- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #13.941
Heyecanlandim vallaha birden..
Sen her gün gorusebiliyormusun canim?
Cok onemli ya, sesini duymak, iyi oldugunu bilmek..
benm aşkım dün 3kere aradı bugnde şu saate kdr 2kere aradı yatarknde arıcm dedi şimdilk rahtlarmış çok mutluyum o yılbaşı işi içinde kesn dedi ama hatta 3gün 2gece dio izin ama inşllh öledir ya şehir dışına çıkmk yaskmış sadece öle dio valla şubat 14 hatta en geç 15indede yanındaym dio yapmış planı valla aşkm opuyorumnanaktan seviyorum onu çok:kedi:
aynen cnm ama izin yok dedilmaz:
vermicekler dedi yemine gelmeyede gerek yok dedilmaz:
evet iyilermiş15 şubatta gelicekler cnm nasipsezemuszemus
şehir dışına çıkamıcaksa ne yapsın izni kız:sinifsinif:
Ayy aynen 300lere gecelim demi kiz,,. Insallah ocak ta askerlik 12 aya duser, oyle söylentiler varmis.. e$imde duymus.. hayirlisi opuyorumnanaktan
ya deme öle sonuçta özgürce görüşçn 3gün gerçi bende gidemiyorum ablalırı gidiyo artık gündüz nette gece tlfdan görüşçz bide hftaya işe başlıyorum bakalm böle evde günler geçmiyo iice bunaldm ders çalışmk bile gelmiyo içimden :1no2: onsuz herşey aanlamsız:gitme:
canımcım ben günü birlik giderim die düşünmüştüm yakınım die ama aşkım yok dedi
bakalım yarın gene sorucam
belki ben yanlış anladım :uhm:
nerde kalıcak peki düşündün mü_?
babasıda gidince beraber mi kalıcakkafamçokkarıştı
ben acemilik bitinceye kadar başlamıcam
öle konuştuk zaten saati belli değil bide ulaşamazsa çok üzülürüm ustalıkta düzene gireriz
en azındanhihoyyyt
bencede herşey anlamsızzzz:çok üzgünüm:
.çok özledim be:asigim:
şehir sışına çıkmak neden yasak ya senin ki ne olarak yapıodu=?????
valla biyerde kalcklar artık ama izin varsa mutlaka kalcaklar yani teslm edene kdr baklm artk komando olarak gitti burdan hayırlısı canm ya
Selam kızlar şafak 450 off çok özledim aşkımı geçmiyor günler bugun aramadı zaten banada sen arama tele başka askerler çıkar olmaz dıyo kıskanç aşkım ya:asigim:
Seninki nerede askerlik yapiyo..
Benimkide aramadi hala.. ama arar insallah bugun..
Normalde gunde 3 sefer arar ama egitimleri oldugu icin yemek aralari ariyo hemen :)
her zaman müsait olmuolar ki
gidicem diodum ama bugün gerek yok izin yok dedi sevdiğim gidemicem heraldesenağlama
sen gidicekmisin ? ben izmirdeyim sen nerdeydin?
ne olarak yapıodu yemine gidicekmisin?:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?