Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

topiğimize yeni gelen arkadaşlarım

bizimde bi listemiz olsun dediniz bizde sizede yeni bi liste düzenleyeceğiz

gün içindeki tartışmalardan dolayı kendi adıma özür diliyorum burada kimseyi

kırmak gibi bi niyetimiz yoktu.yeni bi liste yapmayışımızın sebebibi anlatmaya

çalışırken yanlış anlaşılmalar oldu.yeni bi listeye kesinle karşı olduğumu

söylemedim asla hiç bizaman olmaz demedim ümmü ile görüşelim yapabiliriz

dedim...ama sanki ben yeni liste oluşturmaya kesin surette karşıymışım gibi

bir izlenim doğdu galiba yaşanan tartışmalardan dolayı..yeni liste yapmaktaki

en büyük tereddütlerimden biriside aylardır bu listeye girmek için bekleyen

arkadaşlarımıza haksızlık yapmış olacağım düşüncesidir onlarıda kırmak

istemediğim için tereddüt yaşadım.eminim bu konuda bana hak vereceksiniz

listeyi daha önceleri ben yapıyordum ama yaklaşık 2 aydr ümmü yapıyor o

nedenle onunlada görüşmek istedim çünkü o arkadaşımız vaktinden

ayırıyor emek harcıyor o yaparım demeden onun adına yapar diyemezdim

ama kendisiyle görüştüm vede yeni arkadaşlarımız içinde güzel bi liste

yapmaya karar verdik yeni arkadaşlarımız listeleriniz için yarın geceye kadar

herkes tam şafağını adını vede nerde askerlik yaptığını yazarsanız listemizi

yarın gece yapacağız...anlayışınız için teşekkür ederim .liste isteyenler

isimlerinizi bekliyoruzbuyrunnnnnnnnna.s.

ÖZÜR DıLıYORUM ARKADAŞLARIM

GÜNLERCE HATTA AYLARCA O LıSTEYE GıREBıLMEK ıÇıN BEKLEYEN

ARKADAŞLARIMIN HEPSıNDEN ÖZÜRDıLıYORUM.

HAKSIZLIK ETMıŞ OLDUM BU ŞEKıLDE YENı LıSTEYı ŞUANDA KURARAK

HAKKINIZI HELAL EDıN..

AMA TOPıĞıMıZıN ŞARTLARI BUNU GEREKTıRDı ALLAH RAZI OLSUN

HEPıNıZDE BU LıSTELER BıZE GÜÇ VERDı O LıSTELERE GıREBıLMEK ıÇıN

HIRSLANDIK GıRDıĞıMıZDE MUTLU OLDUK DEDıNıZ GEREK DAHA ÖNCE

GEREKSE ŞıMDı BUNLARI DUYMAK BENı MUTLU ETTı AMA YENı GELEN

ARKADAŞLARIMIZINDA GÖNLÜNÜ YAPMAK ADINA YENı LıSTELER AÇIYORUZ

EĞER ONLARIN GÖNLÜNÜ YAPARKEN SıZıNKıLERı KIRIYORSAM ÇOK

ÜZÜLÜRÜMsenağlama NOLUR AFFEDıN VE ANLAYIN BENı

BELKıDE EN BAŞINDAN YA HıÇ YAPMAYACAKTIK YADA HERKESE YAPACAKTIK

AMA ıŞTE TEŞVıK EDER HIRSLANDIRIR DıYE DÜŞÜNEREK BÖYLE YAPTIK

Bı ÖZÜRLE UNUTABıLECEK MıSıNıZ O KADAR GÜN AY BEKLEMEYı

BıLMıYORUM AMA BELKıDE UNUTTURUR DıYE ÖZÜRDıLıYORUM:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
canım sen bi nevi burda ev sahibisin ondna sana söylüyorum
ortada yanlış anlaşılmalar var en kısa zmnda bunları anlayıp
sorunu aranızda çözeceğinize inanıyorum opuyorumnanaktan

İNŞALLAH CANIM ÇOK FAZLA YANLIŞ ANLAŞILMA OLDU HAKLISIN
hayırlı olsun şimdidena.s.
SAĞOL CANIM İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ HAYIRLI OLUR ONLARINDA GÖNLÜ OLUR a.s.

