Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

izin mi vericeklermiş?
hemde yılbaşında?

anam benimki daha bişi demedi iyimiş o be.

evt canm yemn töreni eğer kesinleşirse 31 aralıkmış ve ardındn 2gün izinmiş öle dedi ama inşllh öğledr bari nette fln görüşrz biz yazemuszemus

daha kesin değil ama
neden nette canım 2 gün buluşamazmısınız??

ya ne gzel olur ben izin vermezler die düşünmüştümlmaz:
anam yemine gidersem bide yılbaşı gecesi çıkarsam süper olur:uhm:
ama nasıl:uhm: yemini ayarlamıştımda izin yoktu hesapta bide yılbaşı
için cingar çıkarıcam demekki:1rolleyes:

ah canm sen yanına gitmişken kalırsn işte ay olmadı gündüz gör yine yeter ben hiç gidemicem ben kırklarelide o manisada off hiç olmaz yakn olsa günü birlk giderdim ama hiç gidemicem ogelmeye kalksa yolda geççk zamn bakıcz artık bi kesnleşsn de:çok üzgünüm:

canım öle değil sen izin dedin ya ben
yakınım hani onu eve getircez yoksa ben de kalamam
sende üzülme hem belki vermezler kesin değimiş dedin bende
heveslenmiyorum yarın sorucam ararsa

tmm canm bide sen sorarsn bakalm biz bugn baya konuştuk valla insan tek kelimesine hasret kalıyo :gitme:

hemde nasıl ama bakalım izin varsa belki bende yemine gidemem belki
off bi pürüz çıktı arasada anlatsam yaçok üzgünüm::çok üzgünüm:
çok moralim bozuldu:çok üzgünüm:

ya gelsinde evlenelim hep onla olayım:asigim: ne olur ya off çokk özledimmmmmmafoldumben
2 gün izin olsa ölücem sevincimden:asigim:

bugün net konuşamadık yarın sorayım yazarım sanada cnm
ama büyük ihtimal belli olmadı der o dakafamçokkarıştı

şimdilik çıktım öptm

cnm bnm öncelikle doğum günün kutlu olsunn...sevdiğinle birlikte nice doğum günleri geçir inşallah...

bnm sevgilimde asker şafağımızda 12den sonra 92 oluck inşallah..geçen yıl bu zamanlar gitti yani.yni şu anda seni çok ii anlıorumm.hep onsuz geçireceğim özel günleri hesaplardımmm.iki yılbaşı, iki bayram, iki sevgililer günü, onun doğum günü, bnm doğum günüm, bide iki bayram diye hesaplıodum hep.iki bayramı, onun doğum gününü, bnm doğum günümü, bi tane yılbaşı ve bi tanede sevgililer gününü geçirdik.geriye sadece bi sevgililer günü ve bi yılbaşı kaldı bunlarda geçtmi sevdiğim her özel günde yanımda olacakkk..o yüzden hiç üzülme cnm bundan snr her özel gününde yanında olacağını düşün....

tekrar doğum günün kutlu olsunnna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…