen orda kalıcı değilsin de ona.
yavv gene döktürmüşsüün bakıorum
ellerine sağlık canımcımmşeniz
KIZLAR BEN ÇOK KÖTÜYÜÜMMMM....mafoldumben
NİŞANLIMLA KONUŞTUM VAN ÇOK KARIŞMIŞ POLİSLER FALAN GELMİŞ HEP BUNLARLA BERABER KALIYOLARMIŞ TAKVİYE YAPMIŞLAR BİZE BİŞEY SÖLEMİOLAR AMA ORTALIK ÇOK KARIŞIK DEDİ DIŞARI ÇIKMAK KESİNLİKLE YASAK ÇARŞI MARŞI YOKMUŞ AMA NİŞANLIM HASTA OLUNCA ONLARI HASTANEYE FALAN GÖTÜRÜYO DIŞARI ÇIKIYO YANİ ÇOK KÖTÜYÜM YAA ŞEHİTLERDEN HABERLERİ BİLE YOK OF YAA ALLAHIM KORUSUN HEPSİNİ NOLUR YAA...senağlamasenağlama
İçini ferah tut bitanemm hiç bişey olmaz inşallahh :Saruboceq:
sakın kötü şeyler düşünüp kendini üzme olurmu
iyi şeyler düşün ki iyi şeyle olsun :teselli:
olamıyorum canım yaa baksana olaylara kudurmuşlar yine bırak askeri normal vatandaşa bile saldırıcak kadar kanları çekilmiş şerefsiz köpek soylarının dikkat et nolur dedim tutamadım kendimi başladım ağlamaya tek düşüncem o ondan başka bişi düşünemiorum en ufak ii bişeyde çoook sevinebiliyorum en ufak bi pürüz çıktığındada kahroluyorum ki bu ufak mufak değil baksana ne kadar ciddiki takviye yapmışlar hemde 100 küsürlerde dayanamıyorum artık yaa şu 6 gün geçsin gelsin yaa nolur ALLAHIM NOLUR YAA...mafoldumben
Off canım benim inan bende o korkular içindeim
içim içimi yiyiyorr mafoldumben ama elden bişey gelemiyor
içimizi ferah tutup dua edicez :Saruboceq:
ooff benmde aşkımn teli kapalı bugün senağlama
ama diorum yaa dua dua duaa başka bişey gelmiyorki elimizden mafoldumben
benimkide ıspartaya komando gitmişti acemiliğini orda yaptı şuanda bitirip geldi ama biliyorum yani orayı canım...arayamamıştır canım ısparta asker bakımından özel eğitim bölgesi olduğundan çok kalabalık bi birlik normal bi birlikten belkide 5 kat daha fazla asker gidiyo oraya.feci şekilde tel sırası oluyor.ankesörler sürekli bozuk oluyo her istediğinde tel bulamıyorlar yani.1 tane ankesör sağlamsa onun başındada 100 kişi sıra vardır ve ona sıra gelene dek te komutan kırk kere çağırır eğitime...tüm gün boyunca eğitimleri var sadece öğle yemeği ve akşam yemeğinde boş oluyorlar o aradada yemek yiyolar eğitimde çok acıktıklarından o aradada aramayı düşünebileceğini sanmam.akşam yemeğinden sonra boş olurlar ama bi süre sonra şuanda boş bırakmazlar anck yemin töreninden sonra rahatlar çarşısıda olur ozaman.fırsat bulsaydı yada tel sırası gelseydi yada ne bilim kantinde kontör bitmiş olabilir askere dayanmıyor çünkü.emin ol bunlardan biridir yoksa kesin arar oda aramak için can atıyodur dediğim sebeplerden arayamamıştır..üzülme arar mutlaka bikaç gün içinde en geç :teselli::1hug:a.s.[/
peki yemin töreni 75 gün sonra mı yoksa 30 gün sonra mı yani çarşı iznine 30 gün sonra mı 75 gün sonra mı çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?