bir daha yazmicam dedim ama ümmüyle konuşunca yazmaay karar verdim
bende yanlış anlaşılmalar oldunu düşünüyorum tartışmada
sonuçta yeni listeyle ilgili benim bi çıkarım olamaz benim şafak saten son bir ay da
ben sadece kimseye haksızlık olmasını istemedim
belkide sert bi dille eleştirdim ama
arada yazılanlarda böle sert olunca benmkilerde sert oldu açıkcası
bende tartışmak istemem,çünü burda hepimiz askerlerimizi bekliyoruz
şafağı bitirenler bile hala burda neden belirli arkadaşlıklar yüzünden
kimseyi incitmek kırmak gibi bi niyetim yoktu olamazda
çünkü burası hepimizin paylaşıım alanı
hepimiz burda kah gülüyoruz,kah ağlıyoruz
ayrıca kimsenin verdği emekği yargılamadım yargılamamda
benimde diyeceklerim bunlar...yanlış anlaşılmlar sonuç olarak
herkese iyi paylaşımlar.. :enbuyukkk:

günaydın bayanlaarrrrr...a.s.
ben artık liste dışında şafak daymıam çünkü aşkım daha dün geldi izne moralimi bozmak istemiyorum tekrar gidicek düşüncesini her akşam beymimde yenilemek istemiyorum listelerde gözüm kapalı indiğim için farketmiom kimin şafağı ne olmuş belli kişilerinkini takip ediyorum ama artık kısa süre onlarıda takip etmicem aşkım geldi benim yaa hasretim geldi yaa yemişim şafağını bee mehtabı doğan güneş yaptık artık sıra şafakta...YİCEM SENİ ŞAFAK SIRA SENDE BEKLE BENİİİ....turkbayragi

holeyy hihoyyyt
bencede canım hiç şafak sayma
özlem giderin biraz hihoyyyt
inşallah şafakta biticek turkbayragi

holeyy hihoyyyt
bencede canım hiç şafak sayma
özlem giderin biraz hihoyyyt
inşallah şafakta biticek turkbayragi

oyyyy tatlışkom benim yaaa çok sağol benimde içim kıpırdadı kız u mesajını görünce çok sağol bitanem benim hep beraber yiyec bu şafağı başka yolu yok ben korkmuyorum ondan o karksun bizden dimi yaaa....hihoyyyt

canım benim askere gittikten sonra
günler elbet bitecek
gitmeselerdi içimizi kemirecektik
bitecek Allahın izniyle
çeyiz muahbetleride yapıcaz,yemek muhabbetleride opuyorumnanaktan

selam kızlar şafak 444ya şu yemın torenınde gönderseler bari aşkımı hasret gidersem ooff off:çok üzgünüm:

// Şafak 443 \\ - // Mehtap 62 \\

turkbayragi

çip torunlarım hoşgeldiniz kaydirigubbakcemile3

ay şaka gibi şafağa bak yaa 66 olmuş bile :lepi:

bu arada konu kapanmış ama yine de bi iki bişey demeden geçemicem, bu topiğin sabitlenmesi elbette bizim sayemizde ama bizim burda olma sebebimiz -kendi adıma- konuyu Gamzem'in açmış olması Şeniz
yoksa sayı saymayı biliyoruz, kendimiz de sayarız şakkıdı

ben de yenilere liste yapılmasına karşıyım, hadi bakalım Gamze beni nasıl ikna edeceksin sırnaşık şey

ohh yaa sonunda...ikinizde birbirinizi yanlış anladınız ve yanlış ifade ettiniz aslında böle olmazdı hiçbişi ama ebuşum biraz tersten girmiş olaya ister istemez kim olsa yanlış anlardı onları gelen cevaplarda o doğrultuda olmuş haliyle bölece yanlış iafede edildi herşey yenlış anlaşımlar oldu ve kırıldı iki tarafta...olmamzsı gereken bişidi ama oldu.olsun neticede iki tarafta hatasını anlamış ve düşüncelerini üstü kapalı dile getirmiş ama laflar yerine gitmişnaniknanik ohh yaa keyfim yer,ine geldi tekrar valla akşam aranızı yapim die anam ağladı ama değdi...GAMZEM sakın kızma bana akşan biraz çöpçatanlık yaptım aranızda sana konuştuğum gibi onada konuştum haklı ve haksız olduğunuz yerleri iafade ettim nedenleriyle ama gerçekten ikinizide ii bildiğim için onların hepsini hangi düşünceyle yaptığınızı anlayabildiğim için ikinizede yanlış anladığınız noktaları göstermeye çalıştım ve mesajımıda verebilmişim,çok sevindim gerçekten bu yazıları böle görünce sonuçta hepimiz aynı şeyin mücadelesini veriyoruz olmamzsı gereken bişieydi bunlar ama bazı arkadaşlar anlık ters tepkiler verince çorap söküğü gibi gelmiş devamı ama bitiiii,,seviyorum sizi yaa valla ben hayatımda en anlamlı dostlukları burda kurdum diyebilirim etrafımda beni anlayan tek bi insan bile yokken burda herkes tanımadığı görmediği halde bana o kadar destek oldu ki Allah hepinizden razı olsun bu dostlukları devam ettiririz inşallah sizi seviyorum sultanlar...opuyorumnanaktan

