Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

siz fazla heycanlanmayın kızlar genede o söylenti uzun zamandır var bizimkiler askerken düşecek dediler ama düşmedi bu söylenti her asker döneminde çıkıyor zaten ama gerçekleşmiyor umutlanmayın derim ben size sonra kötü oluyo kendimden biliyorum ben walla

benm aşkım dün 3kere aradı bugnde şu saate kdr 2kere aradı yatarknde arıcm dedi şimdilk rahtlarmış çok mutluyum o yılbaşı işi içinde kesn dedi ama hatta 3gün 2gece dio izin ama inşllh öledir ya şehir dışına çıkmk yaskmış sadece öle dio valla şubat 14 hatta en geç 15indede yanındaym dio yapmış planı valla aşkm opuyorumnanaktan seviyorum onu çok:kedi:

Heyecanlandim vallaha birden..
Sen her gün gorusebiliyormusun canim?
Cok onemli ya, sesini duymak, iyi oldugunu bilmek..

dün görüşemedik ama bugün konuştuk hani
hemen hemen her gün aramaya çalışıyo
eevet ya sesini duyunca dünyalar benim oluyo uçuyorum iyi olsun yeterki:asigim:

mehtabım=68:çok üzgünüm:

aynen cnm ama izin yok dedi lmaz:
vermicekler dedi yemine gelmeyede gerek yok dedilmaz:

evet iyilermiş15 şubatta gelicekler cnm nasipsezemuszemus
şehir dışına çıkamıcaksa ne yapsın izni kız:sinifsinif:

aynen cnm ama izin yok dedi lmaz:
vermicekler dedi yemine gelmeyede gerek yok dedilmaz:

evet iyilermiş15 şubatta gelicekler cnm nasipsezemuszemus
şehir dışına çıkamıcaksa ne yapsın izni kız:sinifsinif:

ya deme öle sonuçta özgürce görüşçn 3gün gerçi bende gidemiyorum ablalırı gidiyo artık gündüz nette gece tlfdan görüşçz bide hftaya işe başlıyorum bakalm böle evde günler geçmiyo iice bunaldm ders çalışmk bile gelmiyo içimden :1no2: onsuz herşey aanlamsız:gitme:

Ayy aynen 300lere gecelim demi kiz,,. Insallah ocak ta askerlik 12 aya duser, oyle söylentiler varmis.. e$imde duymus.. hayirlisi opuyorumnanaktan

hayır yaa düşersen askerlik bizimkilerinde uzar
çünkü tek düze yapıcaz diolardı askerliği
düşmesiin yaaa bi 6 daha bekleyemem senağlama

aynen cnm:)

Son düzenleyen: Moderatör:

valla biyerde kalcklar artık ama izin varsa mutlaka kalcaklar yani teslm edene kdr baklm artk komando olarak gitti burdan hayırlısı canm ya

valla biyerde kalcklar artık ama izin varsa mutlaka kalcaklar yani teslm edene kdr baklm artk komando olarak gitti burdan hayırlısı canm ya

kız öle desene belki komanmdolara vardır izin ne bileyim
benimki komando gitmedi ama mülakat varmış
değişebilirmiş
ama bence komando die seninki öle die düşündüm:kedi::kedi:

Selam kızlar şafak 450 off çok özledim aşkımı geçmiyor günler bugun aramadı zaten banada sen arama tele başka askerler çıkar olmaz dıyo kıskanç aşkım ya:asigim:

Seninki nerede askerlik yapiyo..
Benimkide aramadi hala.. ama arar insallah bugun..
Normalde gunde 3 sefer arar ama egitimleri oldugu icin yemek aralari ariyo hemen :)

Seninki nerede askerlik yapiyo..
Benimkide aramadi hala.. ama arar insallah bugun..
Normalde gunde 3 sefer arar ama egitimleri oldugu icin yemek aralari ariyo hemen :)

Canım benim sevgilim bilecikte seninki nerede?..benıde normalde gunde 2 kere aradı ama bugun kesın fırsat olmamıştır aksam 9 dan sonra arar herhalde canım

gidicem diodum ama bugün gerek yok izin yok dedi sevdiğim gidemicem heraldesenağlama

sen gidicekmisin ? ben izmirdeyim sen nerdeydin?

ne olarak yapıodu yemine gidicekmisin?:1ninca:

sevgilim gelmemi istiyo ama ailesiyle gelmemi istiyo bende cekiniyom sadece anne babası olmıcak yengesı ananesi falan cekınıyorum o yuzden gıdebılır mıyım bılmıyorum canım bilecikte asker..ben ıstanbuldayım iyi izmir manısa yakın gıdebılırsın aslında ama sevgılın gelme dıyorsa bı bıldıgı vardır canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…