Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ONSUZ YENı BıR YAŞGÜNÜ DAHA ÜFFF:gitme:
ÇOK ÖZLEDıM ÇOOOOOOOOOOOOKKK KEŞKE BıRLıKTE ÜFLESEYDıK PASTAMIZIN MUMLARINI ÖPSEYDıN BENı ALNIMDAN YAŞ GÜNÜN KUTLU OLSUN AŞKIM DESEYDıN AMA BU SON OLSUN ARTIK BAŞKA OLMASIN BANA SÖZ VERDıN SENSıZ SON BAYRAM SON YAŞGÜNÜ SON YILBAŞI SON14 ŞUBAT DEDıN ıNŞALLAH SON OLUR AŞKIM ıNŞALLH SENı ÇOK SEVıYORUM :asigim:

Ahahahahhaha:roflol::roflol:
Anacim bunlarda tutmus kiz ismi koymuslar izin günlerine, biz napalim:umursamaz:naniknanik
Asker moreli bozulmasin diye sormayada cekinmissindir. Oy canim benim:1hug:
Allah kavusturun gülüm, nerde askerlik yapiyor senin herüfün?:)

safak 35.....
opuyorumnanaktan

doğum günün kutlu olsun canıııııımmmmm....a.s.opuyorumnanaktanAllah hayırlı uzun ömürler versin yeni yaşın sana hayırlı gelsin istediklerin olsun hayırlısıyla inşallah...opuyorumnanaktan

Dogum günün kutlu olsun canim. Sevdiginle birlikte daha nice dogumgünleri kutlamaya dogru yol almissin. Günler gectikce beraber gecireceginiz özel günlere yaklasiyorsun.
Sabret, hep yaninda olacaktir ömrünün sonuna kadar.
Hayirli teskereler canim, nice mutlu yillara..

hosbulduk canimmm opuyorumnanaktan
eskisi kadar giremiyorum nete
neler yapiyorsunuzzzzz

napalım tatlım tam gaz beklemeye devam işte sen napıyosun nası gidiyo...

evet yaa aynen öle çkindim asker die ama çok kafama takılmıştı sonra öğrenince ne güldüm kendime ona hala sölemedim biliomusun utandım valla...kaydirigubbakcemile3 ama şimdi izne gelince sölicemdelikafadulden vanda benimki canım seninki kısa dönemdi dimi...

arkadaşlar kaç kişi var şimdi kısa dönem sizleri yarılayanlar listesine alcam şafaklarınız tutyo ama azıcık bekleyin en azından ustaya geçene kadar bekleyin o kadar heyecanı olsn bari listenin biz 220 gün beklemiştik aaaaah ah zaman geçio beee kim ne derse desin...

evet yaa aynen öle çkindim asker die ama çok kafama takılmıştı sonra öğrenince ne güldüm kendime ona hala sölemedim biliomusun utandım valla...kaydirigubbakcemile3 ama şimdi izne gelince sölicemdelikafadulden vanda benimki canım seninki kısa dönemdi dimi...[/QUOTE .!.:
Deli kizkaydirigubbakcemile3 Ögrendiginde ne güler amakaydirigubbakcemile3
Canim Allah kavustursun.
Benimki erzurumda/ILICA'da, kisa dönem tatlim.

şafak 449 daha çoook var mafoldumben: çok üzgünüm:
manisa doğu kışla 89/4

Üzülme tatlim, Allah saglik versin cok cabuk geciyor.
Manisa güzel yer hem, askerlik rahatmis orda.
Allah kavustursun.

Kizlar benim canim mektup yazmak istedikaydirigubbakcemile3
Acaba acemi birligi bitesiye her hafta birseyler yazip, acemi birliginden sonra bu mektuplarin hepsini beraber atsam mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…