Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sus gızz çıkıntılık etme iştee zati gelmiş çip torunlar kalmış 66 gün sen onun keyfiini yaşamaya bak...tezkereci son imparator:hooray: olmuşsun böyle şeylere mi takılacaksın şimdi...sen hiç aklına takma moralini bozma sen son listedesin sen ona bak boşver gerisini ...zemuszemusgamyoncuiremsu:içelim:

işte çok kızıcak biliyorum
banada kızıcak gibi düşünüyorum ama ordaki psikolojisini net bilmediğim

için bişey yapamıyorum
hergün soruyo bi sorun var mı diye yok diyorum:kedi:

evet strese sokmaktanda çekiniyorum
aslında bana söleme derken kendileri sölücek die korkuyorum

hani benden dinlemesi başka onlardan dinlemesi başka

KIZLAR SİZCE YEMİNE GİDERLERSE YEMİNE YAKIN
AZICIK ÇITLATIRIM HEPSİNİ ANLATMASAMDA OLURMU?

deme canım ya sizin iliskinizi etkileyecek bir durum degil bu..sana derse eger bana niye demedin diye ailen istemedi bende soylemedim dersin

bize çok kızdılar ben bi attıkları zarfı yediğim için:kedi::kedi:

demez de çok üzülücek hani hazırlıklı olmasın mı

of ya ailesine çok kızıyorum şuan:umursamaz:

canım ben neler yaşadım eşim askerdeyken hem maddi hem manevi nelerle uğraştım bi başıma eğer anlatsaydım ya firar ederdi yada bişi olurdu orda...boşver anlatma sakın hiç bişeyi ..ben eşimden gizli işe girdim çalıştım aylarca haberi olmadı ne büyük sorunlar yaşadım ama genede söylemedim..benim yaşadıklarımı tahmin bile edemezsin..ama haberi bile olmadı olsaydı bizim askerliğimiz bitmezdi ..sabret yanına geleceği güne kadar ses etme sakın...dağıtım iznine gelene kadar bekle sakın bişi deme...asker adama moral lazım yoksa geçmez orda vakit duramaz canını sıkma anlatıpta...eğer onu düşünüyosan söylememen lazımlmaz:

bende böyle düşünüyorum...

ama gene sorun ailesinden çıkıyor

bana anlatma deyip kendileri anlatmasın die...

dağıtım izinin de söylesem gene kötü mü olur:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

offf deliricem sorucam kaynanaya
sen yeminde bişi dicekmisin dicem :1closedeyes:

ben susucam ama
oanlardan duyup bana kızarsa anlatırım bende

tutsunlar çenelerini ben neler duydum
üzülmesin die tutuyorum kendimi

bize çok kızdılar ben bi attıkları zarfı yediğim için:kedi::kedi:

demez de çok üzülücek hani hazırlıklı olmasın mı

of ya ailesine çok kızıyorum şuan:umursamaz:

canım anladığım kadarı ile askerinni hoşuna gitmicelk bişi yapmışsın
bildii ve kapandığı sandığı bi konuda sen ailesiyle konuşmak yada konuşturulmak suretiyle
konuyuyu yinelemişsin kendinide az biraz suçlu hisediyorsun ondan sana kızacağınıda düşündüğünden kendin basta anlatıp sana daha çok kızmamasını istiyorsun
öle mi

bulmaca gibi oldu -tatlicadiarzu-

aynen canım konuyu bilio
kapandı sanıyor ama
ben kendimi suçlu hissettiğim için önce benden duymasını istiyorum aynen öyle canım

aynen canım konuyu bilio
kapandı sanıyor ama
ben kendimi suçlu hissettiğim için önce benden duymasını istiyorum aynen öyle canım

neyse anlamışım durumu az çok kafamçokkarıştı
nese canım sen söleme onlar söylerse dersin bana dediler deme bide seni bunlarla üzmek istemedim tamam konuyu tekrar gündeme getirmekle hata ettim ama kötü bi niyetim yok nolursuuuuuuuuuuuuun bana kızma bak ağlarım deemafoldumbenkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

yok canım yemezakannehirakannehir

offff bilmiyorum ne yapıcam duruma göre bakıcam artık:çok üzgünüm:

aramadı da daha:çok üzgünüm:

ama üzülür canım
ailesi bunalıma sokucan anlatma dio bana kendileri susuyo sanki

sorun kızıcaklarını öncden haber vereyim mi ona
haberi olsun ona göre davransın istiyorum...

arada kaldım

ya sorun şöyle toparlarsam...

biz kendi aramızda maddi bişeyleri hal ettik..

bunlar öğrendi çok kızdılar
işe sevdiğimede banada çok kızdılar neden haber vermemişiz diye...

izine gelsin konuşucaz dediler
bende tamam dedim.

yemin töreninde anlatmalarından korkuyorum
aniden duyucak biraz çıtlatıp
kendisini hazırlamasını isitiyordum

ama üzülücek işte

aileside hep anlatma diye baskı yapıyolar...

şimdi anladım gibi ama canım çokmu sinirli? sen ona güzel bir dille anlatırsın askerdesin onun için seni üzmek istemedim ondan söylemedim dersin. bırak söylesinler seni gerçekten seviyorsa hiçbir şekilde suçlamaz onun için rahat olyerimseniben

inşallah canım.

o kadar kızgınım ki onlara:çok üzgünüm:

anlatıp üzücekler diye inşallah yemin törenine gitmezler

gitseler bile sen rahat ol canım valla bak o seni gerçekten seviyorsa seni incitmez seni suçlamaz alttan alır. eğer ailesi söylerse sen ailesinede tepki verme vermessinde heralde tahmin ediyorum yani ne yaparlarsa yapsınlar biz saygımızda kusur etmeyelim sevgilin sana tepki gösterirse sen güzel bir dille anlat kafana takma cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…