Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam:)
ocak 2010 da karar kesinleşip açıklancakmış tek tip askerlik konusunda..
haberlere kilitlenelim beraber,duyuralım birbirimize gelişmeleri..
hayırlısı olsun inşallah...
herkese Allah sevdiğine tez vakitte kavuşamayı nasip etsin...

arkadaşlar selam:)
bu 'tek tip' askerlik; şu anda kısa dönem askerliğini yapmaya başlayanları etkilemiyo,onlar 6 ay yapıcaklar çünkü kazanılmış bi hak olarak gösteriliyo..
uzun dönem başlamış olanları etkilicek..
fakat bundan sora kısa-uzun dönem diye bi ayrım olmıcak,herkese tek tip yani 12 ay..

tabii karar meclisten çıkarsa..henüz belli deil..

benim de eşim askerde kısa dönem yapıyor ve şafak bugün 34..
allah herkesi sevdiğine tez zamanda kavuştursun inş
evliyken asker yolu beklemek daha zor bayanlar..

HOŞGELDİN CANIM BİTİRMİŞSİN MAŞALLAH YAA BİŞİ KALMAMIŞ ALDIM LİSTEYE SENİ...:1hug:
234 benim şafak..
ama biraz daha azalınca saymaya başlamak istiyorum burda..
Allah sevdikerimizi bizlere bağışlasın inşallah...

TATLIM HOŞGELDİN SENDE ARAMIZA SENİN ŞAFAK DA AZALMIŞ BAYA MAŞALLAR 230 OLDUĞUN ZAMAN Bİ ÖNCEKİ GECE SAAT 12 OLMADAN BANA ÖZELDEN YAZ 12 DEN SONRA 230 OLCAM DİE HEMEN EKLİYİM SENİDE TARILAYANLAR LİSTESİNE ...opuyorumnanaktan
Benim kuzucum , canım aşkım da bugün teslim oldu :gitme:
Şafak saymaya başlıyorum . Şafak :155
Şimdiden çok özledim ben kocamı mafoldumben
HOŞGELDİN CANIMM ALLAH KAVUŞTURSUN KISA DÖNEM OLMASI BÜYÜK TESELLİ SİZLER İÇİN UZUN DÖNEMLERİ İŞİ ÇOK DAHA ZOR SİZİN ASKERLİĞİNİZ 5_6 AY SÜRCEK AMA BİZ İZNE GELSELERDE GÖRSEK DİYEBİLMEMİZ İÇİN ARADAN 8 BUÇUK DOKUZ AYIN GEÇMESİNİ BEKLİYORUZ SİZ BİZDEN SONRA BAŞLAYIP BİTİRİYOSUNUZ BİZ HALA MEHTAP SAYIYO OLUYORUZ ÇOK ŞANSLISINIZ KIYMETİNİ BİLİN KISA DÖNEM OLAN ARKADAŞLAR HEPİMİZİ SAĞ SALİM KAVUŞTURSUN RABBİM İNŞALLAH...:teselli:
şafak 449 daha çoook var mafoldumben: çok üzgünüm:
manisa doğu kışla 89/4

HOŞGELDİN CANIM ALLAH KAVUŞTURSUN...:teselli:

sağol muhurlukaderim:)
tamam sana söölerim 230 olunca..
Allah kavuştursun sevdiklerimize inşallahhh...

Allah ı şafaklar sen yazınca daha bi anlam kazanıo be ümmümm
azaldıı azalıyor beklenen gn geliyor yavaş yaaş :lepi:

Allah ım bu nasıl sevnçtir kimbilirr :teytey:
sonunda kavuşucan ümmüm az da olsa varlıını hissedicen :dance:
gözün aydın ümmümm darısı şafağı sıfırlaamana :Saruboceq:

