Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Günaydin kizlaaaaaaaaaaaaar,

Safak 157..:gitme:

Az önce telefonun sesiyle uyandirildim. Bi baktim yabanci numara.

Actim ki nisanlimmŞeniz

Bugün 2. günü, dayanamadim aradim dedi.

Herzaman arayamiyoruz dedi, suan bile binbir güclükle aradim dedi.

Oyyyyyyyyy ben ona kurban olurum, caniminici benim o.Şeniz

Yerim cokta rahat degil ama idare ediyoruz dedi, aklim takildi ona:sinifsinif:

canım safak 157 diil dir. İzin kullanmayı düşünmüyosa tabi,,

YAŞGÜNÜMÜ KUTLAYAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA ÇOK TEŞEKKÜRLER
HEPıNıZ ıYıKı VARSINIZ KIZLAR ıYı DıLEKLERıNıZ ıÇıN ÇOK SAĞOLUN HEPıNıZı ÇOK SEVıYORUMopuyorumnanaktan

AZ EVVEL AŞKIM ARADI YAŞ GÜNÜMÜ KUTLADI VE SENı YANLIZ BIRAKTIĞIM SON YAŞ GÜNÜN DEDı..kaydirigubbakcemile2
BıDAHA HıÇ BIRAKMıCAM DEDı ÇOK MUTLUYUM ÇOK SEVıYORUM SENı AŞKIMMMM:asigim:
ŞAFAK:248

CANIM İNŞALLAH GERÇEKLEŞİR YA ÜMİTLENMEYELİM HEMEN AMA GİNEDE SENİN KULAĞIN ORDA OLSUN turkbayragi

benim nişanlımda bugün aradı arkadaşım. bugün 2. günü. çok konuşamadık tabiki çünkü arkasında bekleyen başka askerler varmış. kimseye söyleme aradığımı dedi. annemleri falan arayamam belki bugün dedi. canım yaaaa. ilk beni aradı. edirne soğukmuş onun dışında yaramaz bir durum yok şimdilik dedi. ayyy sesini duymak o kadar iyi geldiki anlatamam turkbayragi

Evet canim aynen, sirada cok bekleyen varmis, 1 dakika 59 saniye konusabildik sadeceturkbayragi.
Dün kayinbabam aramisti, nisanlima söyleyin iyiyim demis, kayinbabamda beni aradi.
Sesini duyamadigim icin üzgündüm, meger birligine teslim olmadan önce msne girmis, mesaj birakmis ordan, arayamiyorum yurtdisini bitanem ben cok iyiyim diye.
Bugünde uykumdan uyandirdiopuyorumnanaktan
Allah kavustursun canim.

sağol güzelim senide allah kavuştursun. turkbayragi

Sendemi yurtdisindan, neresinden? safak kac?

kızlar sevglm gittiğinden beri ben rahtm deyip duruyodu oysa yazıcı olmuş ondan öleymiş ama söylemesi yasakmış bugn aradım bi eleman çıktı yanlışlıkla ağzında kaçırdı o yazıcı die sonra o aradı sordum evt doğru ama söylemek yasaktı dedi babasına bile söyleyememiş off çok sevndm ya inşllh dağıtımı iyi yere olurturkbayragi

Yazici tam olarak ne ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…