VE YENİ LİSTE OLAYI...:ecrin_bebek: EVET ARKADAŞLAR YENİ LİSTE KAKARI ALDIK ÇÜNKÜ BUNUN ARTIK OLMASI GEREKİYODU... EVET BİZ BEKLEDİK IRAYA GİRMEK İÇİN ÇOK HEVES ETTİK NE ZAMAN NE ZAMAN DEYİP BEKLEDİK AYLARCA AMA BEN BU KONUDA ASLA HAK VE KIRGINLIK GİBİ BİŞİ İDDİA ETMEM ÇÜNKÜ MESELE ASKER YOLU BEKLEMEK MESELE YENİ GELEN ARKADAŞLARA MORAL VERMEKSE HERŞEYE VARIM BEN ASLA BU KONUDA BÖLE OLAMAZ BEN BEKLEDİM DİE BİŞİ DEMEM DİYEMEM...NEDEN... ÇÜNKÜ ŞU VAR BAYANLAR BENİ İİ DİNLEYİN...
BAKIN...KİMSE BENİ YANLIŞ ANLAMASIN ESKİDEN BÖLE DEĞİLDİ ÇOOOOK FARKLIYDI..KİMSE İNKAR EDEMEZKİ ESKİDEN ÇOK KOYU MUHABBETLER VARDI HERKES CANLA BAŞLA GELİP MORAL VERMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPARDI...DOLAYISIYLA LİSTE KONUSUNDA ÜZÜLDÜĞÜMÜZ ANLARDA ANINDA TOPİKDEKİ ARKADAŞLARDAN DESTEK GELİRDİ VE BİZ HIRSLANIRDIK ÜZÜNTÜMÜZ HIRSA GÜVENE İNANCA DÖNÜŞÜRDÜ AMA ŞİDİ ÖLE DEĞİL...İNKAR ETMEYELİM HANGİMİZ YAPIYORUZ ESKİSİ GİBİ HİÇBİRİMİZ BAKIN ŞU YAPILAN EMEK VERİLEN LİSTELERE HANGİSİ KAÇI GELİO BİŞİLER YAZIYO TAŞ ÇATLASA 6 KİŞİ AMA ORDA KAÇ KİŞİNİN ADI GEÇİYO..DURUM BUYKEN YENİ GELEN ARKADAŞLAR BURDAN PEK BEKLEDİĞİ DESTEĞİ GÖREMEYEBİLİYO ONLAR DAHA ÇOK YENİ VE MORALE ÇOK İHTİYACI VAR ESKİSİ GİBİ OLMADIĞI İÇİNDE ONLARA ANCAK LİSTE HAZIRLAYARAK MORAL VEREBİLİRİZ KİMSE KIRILMASIN YANLIŞ ANLAMASIN AMA BUNA BEN KENDİ ADIMA GERÇEKTEN İHTİYAÇ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM...EĞER BU TOPİK ASKER BEKLEYENLERE MORAL VERMEK İÇİN UĞRAŞIYOSA ONUN İÇİN AÇILDIYSŞU NOKTADA YENİ LİSTE ŞART.ESKİDEN OLMASADA OLURDU ÇÜNKÜ LİSTELER ARKADAŞ DESTEĞİNİN YANINDA ÇEREZ GİBİYDİ ÇÜNKÜ ARKADAŞLARIN DESTEĞİ DAHA ÖNEMLİYDİ AMA ŞİMDİ ARKADAŞ DESTEĞİ PEK KALMADI MALESEF ÜZÜLEREK SÖLÜYORUMKİ ESKİSİ GİBİ DEİL TOPİĞİMİZ VE ŞU DURUMDA EN BÜYÜK TESELLİ BU LİSTELER HERKES AYNI ŞEYİ DÜŞÜNMEYEBİLİYO BİZE TERS GELSE DAHİ BÖLE MORAL BULCAKLARSA BÖLE YAPMALIYIZ BİZ BURDA MORAL İÇİN BULUNUYOSAK BUNU YAPMALIYIZ BANA KARŞIT DÜŞÜNCELER OLBİLİR YAZSIINLAR DÜŞÜNCELERİNİ GERÇEKTEN HAKSIZSAM BU KONULARDA YAZSINLAR HAKSIZSIN DİE AMA KİMSE İNKAR EDEMZ BENCE GERÇEK ÇÜNKÜ BÜTÜN BU ANLATTIKLARIM... ALLAH HEPİMİZE KOLAYLIK VERSİN CANLARIM...opuyorumnanaktan

canım benim askere gittikten sonra
günler elbet bitecek
gitmeselerdi içimizi kemirecektik
bitecek Allahın izniyle
çeyiz muahbetleride yapıcaz,yemek muhabbetleride opuyorumnanaktan

OYY TATLIM BENİM İNŞALLAH YAA BEN BURALARIN DIŞINDA 2010 GELİN ADAYLARINA ÜYELİĞİMİ KOYDUM ZATEN...laelaelaelaelae:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…