D
duygut
Ziyaretçi
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #14.401
:S ama 89lu olursa 25 degil ya
benim esim 85 dogumlu ama bu ay gitti
Senin e$in geldi muhammedingamzesi
sen biliyorsun, diyorlarya cok degisir askerden sonra..
harbiden oylemi.. ne gibi degisiyorlar? yani nasil hangi konuda
hayatım yemin töreninden sonra 2 gün izin veriyolar ama bulunduğu şehirde çıkmamak kaydıyla bizimkisi yakındı biz eve getirmiştik walla yakınsa seninkide kaçıp gelebilir ama şehir dışında inzibatlar yakalarsada cezası var wallaselam kızlar şafak 444ya şu yemın torenınde gönderseler bari aşkımı hasret gidersem ooff off:çok üzgünüm:
pes edermiyim hiçççç okadar cefasını çekmişim sefasınıda sürücem allahın izniyle:dance: inşallah zorlamazz bnm sevgilim pek sabırlı değilimdir ben ama inşallah ii olurr...hepimiz için herşey güsel olsun inşallah....
ben burda yokken yazmışsınız buda arkadan konuşmaktır nasıl olsa açıp okuyacaksınız diye bişi olamaz...iyi ben birinin arkasından konuşayım nasıl olsa yarın birgün duyar diyeyim sonra duyduğundada nasıl olsa duyacaktın arkandan konuşmadım derim.varmı böyle bişi ..evet topik sabit oldu burdaki üyeler sayesinde ama burdaki üyelerde kusura bakma ama ben olmasam benim dostluğum olmasa gelmezlerdi kaç tane askerlik topiği açıldı bi benimki değildi kaç tane topik kapatıldı rağbet görmedi oda askerlik topiğiydi benimkiside farkı yoktu ama onlar görmedi bu rağbeti.rağbet gördüyse diğer üyeler gelip burda yazdıysa durduk yere değil elbetteki benim sayemde.aksi halde benim topiğimde diğerleri gibi 100lerde kalabilirdi rağbet görmeyebildi.isteyen istediği topiğe girsin yazsın tabi bunu siz söylediniz diye benim söyleme yasağımmı var yani.bende söyledim diye bunadamı bozuldunuz yani.
sen topiğinin başında dursaymış kıymetli topiğin derken ayıp değilde benim isim önermemmi ayıp yani...evet hırs yapıyor heycanladırıyor bizim bu şekildeki durumumuz ...hırs dediğin illada bi yarışta olmaz..şafağı yarıladıklarını çoğunun bittiğinin az kaldığının vede kalanında biteceğinin umudu bu listeler.heycan veriyor çünkü bütün arkadaşlarım şafağı yarılamayı dört gözle bekliyorlar listelere isimleri yazıldığı ilk günkü heycanlarını ben biliyorum o nedenle kendim bu heycanın içinde olduğum heycan verdiğinide bizzat biliyorum..
kural koymak site yönetiminin işi doğru söylüyorsun ama anlatamadım galiba heryerde karşına çıkan durumlar vardır ya o durumlar uyum sağlarsın o duruma sende dahil olursun yada olmazsın burda bi kural yok istediğini yapabilirsin yani.
ayrıca çok sağol işte şuanda yüzüme konuşmuş oldun teşekkür ederim
gamzecim çok şekersin ya güldüm ve ayrıca sizi çok sevdim ben:1hug:
sür tabi canım ...ayrıca sabırsız sanma kendini herkesin harcı değil asker yolu beklemesi herkes bekleyemez ...asker bekleyenler herşeyin en güzelini hakediyolar walla alnından öpülesi insanlarız aslında alkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile3 aynen valla ama beyazları yemin töreninde giydi canım onların 3 tane elbisesi var şimdi bej rengi giyiniyo bahriyeli bey=) daha bugün yanımdaydı ya aşkitom
ya bende çok seviorum sizi :kedi:.... hem hergün keyifle geliorum bu topiğe ve heycanla yazıorum turkbayragi:asigimpuyorumnanaktan
ya bende çok seviorum sizi :kedi:.... hem hergün keyifle geliorum bu topiğe ve heycanla yazıorum turkbayragi:asigimpuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?