Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Deli kizkaydirigubbakcemile3 Ögrendiginde ne güler amakaydirigubbakcemile3
Canim Allah kavustursun.
Benimki erzurumda/ILICA'da, kisa dönem tatlim.

sana gönderceim msjı yeni arkadaşa gönderdim mutluluktan gözlerim döndü yaa... amin canm Allah hepimizi sağ salim kavuştursun hayırlısıyla sen ustaya geçince bana özelden tarihle o günün şafağını yaz listeleri yaparken eklerim akşam seni canım ok...

şafak 449 daha çoook var mafoldumben: çok üzgünüm:
manisa doğu kışla 89/4

canım kusura bakma yanlışlık oldu sana hoş geldin dicektim hoşgeldin hayatım Allah kavuştursun...opuyorumnanaktan

Kizlar benim canim mektup yazmak istedikaydirigubbakcemile3
Acaba acemi birligi bitesiye her hafta birseyler yazip, acemi birliginden sonra bu mektuplarin hepsini beraber atsam mi?

turkbayragi Şafak 446 turkbayragi
Esim banada günlük yaziyor, bende her aksam uyumadan once e$ime gunluge yaziyorum.. sonra bunlari birbirimize verecegiz :asigim:

selam arkadaşlar:)
hepimize tez vakitte hayırlı tezkereler olsun inşallah..

ocak ayında ''TEK TıP'' askerlik kararı çıkacak ve başlayacakmış diye biliyorum,umuyorum da..
15 aydan 12 aya düşecek askerlik süresi..
kısa dönem yapanlar içinde 12 ay olcakmış..
(şimdi 6 ay olarak yapmakta olanlar,6 ay olarak tamamlıyacaklarmış)(şimdi 15 ay olarak yapmakta olanlar 12 ay yapıcaklarmış)
bundan sonrası için;

kısa-uzun dönem askerlik diye bi ayrım olmaksızın,herkes 12 ay yapıcakmış..

hadi hayırlısı olsun haklarımızda...

Son düzenleme:
mayıs ayından beri karar mecliste idi,görüşmeler sürüyor..
ocak ayında açıklanıcak deniliyor..
yürürlüğe girmesi,olasılık olarak yüksek..
ben takipteyim sürekli..
eksi 90 yapmak istiyorum kendi şafağımdan

Askerliği sadeleştirmek ve daha adil bir hale getirmek için üzerinde çalışılan yeni sisteme göre 4 yıllık fakülte mezunları er olarak 12 ay askerlik yapacak. Fakülte mezunu olmayanlar 15 ay askerlik yapmaya devam edecek. Genelkurmay yetkilileri, çalışmanın devam ettiğini, bittiği zaman kamuoyuyla paylaşacaklarını açıkladı. Düzenlemeyle, TSK’nın ihtiyacı doğrultusunda 4 yıllık üniversite mezunları arasından seçilen yedek subaylık dönemi de sona erecek.

bak boyle yaziyo.. herkeze degil 12 ay diye..

234 benim şafak..
ama biraz daha azalınca saymaya başlamak istiyorum burda..
Allah sevdikerimizi bizlere bağışlasın inşallah...

Allah kavustursun canim.. yariya gelmissin..
Yaa internette okudugum fakülte mezunu olmayanlar 15 ay devam edeceklermis.. 12 aya dusmeyecek diye yaziyo yaa.. insallah dogru degildir.. herkese 12 ay olsun :)

Bence herkese 6 ay olmali.
12 ayda cok. Hem maddi hem manevi cok.
6 ay herkes icin ideal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…