- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #14.281
ALLAHIM BU NE MÜTHıŞ Bı DUYGUYMUŞ YAA LıSTEDE ŞU YAZIYI GÖRENE KADAR ıÇıM Bı TUHAFTI SANKı GELMıCEK HERŞEY LAFTA GıBı AMA LıSTEDE ŞU YAZIYI GÖRDÜM GÖZYAŞLARIMA HAKıM OLAMIYORUM ŞUAN Bı TÜRLÜ ALLAH HERKESE NASıP ETSıN BU DUGUYU YAŞAMAYI KENDı POPOMA TOPıĞı VURMAYI GÖZTERDı ALLAH ıNŞALLAH ŞAFAĞIMIN BıTTıĞı GÜNLERıDE GÖSTERıR ALLAHIM HEPıNıZE BUGÜNLERı YAŞATSIN ıNŞALLAH...senağlama
ümmüşüm gözünaydın gülüm temelli geldiğ günleride görürüz inşallah hep beraber ...helal olsun walla ne yalan sölimm bu kadarını beklemiyordum listeleri hiç aksatmıyosun maşşallah sana...eğer yapamazsan yaz ben yaparım idare ederiz seni ben hergün girip bakıyorum yapamayacağım yazarsan görürüm yaparım ben .şimdiden iyi eğlenceler canım her dakikasını dolu dolu geçirin
ümmüşüm canım canım arkadaşım çok sevindim canım duygularını anlıyabiliyorum senin
doyasıya sevdiğinle hasret gider canım allah temelli geldiği günleride göstersin hepimize canım şimdiden gözünaydın gülümdelikafadulden:dance::teytey:
Canımmm benimmm inan çoook mutlu ettin beni inşallah o günleride görürüz bitanem yaa listeler içinde sağol ben gerçekten ciddiye alıyorum listeleri kaç olursa olsun girer yaparım bugün aşkıma dolma sardım die gecikti içim bi tuhaf oldu aksattım die ama hemen biter bitmez koştum listeleri yapana kadarda hiiiç bişeyim yoktu yaparken bi baktımki doğan güneş oldum ondan sonra inandım aşkımın geliceğine çoook sağol hayatım benim ben yazarım sana ama yarın akşam yapamıcan çok büyük bi ihtimal sen geldiğinde yapılmamış olduğunu görürsen yaparsın hayatımm olurmu çok sağol bitanem benim yanlız bırakmadığın için çoook teşekkür ederim bitanem sen beni sevindirdin Allah da seni sevindirsin inşallah...Şenizopuyorumnanaktan
çıkıyorum ben ümmüşüm elişlerini ypmaktan gözlerim sızlıyor artık bakamıyoum pc ye gülüm iyi geceler kolay gelsin yapacakların için..öptüm canım en güzel günler sizin olsun asker güzellerimm
meleğim vede ebrum sizede iyi geceler canlarım benim ebrucum tekrardan iyiki doğdun kardeşim...hepinizide kocaman öptümm
Abla çok müthiş bi duygu yaa inanmıyorum hala yarın gelicek yaa yemin ediyorum şu listeleri yapana kadar hiç bişeyim yoktu aşkıma dolma sardım tavuk göğsü istedi çikolatalı onu yapıcam götürcem yarın inşallah yaa geliyo abla yaa sonunda geliyo yaa şükürler olsun yaa...
meleğim vede ebrum sizede iyi geceler canlarım benim ebrucum tekrardan iyiki doğdun kardeşim...hepinizide kocaman öptümm
inşallah melek ablam inşallah...
benim şimdi çıkmam lazım ağladım zaten bide geç yatarsan gözlerim mözlerim şişer yarın onu öle karşılamim hepinize çoook teşekkür ederi ii ki varsınız seviyorum sizi kendinize çokk ii bakın ii geceler...opuyorumnanaktan
inşallah melek ablam inşallah...
benim şimdi çıkmam lazım ağladım zaten bide geç yatarsan gözlerim mözlerim şişer yarın onu öle karşılamim hepinize çoook teşekkür ederi ii ki varsınız seviyorum sizi kendinize çokk ii bakın ii geceler...opuyorumnanaktan
Allah temelli kavuşmanızı nasip etsin arkadaşım inşallah..
herbirimiz kavuşalım sevdiklerimize inşallah...
günaydın kızlar.
nasılsınız bakalım.
Şafak 339 turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?