AYYY SAĞOL AŞKIMM BENİMMM BİTİYO YAA ÇOK ŞÜKÜR BİTİYO ARTIK NERDEYSE SAATLER VAR AŞKIMA KAVUŞMAMA Bİ DAHA GÖNDERİCEM ONU AMA BU SEFER GERÇEKTEN BİTİRMEK İÇİN GÖNDERİCEM ONU Bİ DAHA GELİŞİNDE ASLA GÖNDERMİCEM İNŞALLAH SENİNDE BİTTİ BE CANIM BENİMKİ GİDİCEK KISA Bİ AMAN SONRA SENİNKİNİ KUTLICEK BURDA HEPBERABER...zemuszemuskaydirigubbakcemile5

CANIM BENİM BİZİM ZAMANIMIZDADA ÇOOOK ÇIKTI O LAFLAR ÇOOK UMUTLANDIK AMA BOŞ ÇIKTI PEK ÜMİDİM YOK AMA İNŞALLAH DOĞRUDUR İNŞALLAH KULAKTAN DUYMA UYDURMA HEBERLER DEĞİLDİR EĞER OLURSA BENİM AŞKIMIN GİTMESİYLE GELMESİ BİR OLUCAK UZUN DÖNEMLERİ ETKİLERSE TABİİİ AMA UMUDUM YOK BENİM,O ZAMAN ÇOK HEVESLENMİŞTİM VE BENİM İÇİN BÜYÜK Bİ YIKIM OLDU DAHADA HEVESLENMİOM BÖLE ŞEYLERDE...:1ninca::smiley-cool:

sağol muhurlukaderim:)
tamam sana söölerim 230 olunca..
Allah kavuştursun sevdiklerimize inşallahhh...

İNŞALLAH HAYATIM İNŞALLAH ŞAAK LİSTEMDE 200 LERDEKİ TEK GÜZEL SEN OLUCAKSINsositososito UZUN ZAMANDIR BOŞTU O KOLTUK DEMEK SENİ BEKLİYOMUŞ NE ZAMAN 230 OLUCAKSIN...cokacimcoook

umut ediyorum işte çaresizce
inşallahh diyorum,12 ay olsun diye bekliyorum..

12 den sora, 233 olcaz
200lerdeki beklenen kişi geldi demek:))

Kızlar sevgilisi bilecikte acemilik yapmış olup yemin töreninde izne bilecik dışına çıkmış olan var mı aranızda?

YOK CANIM BENİMKİ ORDA YAPMADI ANKARADA YAPTI AMA GÖNDERİYOLARDIR MUTLAKA CANIM 7 GÜNÜ ORDA GEÇİRCEK DEİLKİ BEN İSTANBULDAYIM NİŞANLIM ANKARADA YAPMIŞTI ACEMİLİĞİİNİ BURAYA GELDİ 7 GÜN KALDI 7. GÜN VANA GİTTİ...:çok üzgünüm:
AMAAAAA YARINDAN SONRA YİNE GELİCEK...:dance:sositososito

Allah kavuştursun canım şimdi gittikten 30 gün sonra yemin töreni oluyor ya 2 günlük bir izin oluyo sonra 45 gün daha acemiliğe devam ediyorlar işte yemin töreninde göndermiyolarmış erkek arkadaşım sormuş bende gelir diye umut ediyordum.

Kızlar sevgilisi bilecikte acemilik yapmış olup yemin töreninde izne bilecik dışına çıkmış olan var mı aranızda?

umut ediyorum işte çaresizce
inşallahh diyorum,12 ay olsun diye bekliyorum..

12 den sora, 233 olcaz
200lerdeki beklenen kişi geldi demek:))

EVET CANIM Bİ UMUT İŞTE DİYORUZ AMA YIKIMI BÜYÜK OLUYO HELEKİ YENİ GÖNDERDİYSEN DAHA BÜYÜK OLUYO...:çok üzgünüm:

aaa tamam o zaman seninkinin acemiliği uzun sürüyo benimki otun gün sürdü sonra ustaya geçti ama izinde sonuta her halukarda dışarda isteyen istediği yere gider karışamazlarki bence bi sorun çıkmaz...

şafağı yarıladık Allahıma şükür..
sağsalim gelsinde,başka bişey istemiyorum ben..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…