- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #14.501
çip torunlarım hoşgeldiniz kaydirigubbakcemile3
ay şaka gibi şafağa bak yaa 66 olmuş bile :lepi:
bu arada konu kapanmış ama yine de bi iki bişey demeden geçemicem, bu topiğin sabitlenmesi elbette bizim sayemizde ama bizim burda olma sebebimiz -kendi adıma- konuyu Gamzem'in açmış olması Şeniz
yoksa sayı saymayı biliyoruz, kendimiz de sayarız şakkıdı
ben de yenilere liste yapılmasına karşıyım, hadi bakalım Gamze beni nasıl ikna edeceksin sırnaşık şey
canım bildiği bi sorun ise ne tepki vereceğini bilmen lazım ama askerde kafasını doldurup strese sokmamak lazım ordaki sıkıntılarla beraber agresif davranıp seni veya ailesini üzebilir konu hakındaki niyetini ve tepkilerini biliyordur ona göre davran
deme canım ya sizin iliskinizi etkileyecek bir durum degil bu..sana derse eger bana niye demedin diye ailen istemedi bende soylemedim dersin
haklısın cnm..
ya işte maddi bi konuda bana güvendi onlara güvenmedi die
düşünüyolar.. böyle olmadığını anlattım
ama anlamadılar...babası izine gelince konuşucam dedi
ama yemin töreninde tutamıcaklar kendilerini die korkuyorum...
ben ona bak çok kızdılar
haberin olsun diyim mi yoksa
demiyim mi çok kararsızım düşünmekten deliricemmafoldumben
canım ben neler yaşadım eşim askerdeyken hem maddi hem manevi nelerle uğraştım bi başıma eğer anlatsaydım ya firar ederdi yada bişi olurdu orda...boşver anlatma sakın hiç bişeyi ..ben eşimden gizli işe girdim çalıştım aylarca haberi olmadı ne büyük sorunlar yaşadım ama genede söylemedim..benim yaşadıklarımı tahmin bile edemezsin..ama haberi bile olmadı olsaydı bizim askerliğimiz bitmezdi ..sabret yanına geleceği güne kadar ses etme sakın...dağıtım iznine gelene kadar bekle sakın bişi deme...asker adama moral lazım yoksa geçmez orda vakit duramaz canını sıkma anlatıpta...eğer onu düşünüyosan söylememen lazımlmaz:
burda kendini yiyicegine anlat ozaman subata kadar sen napıcan boyle
bize çok kızdılar ben bi attıkları zarfı yediğim için:kedi::kedi:
demez de çok üzülücek hani hazırlıklı olmasın mı
of ya ailesine çok kızıyorum şuan:umursamaz:
canım anladığım kadarı ile askerinni hoşuna gitmicelk bişi yapmışsın
bildii ve kapandığı sandığı bi konuda sen ailesiyle konuşmak yada konuşturulmak suretiyle
konuyuyu yinelemişsin kendinide az biraz suçlu hisediyorsun ondan sana kızacağınıda düşündüğünden kendin basta anlatıp sana daha çok kızmamasını istiyorsun
öle mi
bulmaca gibi oldu -tatlicadiarzu-
aynen canım konuyu bilio
kapandı sanıyor ama
ben kendimi suçlu hissettiğim için önce benden duymasını istiyorum aynen öyle canım
neyse anlamışım durumu az çok kafamçokkarıştı
nese canım sen söleme onlar söylerse dersin bana dediler deme bide seni bunlarla üzmek istemedim tamam konuyu tekrar gündeme getirmekle hata ettim ama kötü bi niyetim yok nolursuuuuuuuuuuuuun bana kızma bak ağlarım deemafoldumbenkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
ya sorun şöyle toparlarsam...
biz kendi aramızda maddi bişeyleri hal ettik..
bunlar öğrendi çok kızdılar
işe sevdiğimede banada çok kızdılar neden haber vermemişiz diye...
izine gelsin konuşucaz dediler
bende tamam dedim.
yemin töreninde anlatmalarından korkuyorum
aniden duyucak biraz çıtlatıp
kendisini hazırlamasını isitiyordum
ama üzülücek işte
canım konu nedir hala anlayamadım ama galiba sen sorunun ne olduğunu söylemek istemiyorsunkaydirigubbakcemile3 eğer bir sorun varsa ufak bile olsa askerdeyken ona söyleme izne gelince söyle canım en doğrusu bu olacaktır. ordayken hassaslar fazlasıyla.üzülüyorlar şafak sayıyorlar strese giriyorlar.yüz yüze konuş cnm benceyerimseniben
şimdi anladım gibi ama canım çokmu sinirli? sen ona güzel bir dille anlatırsın askerdesin onun için seni üzmek istemedim ondan söylemedim dersin. bırak söylesinler seni gerçekten seviyorsa hiçbir şekilde suçlamaz onun için rahat olyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?