- 29 Nisan 2007
- 6.171
- 6
- 358
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #14.121
TATLIM HOŞGELDİN YAA NERELERDESİN SEN...opuyorumnanaktan
AYY SAĞOL BİTANEM BENİM MEHTAP İZNE GELİCEĞİ GÜN DEMEK İKİ GÜN SONRA İZNE GELİCEK İNŞALLAH NİŞANLIM ONU KUTLUYORUM DAHA ÇOOOOK ŞEYİ VAR VALLA DUYDUKÇA ŞAŞIRIYORUM KEŞKE ERKEK OLSAYDIMDA ASKERE GİTSEYDİM DİYOM VALLA BU MEHTAP OLAYINI BEN NASI ÖĞRENDİM BİLİOMUSUN BENİMKİ ACEMİ BİTTİ İZNE GELDİ YED, GÜN GÜNLÜĞÜNÜ ÇIKARDI BANA Bİ KAÇ YAZDIĞINI GÖSTERDİ SONRA BIRAKTI LAVOBAYA GİTTİ BENDE Bİ BAKİM BAŞKA NELER VAR DEDİM Bİ BAKTIM MEHTAP AŞAĞI MEHTAP YUKARI YAZDIKLARINADA Bİ ANLAM VEREMEDİM ULAN DEDİM KENDİ KENDİME KİM BU MEHTAP SONRA O ZAMNALAR BURAYA GELİODUM AMA MEHTAP YAZISINA HİÇ DİKKAT ETMEDİM AKŞAM GELDİM CANIM SIKKIN TABİ ONA DA BİŞİ DEMEDİM Bİ BAKTIM BURAYA BURDAKİLERDE MEHTAP YAZIYO EN SONUNDA KIZLARA SORDUM BURDA DEDİM MEHTAP NE BANA İZNE GELCEĞİ GÜN DEDEİLER NE GÜLDM KENDİME VARYAA...:roflol:
safak 35.....
opuyorumnanaktan
ONSUZ YENİ BİR YAŞGÜNÜ DAHA ÜFFF:gitme:
ÇOK ÖZLEDİM ÇOOOOOOOOOOOOKKK KEŞKE BİRLİKTE ÜFLESEYDİK PASTAMIZIN MUMLARINI ÖPSEYDİN BENİ ALNIMDAN YAŞ GÜNÜN KUTLU OLSUN AŞKIM DESEYDİN AMA BU SON OLSUN ARTIK BAŞKA OLMASIN BANA SÖZ VERDİN SENSİZ SON BAYRAM SON YAŞGÜNÜ SON YILBAŞI SON14 ŞUBAT DEDİN İNŞALLAH SON OLUR AŞKIM İNŞALLH SENİ ÇOK SEVİYORUM :asigim:
ONSUZ YENİ BİR YAŞGÜNÜ DAHA ÜFFF:gitme:
ÇOK ÖZLEDİM ÇOOOOOOOOOOOOKKK KEŞKE BİRLİKTE ÜFLESEYDİK PASTAMIZIN MUMLARINI ÖPSEYDİN BENİ ALNIMDAN YAŞ GÜNÜN KUTLU OLSUN AŞKIM DESEYDİN AMA BU SON OLSUN ARTIK BAŞKA OLMASIN BANA SÖZ VERDİN SENSİZ SON BAYRAM SON YAŞGÜNÜ SON YILBAŞI SON14 ŞUBAT DEDİN İNŞALLAH SON OLUR AŞKIM İNŞALLH SENİ ÇOK SEVİYORUM :asigim:
hosbulduk canimmm opuyorumnanaktan
eskisi kadar giremiyorum nete
neler yapiyorsunuzzzzz
Ahahahahhaha:roflol::roflol:
Anacim bunlarda tutmus kiz ismi koymuslar izin günlerine, biz napalim:umursamaz:naniknanik
Asker moreli bozulmasin diye sormayada cekinmissindir. Oy canim benim:1hug:
Allah kavusturun gülüm, nerde askerlik yapiyor senin herüfün?:)
sağol canım benim sende durum ne nasılsın...
şafak 35
balıkesir - burhaniye
turkbayragi
Allah kavuştursun canım hoşgeldin bitirmişsin yaa bişi kalmamış nerelerdeydin bu zamana kadar...opuyorumnanaktan
evet yaa aynen öle çkindim asker die ama çok kafama takılmıştı sonra öğrenince ne güldüm kendime ona hala sölemedim biliomusun utandım valla...kaydirigubbakcemile3 ama şimdi izne gelince sölicemdelikafadulden vanda benimki canım seninki kısa dönemdi dimi...[/QUOTE .!.:Deli kizkaydirigubbakcemile3 Ögrendiginde ne güler amakaydirigubbakcemile3
Canim Allah kavustursun.
Benimki erzurumda/ILICA'da, kisa dönem tatlim.
napalım tatlım tam gaz beklemeye devam işte sen napıyosun nası gidiyo...
evet yaa aynen öle çkindim asker die ama çok kafama takılmıştı sonra öğrenince ne güldüm kendime ona hala sölemedim biliomusun utandım valla...kaydirigubbakcemile3 ama şimdi izne gelince sölicemdelikafadulden vanda benimki canım seninki kısa dönemdi dimi...
şafak 449 daha çoook var mafoldumben: çok üzgünüm:
manisa doğu kışla 89/4
şafak 449 daha çoook var mafoldumben: çok üzgünüm:
manisa doğu kışla 89/4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?