- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #13.921
BUGÜN 150 LERE DÜŞTÜK 60 LARDA BİTTİ SONUNDA VE BEŞ GÜN KALDI AŞKIMA KAVUŞMAMA SADECE BEŞ GÜN AMA BUNUN SEVİNCİNİ YAŞAYAMIYORUM BİLE O KADAR KORKUYORUMKİ ONA BİŞİ OLCAK DİYE ŞEREFSİZ KÖPEKLER KUDURDULAR YİNE ALLAHIM HEPSİNİ KORUSUN O HAİNLERİN PİS TUZAKLARINDAN İNŞALLAH...:çok üzgünüm:
meltemim bebeqim hoşbulduk kuzum emreye bak meltemimin çabalarıyla hava atıo
ama o da sana çicek göndemişti yanlış mı hatırlıyorum kuşumm:)
canım bana verbi incelim
canım banada yardımcı olur musun ??
tatlım bende istiorum banada sölermisn :icecream:
evet tatlımm:asigim:
aslında dolaylı olarak ordaki havası bana yansıyor, komutanları, arkadaşları ayrı ayrı tebrik etmiş ne şanslısın diyekaydirigubbakcemile3 ama cidden büyük bişeymiş ben netten sipariş verdiğim için göremedim :çok üzgünüm:
yolluyorum şekerler opuyorumnanaktan
NİSANYAĞMURU ve TATLİKİS DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR BERBAT Bİ GÜNDÜR SİZİN İÇİN TAHMİN EDEBİLİYORUM BEN DĞOUM GÜNÜMDE ONSUZ OLUNCA DAHA Bİ ÇOK ANLADINKİ O BENİM HAYATIMIN EN ÖNEMLİ PARÇASI DEĞİL HAYATIMIN KENDİSİYMİŞ...ALLAH ALNIMA KÖTÜ Bİ YAZI YAZMADIYSA BENİM İLK VE SON DOĞOM GÜNÜMDÜ BU ONSUZ Bİ DAHAKİNE İNŞALLAH SEVDİKLERİMİZLE BERABER YAŞARIZ BU GÜNLERİ İYİKİ DOĞDUNUZ KIZLAR ALLAH SAĞLIKLI HUZURLU SEVDİĞİNİZİN KOLLARINDA Bİ ÖMÜR GEÇİREBİLMEYİ NASİP ETSİN...a.s.
ya deme öle sonuçta özgürce görüşçn 3gün gerçi bende gidemiyorum ablalırı gidiyo artık gündüz nette gece tlfdan görüşçz bide hftaya işe başlıyorum bakalm böle evde günler geçmiyo iice bunaldm ders çalışmk bile gelmiyo içimden :1no2: onsuz herşey aanlamsız:gitme:
ah canm sen yanına gitmişken kalırsn işte ay olmadı gündüz gör yine yeter ben hiç gidemicem ben kırklarelide o manisada off hiç olmaz yakn olsa günü birlk giderdim ama hiç gidemicem ogelmeye kalksa yolda geççk zamn bakıcz artık bi kesnleşsn de:çok üzgünüm:
şafak 447:::::::aşkımı çookk özledimm beeee
ladyim ben gene senin teslim tarihini unuttum bu kaçıncı soruşum
önemli degil canim.. bende hep karistiriyorum ya..
Benim 04.12.2009 teslim oldu, seninki bir gun oncw demi? :kedi: Bende unuttum sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?