- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #14.441
hayır canım biten 122 oldu kalanda 335 kafan karışmasın biz çok hesapladık doğru olan bu yani canım
tamm tatlım çok sağol vereliniortaka.s.
kıslarrrr hepinize ii gecelerrrr hepimiz askerlerimiz görelim rüyamızda inşallahhhh öpüldünüz şekerlerrrrrŞeniz
bitanem ya bnde seni çook seviorummm Şeniz
sağol canım benim sende öylesin hatta yandan bile görünse enişteyle çok yakışıyosunuz öyle gördümkaydirigubbakcemile3 eniştende çok yakışıklı ayrıca mükemmel bir erkek umarım sizinkide öyledir kızlar
kıslarrrr hepinize ii gecelerrrr hepimiz askerlerimiz görelim rüyamızda inşallahhhh öpüldünüz şekerlerrrrrŞeniz
slm nasılsınız
benim eşimde askere gitti 4 gün oluyor desekleriniiiiiizi bekliyorum
hoşbuldum ama espiriyi anlayamadım ne gibi kurallar varsa uyarız
ay hadii canım madem bidaha girmiycen meşgul etme bizi ozaman bak muhabbet ediyoruz burda
onun söylediği şeyler çokmu normaldi meleğim hiç kırmadımı yani ben herseferinde açıklama yaptım bi kerede ben onun gibi konuşmuşum çokmu yani.onun kırıldığını düşünüyorsun ama benim kırılabileceğim aklına bile gelmiyor...ben onu yazdım çünkü çok damarıma bastı çok üzerime geldi benimde sabrım bi yere kadardı ...msn den çıkmak zorunda kaldım kusura bakma nolur kasıtlı yapılmış bişi değildi..o konuyu gene konuşalım allahın aşkına dedim allah adı verdim lütfen düşün istediğim bilgileri ver olurmu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?