- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #13.901
hemde nasıl ama bakalım izin varsa belki bende yemine gidemem belki
off bi pürüz çıktı arasada anlatsam yaçok üzgünüm::çok üzgünüm:
çok moralim bozuldu:çok üzgünüm:
ya gelsinde evlenelim hep onla olayım:asigim: ne olur ya off çokk özledimmmmmmafoldumben
2 gün izin olsa ölücem sevincimden:asigim:
bugün net konuşamadık yarın sorayım yazarım sanada cnm
ama büyük ihtimal belli olmadı der o dakafamçokkarıştı
şimdilik çıktım öptm
bi de kızlar sizle paylaşmak istediğim bişey var
7sinde bizim başlama yıldönümümüzdü, nişan ıldönümünde istediğim şeyi yapmak nasip olmamıştı o yüzden şimdi yapmak istedim bende
bi site var -isteyene özelden yazabilirim- kekten ve kurabiyeden çiçekler yapıyorlar;
bende bunu yolladım böceğime :asigim: istediğim gün ve saatte teslim edildi
aradığında sesindeki mutluluk anlatılamaz benim için :asigim: hediyeyi aldığında ordaki havası da cabası kaydirigubbakcemile3 kesinlikle tavsiye ediyorum şekerler buyrunnnnnnnnn
BUGÜN 150 LERE DÜŞTÜK 60 LARDA BİTTİ SONUNDA VE BEŞ GÜN KALDI AŞKIMA KAVUŞMAMA SADECE BEŞ GÜN AMA BUNUN SEVİNCİNİ YAŞAYAMIYORUM BİLE O KADAR KORKUYORUMKİ ONA BİŞİ OLCAK DİYE ŞEREFSİZ KÖPEKLER KUDURDULAR YİNE ALLAHIM HEPSİNİ KORUSUN O HAİNLERİN PİS TUZAKLARINDAN İNŞALLAH...:çok üzgünüm:
7sinde bizim başlama yıldönümümüzdü, nişan ıldönümünde istediğim şeyi yapmak nasip olmamıştı o yüzden şimdi yapmak istedim bende
bi site var -isteyene özelden yazabilirim- kekten ve kurabiyeden çiçekler yapıyorlar;
canım banada yardımcı olur musun ??
bende bunu yolladım böceğime :asigim: istediğim gün ve saatte teslim edildi
aradığında sesindeki mutluluk anlatılamaz benim için :asigim: hediyeyi aldığında ordaki havası da cabası kaydirigubbakcemile3 kesinlikle tavsiye ediyorum şekerler buyrunnnnnnnnn
tatlım bende istiorum banada sölermisn :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?