Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

şafak 156akannehirturkbayragi

çileğim naber canım.
kıs solladın geçtin beni.
bnm daha şafak 340turkbayragi

aşkım aradıya. merak etmiş ağrım sancım varmı die.:kedi:
diom her ay oluyo.normal yani. düşünme sen beni diom.
yok olmaz bilmem lazım iyi olduğunu dio :asigim: :asigim:

Sağol canım ailesi gidicek yemin törenine zaten 31 aralık yemin töreni 1 ocak yılbaşı cumaya geliyo yani cuma cumartesi pazar izin ailesi izin alabilirse çok süper olucak.

Sağol canım ailesi gidicek yemin törenine zaten 31 aralık yemin töreni 1 ocak yılbaşı cumaya geliyo yani cuma cumartesi pazar izin ailesi izin alabilirse çok süper olucak.

inş alabilir canm bu askerin için cok ii olr.. nişanlımısnz yoksa sevgili mi? bilecik cok yakın askerin orda klsa ne guzel olr bnm eşim orda kalıcaktı kıl payı kacrdı kısmet deilmiş demekkı

doğum günün kutlu olsun canıııııımmmmm....a.s.opuyorumnanaktanAllah hayırlı uzun ömürler versin yeni yaşın sana hayırlı gelsin istediklerin olsun hayırlısıyla inşallah...opuyorumnanaktan

...........Ebuş81........doğum günün kutlu olsun cnm sevdklernle nice mutlu yıllara..opuyorumnanaktana.s.opuyorumnanaktan

ebrucum doğum günün kutlu olsun tatlımmm....allah ercan'ınla elleriniz titrerken bile birbirine kenetlenmiş olarak nice pastaları birlikte kesmenizi nasib etsinnn...Şeniz nice yıllaraaa......:içelim::içelim:

KIZLAR ıYıKı VARSINIZ ÇOK TEŞEKKÜR EDıYORUM HEPıNıZE opuyorumnanaktan
ıNŞALLAH HıLALıN DEDıĞı GıBı BUNDAN SONRA TÜM PASTALARIMIZI BıRLıKTE KESERıZ:Saruboceq:

:hooray:turkbayragiŞAFAK 87turkbayragi:hooray:
ŞIRNAK/SıLOPı 88/4

:Saruboceq:ALLAHIM SENı KORUSUNNNN:Saruboceq:

TEZKERECı SON ıMPARATOR

:asigim::asigim::asigim:

:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:

:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden​

bu arada sayfa sürekli hata verdiğinden yazamadım evli değilim.

askerime anlatmamaya karar verdim geldiğinde anlatırım yada izne yakın kala anlatırım.

çünkü üzülmesinden korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…