Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ümmüşüm canım arkadaşım çok sevindim duygularını anlıyabiliyorum senin

doyasıya sevdiğinle hasret gider allah temelli geldiği günleride göstersin hepimize canım şimdiden gözünaydın gülümdelikafadulden:dance::teytey:

Canımmm benimmm inan çoook mutlu ettin beni inşallah o günleride görürüz bitanem yaa listeler içinde sağol ben gerçekten ciddiye alıyorum listeleri kaç olursa olsun girer yaparım bugün aşkıma dolma sardım die gecikti içim bi tuhaf oldu aksattım die ama hemen biter bitmez koştum listeleri yapana kadarda hiiiç bişeyim yoktu yaparken bi baktımki doğan güneş oldum ondan sonra inandım aşkımın geliceğine çoook sağol hayatım benim ben yazarım sana ama yarın akşam yapamıcan çok büyük bi ihtimal sen geldiğinde yapılmamış olduğunu görürsen yaparsın hayatımm olurmu çok sağol bitanem benim yanlız bırakmadığın için çoook teşekkür ederim bitanem sen beni sevindirdin Allah da seni sevindirsin inşallah...Şenizopuyorumnanaktan

sağol canımm arkadaşım benim çok sağol Allahım sanada asker yolu bekleyen herkesede bu duygulaarı yaşatsın inşallah...kızla siz böle söledikçe tutamıyorum gözyaşlarımı yaa...opuyorumnanaktan

bu listeler insand abağımlılık yapıyo yapamadığın vakit için huzursuz oluyo demi aynen bendede oluyordu walla...inşallah gülüm sağsalim gelecek üzülme hiç sakın ..maşşallah pek hamaratsın gece gece ağzımın suyu aktı walla cokacimcoookbu arada listeleri ben yaparım yarın sen hiç düşünme bile hatta bütün izniniz boyunca yapayım canım düşünme sakın sen sercanınla ilgilen gülüm ...fırsatım olsa hiç yanlız bırakmıycam ama durumlar çok sıkışık be gülüm elişlerimi yetiştirmeye çalışıyorum yoksa bu kadar boş bırakmazdım sizleri özür dilerim hepinizi çok seviyorum canlarım benima.s.

çıkıyorum ben ümmüşüm elişlerini ypmaktan gözlerim sızlıyor artık bakamıyoum pc ye gülüm iyi geceler kolay gelsin yapacakların için..öptüm canım en güzel günler sizin olsun asker güzellerimm

SAĞOL BİTANEM BENİM SENİ SIKIŞTIRMAK İSTEME ÖLE ÇOK BERABER BIRAKMAZLAR BİZİ ZATEN NİŞANLIYIZ DAHA...:çok üzgünüm:
BEN GİTCEĞİM ZAMAN YAZARIM SANA HAYATIM MERAK ETME SEN ÇOK SAĞOL İÇİMİ ÇOK RAHATLATTIN LİSTE KONSUNDA İİKİ VARSIM BİTANEM YAA ÇOK SEVİYORUM SENİ İİ GECELER BİTANEM KOCANA SARILIP ÖLE UYU BU AKŞAM BEN ÇOK İSTİYORUM ŞUAN AMA YAPAMIYORUM SEN YAP BARİ ÖPÜYORUM BİTANEM SENİ ÇOK SAĞOL...opuyorumnanaktan

meleğim vede ebrum sizede iyi geceler canlarım benim ebrucum tekrardan iyiki doğdun kardeşim...hepinizide kocaman öptümm

iyi geceler canım bende seni öptüm çok yorma kendini opuyorumnanaktan

inşaallah gerisi göz açıp kapayıncaya kadar biter opuyorumnanaktan

meleğim vede ebrum sizede iyi geceler canlarım benim ebrucum tekrardan iyiki doğdun kardeşim...hepinizide kocaman öptümm

canım gamzem sağol bebeğim bende ümmünün heyecanına ortak oluyom sanki banada sıra geliyo gibi hissediyom wallaopuyorumnanaktan
senin askerin geldi yanında artık ama bizede özletme kendini olurmu sana ihtiyacımız oluyo çünki bende seni çoook öpüyom canııım:1hug:

inşallah melek ablam inşallah...
benim şimdi çıkmam lazım ağladım zaten bide geç yatarsan gözlerim mözlerim şişer yarın onu öle karşılamim hepinize çoook teşekkür ederi ii ki varsınız seviyorum sizi kendinize çokk ii bakın ii geceler...opuyorumnanaktan

Allah temelli kavuşmanızı nasip etsin arkadaşım inşallah..
herbirimiz kavuşalım sevdiklerimize inşallah...

Son düzenleme:

Muhurlukaderim..
Keyfini cikar yarin he.. :teytey: Insallah cok guzel gecer canim.. Şeniz

Benimde bu arada
turkbayragi // Şafak 444 \\ - // Mehtap 63 \\turkbayragi

:hooray:turkbayragiŞAFAK 86turkbayragi:hooray:
ŞIRNAK/SİLOPİ 88/4

TEZKERECİ SON İMPARATOR

:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:

:asigim::asigim::asigim:
:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:

:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden:lepi:​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…