Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:S ama 89lu olursa 25 degil ya

benim esim 85 dogumlu ama bu ay gitti

cnm bnm yaşıyla alakası yok hangi devreyle gidiosa o oluo..meseela bnm sevgilim 83lü.ama geçen yıl aralık aynda gitti. yani 88liler le gitti ve son devre olarak gitti..o yüzden 88/4 oluo ...ayy bende tam anlatamadım ama neyseee..öle işteeekafamçokkarıştı

85/4 dönemi çoktan geçti tatlım benimki ağustosta gitti ya seninkide bir sonraki dönem gitti öyle hesapla mesela bir sonraki dönemde 90/1 oluyo

Senin e$in geldi muhammedingamzesi
sen biliyorsun, diyorlarya cok degisir askerden sonra..
harbiden oylemi.. ne gibi degisiyorlar? yani nasil hangi konuda

ya ne bilim orda mesela kendi altındaki askerlere emir veriyolarya üst devre olarak alışmış sürekli emir vererek konuşuyo şunu yap bunu et.daha sinirli oluyor istedikleri olmadığında kzıyo mesela ...yada ne bilim toplum içine girmekten çekinebiliyr..mesela geldiği ilk hafta yolda giderken bi yerde silah sesi geldi kendini attı yere kendini dağda sanıyor bianda çatışmada hissediyor kendni.hala öyle silah sesi duyduğunda irkiliyor..gece sayıklıyor ..bağırarak uyanıyor..bu gibi şeyler çok anlayışlı olunması gerekiyor yani lady cim

selam kızlar şafak 444ya şu yemın torenınde gönderseler bari aşkımı hasret gidersem ooff off:çok üzgünüm:
hayatım yemin töreninden sonra 2 gün izin veriyolar ama bulunduğu şehirde çıkmamak kaydıyla bizimkisi yakındı biz eve getirmiştik walla yakınsa seninkide kaçıp gelebilir ama şehir dışında inzibatlar yakalarsada cezası var walla

sür tabi canım ...ayrıca sabırsız sanma kendini herkesin harcı değil asker yolu beklemesi herkes bekleyemez ...asker bekleyenler herşeyin en güzelini hakediyolar walla alnından öpülesi insanlarız aslında alkisalkisalkis

:S ama 89lu olursa 25 degil ya

benim esim 85 dogumlu ama bu ay gitti

aşkım bak 89 bu yıl normal askerlik zaanı gelipte gidenlerin yılı vede kasım araık aylarında gidenler 4.cü devre olarak sayılır o nedenle seninkiside 89/4 oluyor canım yaşıyla değil gitti zamanla alakalı a.s.

haaaaa anladim kizlar, vallaha kusura bakmayin.. bizim burda 3 hafta turkiyeye gidip askerlik yaparlar. safak mafak yok bisey tatil gibi bisey
Simdi e$im turkiyeden oldugu icin.. ilk kez yasiyorum bunlari..

Pardonnnnnn :)
Ama anladim e$im 89/4 heyttt

benim ne yazdımı ne anlatmak istedimi bi türlü anlamadınız
neyse anlatmak için çabaladım ama olmuyor...
evet herkes istediği yere girmekle hürdür,dileyen yazar dileyen yazmaz
bu aradaa bu duruma sırf sen tepki göstermişsin demişsiniz ya
hayır benmle aynı düşünn bikaç kişi daha var
mesela yazmıştı arkadaş ama nedense msjını editleyip deiştirmiş..
sonuç olarak hür irademi kullnaraktan bidaha bu topiğe girmeyeceğim
ve yazmayacağım...
hani dost canlısı topik sahibi,sıcaklığı sayesinde rağbet görmüş yaa
demekki o sıcaklığı bi konuyu açıklamaya yetmedi..
hatta arkadan atıp tutmak gördü eleştirileri
arkadan atıp tutmak için nede bulunması zor bi yer seçmişim
kendi topiği sahip çıktığı cana yakın topiği :sinifsinif:
bu cümlelerim sondu şimdi dileyen dilediği kadar avukatlık yapsın arkamdan
ben burda olmayacağım için atıp tutsun pardon sizin tabirinizlee

öle valla doğru diosunn neleri var öpsünler bizi alnımızdannnnnŞeniz

kaydirigubbakcemile3 aynen valla ama beyazları yemin töreninde giydi canım onların 3 tane elbisesi var şimdi bej rengi giyiniyo bahriyeli bey=) daha bugün yanımdaydı ya aşkitom

kaydirigubbakcemile3 aynen valla ama beyazları yemin töreninde giydi canım onların 3 tane elbisesi var şimdi bej rengi giyiniyo bahriyeli bey=) daha bugün yanımdaydı ya aşkitom

olsun üniforma üniformadır asker ya sonuçta ne giyse yakışır ne gururlu bişi değilmi bu yemin töreni ben ağlamıştım çok şanlı şerefli bişi yaa öyle bişeyi yaşamak herkese nasip olsa keşke

:hooray:turkbayragiŞAFAK 85turkbayragi:hooray:
ŞIRNAK/SİLOPİ 88/4

TEZKERECİ SON İMPARATOR

:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:

:asigim::asigim::asigim:
:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:

:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden:lepi:​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…